Navštíveno 6601x

Ahoj, zajimaji me zkusenosti z minulych let konani Mimonskych valek...resp. jaka byla akce...kolik lidi, dojmy...(prip. jestli se tam nekdo chystate)diky za kazdou odpoved
lidi mraky, k videni nic zajimavyho, mega akce co upada
jj, tenhle rok se tam plánujou asi maximálně jen dva přejetý a nabouraný.....
nejedu tam , neni tam nic k vidění, tři prdele tuzerů, čtyři prdele lidí, pět prdelí aut těch lidí co přijely ...... nuda, nebezpečný prostě k ničemu.....

26.03.2009, 10:42 |
bafis Já byl skoro na všech, mám to za rohem, takže jedu zas. Doufám že budou zas vrtulníky, to se mi líbilo.
nP chapu pres 12prdeli vseho je vlastne hovno videt
:-DD ja myslim ze posledni valky byli fajn, ozrali sme se, pak chytali v bource stan, pak sli uplne promoceny bud chrapat nebo na disko a rano ti vytrvalejsi zustali a meli krasny sraz se slunickem a ti mene vytrvalejsi jeli domu pac uz neverili ze se udela lip ;)
já na 80% stejnej datum jsou šadiny v klatovech tak nevim
Nikdy jsem tam nejezdil kvuli autum ale kvuli lidem:o)Rad bych se tam opet podival:o)
asi jako DJ, dobrý kalby:-D
já si na války zatim nestežoval tak doufam ze nebudu muset menit názor, je tam spousta veci k videní takže ja urcite zase rád pojedu

29.03.2009, 06:02 |
Kesam Byl jsem na posledních 5 a mrda až na nějaky vožralý magory za volantem dobry.
podle mě co se organizace týče tak naprosto v pohodě, jen nějaký debilové si tam prostě dělaj co chtěj. Navíc neni lehký uhlídat 5 tis. aut na jednom letišti.
určitě jedu, já jsem si na předešlý ročníky nemohl stěžovat...ale nevim jakym autem:( to se uvidí...

16.04.2009, 18:49 |
Poky2 Já jedu též, sice za to chtěj už 600,- ale jedu, snad výjde počasí =:o)
Teda taky sem na pár válkách byl,ale 600 za auto? To je docela dost.
tentokrát to bylo asi dobrý moc si toho nepamatuju:-) a hele co dostavěli

hmmm ja zase byl na brane a takovejch oslu co nechapou jednoduchy pokyny...
Byl jsem tam, vcelku sklamaný, nuda, o proti minulým rokům upadají auta, leštěnky taky nic, prostě voser

10.05.2009, 11:09 |
relax Taky sem byl a naopak bylo to pekny, asi de o to proc tam clovek jede a s kym tam jede. Pokud kvuli autum nema to smysl, sou porad stejny jako na vsech srazech... Pokud se pobavit s partou lidi tak je to o necem jinym...
no skoro me prislo jako by to vsichni .... ignorovali nebo spis bojkotovali.
V sekci kde bylo vzdycky 200 aut vesmes z toho nej co je u nas k videni se krcilo 10 aut.
VIP sekce absolutne bez odezvy, nic k videni...
Ubytek lidi bych ale nerekl, na druhou stranu jedny z nejklidnejsich valek co jsem videl za ty posledni rocniky.
Dodam par fotek, jen co me zaujalo...

10.05.2009, 12:44 |
H-Honza (M) | Upraveno: 2009-05-10 12:45:11
tohle auto jsem videl nazivo poprve...

brutal stavba fichtl

takhle z dalky celkem hezky zapocata kopie Bckovyho audi quattro, pri blizsim pohledu to bylo hrozny

vzal jsem si 4gb kartu ze napacham hromadu fotek, nicmene... s tim co jsem vyfotil by stacila 250mb bohate :O)))
ja jsem si taky nestezoval ikdyž je pravda ze auta trochu opadají např. nejake speciali a brutal upravy starejch vraků na sprintech letos vubec nic vseho vsudy asi 2 vipery naky to ferko, takže letos me tahle skupina vubec nezaujala a ani jsem se na ni nesoustředil. Jinak je pravda ze letošní války probehli v klidu a řekl bych bez jakykoli problemu, když pominu maníka co vedle nás ve 2 ráno tuřil snad pul hodiny vkuse mašinu neustale do omezovače, fotky buzel zadne nemam protoze jsem vetsinu casu travil u auta a když sem chodil byl sem linej neco fotit, tak snad se neco pozbírá po internetu, jedine co jsem si vyfotil byla o5 moje paris hilton :o))

