Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Alternativni pravicova alternativa IX

o Navštíveno 5450x o
o 11.08.2009, 19:20 | Etien (M)

pro vsechny z praveho brehu (ve vyjimecnych pripadech i z leveho brehu) Vltavy:

zitra 12.8. po 18,00 alternativa Strahova

pro velky uspech opet probehne varianta

"GRILOVANI U KRALIKA"

kazdy si sebou priveze co mu libo v podobe napoju, cehokoliv na gril od parku po rostenky ;-)

o 12.08.2009, 09:46 | DJ.UFÍK
left side zustane na Strahove bo maji slibene palacinky:-)
o 12.08.2009, 09:50 | Zdenek (A)
UF: Jen aby palacinky nezkoncily u kralika. Precejen se pecou na pravem brehu ;-)
o 12.08.2009, 10:33 | Smrada (M)
Zadny takovy. Jestli se povede, tak dorazim na levej strahov
o 12.08.2009, 10:48 | Bucci
dneska bezemě vlevo i v pravo... já si dám bůvolí hrb v Ambiente...
o 12.08.2009, 12:58 | JR
zkuste nekde Feldovi vysvetlit, ze ke Kralikovi to ma 5 minut pesky a nemusi ani jezdit autem :-)
o 12.08.2009, 13:06 | Pavel 528
hehe..o))
ja jeste nevim,zda dorazim,precijenom tam musim autem a pak ale nemuzu vypit moc plzni..o))
o 12.08.2009, 14:01 | DJ.UFÍK
Zdenku pssst...:-D ja doufam ze Petr slib dodrzi a prjede a priveze:-)
o 12.08.2009, 20:48 | DJ_Felda
Zdenek + UFÍK: Palacinky na alternative neskonci. Mozna jedine za nejakych podminek. Jinak je to pravda,ze jsem je Ufíkovi slibil,ale ma to jeden hacek. Jinak bohuzel tento mesic to nevyslo,protoze mam toho v praci dost a nestiha se.Malo lidi,doba dovolenych a navic je tam ted velkej frmol na servis.Mame predposledni nejvyssi stupen na servis ted a navic mam cerstve po prerazeni na vyssi post v praci.S tim je spojeno jeste i urcita pracovni plneni,prava a povinnosti,ktere se nedaj jen tak stihnout a delat.Takze asi tak.Jedine kdy je snad cas je sobota malokdy a nedele malokdy.Kdyz se stane,ze mam volno nahodou,tak relaxuju v bazene a papam same dobroty,ktere jsou lahodou pro moje brisko.Takze asi tak k palacinkam.
o 13.08.2009, 10:03 | -Tomas_217-
Nezvladl jsem, tak snad priste...
Felda: nedelej se a koukej nekdy dotahnout palacinky i sem, ke grilovanemu masu to bude zajimava alternativa :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3787 sekund.