Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Příbram - Dobříš - Mimoň

o Navštíveno 2780x o
o 30.04.2006, 19:11 | Escudo
Už se to pomalu blíží, pojede asi víc autíček z Příbrami a to v sobotu 6.5. ráno, pak se přidá doufám několik aut na Dobříši. Konkrétní hodina výjezdu bude známa asi ve čtvrtek nebo v pátek a proto se chci zeptat, jestli někdo pojede taky v ten den, že bychom se domluvili a jeli pěkně v tlupě :o) počítá se kolem 7. hod ráno, ale všechno se může přizpůsobit... Z Příbrami ještě nevím kde bude scuk, ale na Dobříši určitě klasicky Shellka a budeme v kontaktu s PB

o 30.04.2006, 20:02 | Luke_288
moc se omlouvam za OT, ale nechce se mi zakladat novej thread. chystam se taky, na kolikatou je dobry do Mimone dorazit, slysel jsem, ze tam bejvaj slusny fronty a nerad bych se na letiste dostal az kdyz bude konec sprintu
o 30.04.2006, 23:14 | Escudo
Posledně jsme chtěli vyrazit v 7 z Dobříše, ale Příbramáci zdržovali, tak se jelo po 8. a bylo to pořád ještě v poho (cesta asi hoďku a půl výletním tempem), zadní příjezdovka je většinou tak na 20 minut fronty, je nejmíň obsazená, takže se to docela dá... Hlavně pozor na zelený barety, loni stály úplně všude a kontrolovali technickej stav, ale zase hodně tolerantně a pokuty kolem 200Kč. No já ale letos civilkou :o) Počítám že sprinty se rozjedou tak před obědem pořádně... kolem 10-11 hodin
o 02.05.2006, 11:16 | Petura
jedu z PB s pár lidma asi 4-5 aut, včera plánovali odjezd kolem 7h což mi připadá dost pozdě, bych to viděl spíš před 6h z PB doufám, že se nějak dohodneme ve středu na schůzi u pivka na dřívějším odjezdu, páč pak čekat a dvě hodiny popojíždět než se dostanem dovnitř se mi nechce ...

a jestli bude hezký počasí tak už pojedu v pátek odpoledne
o 02.05.2006, 13:59 | Martyn
Petura - pak dej vedet jak jste se domluvili, taky bych se mozna jel v sobotu kouknout na chvilku..
o 02.05.2006, 19:04 | Escudo
Petura: jestli o to stojíte, můžeme se nějak domluvit a jet hromadně, čím víc pruhy, tím víc adidas :o)
o 03.05.2006, 13:26 | Petura
Escudo: proč ne :o))) uvidím jak se dneska dohodnem a napíšu sem v kolik by jsme jeli ....
o 03.05.2006, 17:46 | Squere
my jedem z Milevska už asi tak v 6 hodin :o)
o 03.05.2006, 21:26 | Petura
no tak jsem schůzovali,ale na ničem se nedomluvili, takže jedu sólo ... když bude hezky tak už v pátek a když ne tak v sobotu cca 6h z Příbrami, víkendové tempo, zastávka na kafíčko cestou, a příjezd cca 8h aby bylo hezky volno na příjezdu ..
o 03.05.2006, 23:07 | Escudo
Tady se to taky taknějak nedohodlo, pokud potkáme nějakou bandu po cestě, rádi se přidáme, počítám že z PB pojedou kolem tý 7., tak nám držte místo ve frontě :o))
o 04.05.2006, 07:10 | Martyn
Ja bych to videl taky kolem te 7me z Pb..
o 04.05.2006, 11:09 | chudy
Tak ja jedu s Martynem156 ve čtvrt na osum asi od OMW v Pribrami a budeme se stavovat na Shellce na Dobrisi.
o 05.05.2006, 08:26 | Escudo
Ok, pokusím se to nějak dohodnout na půl osmou na Shell Dobříš, když se někdo budete chtít přidat, písněte na 720705593
o 05.05.2006, 13:07 | Escudo
Tak mezi 6:30 až 7:00 srázek na OMV Příbram, kolem 7:10 budu na Shell já a budu v kontaktu s kolonkou, takže kdo se chce přidat... Budeme rádi, jsem asi jeninná civilka Mazda 323F BA tmavě modrá
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3018 sekund.