přišlo mi to docela mizerný, hajzlíků snad miň než před rokem, v libovkách skoro nic, na párty se nesmělo s přinešeným pitím(ve skleněné lahvi chápu, ale přinešené v kelímku?)Co zaujalo mě? Pár obrázků:-)
a ty lotusy tam byly dva:-)

v libovkách byla tak půlka-ani ne co minule-prostě nebyl tam tc sprint jsem neviděl ani jeden ono se jich taky moc nejelo,většina aut co tam byly tam byly už minule,ale chlast byl tak to bylo dobrý:-)tady je galerka
[ Link ] 
tak koukam že se zelená okta líbila. je kámošovo táty a dělaly jí spolu :-)takovej old skůl
[ Link ] prvních 11 fotek to jsme byly my :-)

10.05.2009, 18:50 |
relax | Upraveno: 2009-05-10 18:52:54
kdyz uz se tu objevila fotka dragstera tak doplnim i fotku motoru ... jedna se tusim o 7 litr ? s vykonem okolo 1000hp, ale je fakt ze 4wd Civic mu na spirntu moc pekne zatopil a moc nechybelo a pripsal si skalp dragstera

pokud vim ta crx to byla a dragster pekne trapnej a malem o 2 setiny si uhnal peknou ostudu

11.05.2009, 00:01 |
Lefi | Upraveno: 2009-05-11 00:04:19
neviděl jsem,ale asi maratova CRX :)))
Myslim že kdyby nad tim prohrál tak by to žádna ostuda nebyla,myslim že to nebude trvat zrovna dlouho kdy ho crx předjede :)

11.05.2009, 00:15 |
relax | Upraveno: 2009-05-11 00:15:54
j pure true bylo to maratovo CRX, nechal sem se zmast komentatorem kterej mektal ze je to civic .. venoval sem pozornost spis dragsteru ;o)
pro doplnění, takhle vypadá motor toho CRXa :)

11.05.2009, 14:02 |
Kesam Perfect všude tahá Paris Hilton :-) Máš pěknou kočku.
kesam: bavil sem se na miste se škodylakem a ptal sem se na tebe kde si ze chci videt fiestu a bylo mi zdeleno ze za a) neni jeste dodelana a za b) si blb a rozsekal se na biku :-D
P3RF3KT:za c jsem ti nic neřek?:-D
Paris jsem viděl na vlastní oči :) jedna z pěti holek ze všech, co mi zustala v paměti :))
šla proti mě a já se snažil abych blbě nečuměl...
P3RF3KT: trochu ji nakrm nebo se ti zlomi :-)) joke

11.05.2009, 23:02 |
Lefi Phitypaldy: já bych řekl že jí krmí dobře,jen možná z jiné strany :))))

11.05.2009, 23:11 |
relax tve to mi reknete jak z 1.6 Vteca ktara ma tusim 150 koni v serii muze vyzdimat 521 koni ktery to CRXo ma v soucasny dobe ?
A motor taky vypadá normálně. Jen nějaký 4 trubky navíc...
rocco: až si me z toho zapomel pozdravit zejo? :-D nebo sem vyjmecne nesel vedle ni? :))

12.05.2009, 18:36 |
Kesam Tak na té příští 100% budu škodovkář je strašnej práskač :-)
ono dost aut prijeli jako opozdilci na sprint
jinak bych rekl ze zas nezafungovalo trideni ja tam byl treba s Porsche 928S2 a kamarad s 944 a skoncili jsme na trave jelikoz nas nechteli nikam pustit nerikam ze stav je vystavni ale 928 tam byla druha jen co jezdi drifty a 944 tam byly taky celkem 3, zkratka kdo chtel vydet vse musel prosmajdat uplne vse