Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Mejdan Mirovice sobota 5.7. :-)

o Navštíveno 4660x o
o 03.07.2008, 22:35 | Escudo
Pro "naše", kteří se chtějí přidat, Zaječí se bohužel kvůli jedné ošklivé nepříjemnosti obejdou bez naší účasti, tak jsme se rozhodli udělat náhradní akcičku v záložním místě :o) Viděl bych to na sraz někdy před oběděm na Dobříši, tam přesedláme na nezbytnej počet aut a budeme pokračovat do Mirovic. Dále papu, nějakej výlet třeba na parník či něco podobného, grilování, pitismus, na přespání máme celé patro baráku, takže stačí spacák kvůli kapacitě postelí :o) kdo si dá? Místo zde [ Link ]

o 03.07.2008, 22:46 | Escudova
Moje drahá polovička zapomněla zmínit, že je možné i koupání.:-)
o 04.07.2008, 07:26 | Spooky1
Já bohužel.Kámoš má jednu takovou akci příští tejden a někdo tu bránu v sobotu postavit musí... :-D
o 04.07.2008, 10:52 | hoff
odemě také ne - je tu Benátská noc a konečně po 3 letech mám volno - už jsem účast slíbil jinde
o 04.07.2008, 10:56 | Luke-Jeep
Tak diky moc za pozvani, ale resit akci den predem je rekneme neprakticke... Takze bezemne. Jen tak pro zajimavost co se stalo na Zajeci? A ono je Zajeci?
o 04.07.2008, 11:01 | Tweety
v tu dobu jsem v jiné části republiky...
o 04.07.2008, 12:15 | Escudo
No my jsme víkend v Zaječí plánovali už dýl, ale Signumovi nastala komplikace s autem, takže tohle je hodně narychlo vytvořenej záložní plán, nešlo informovat dřív, je to pro všechny co měli jet s náma + pro ty co se chtěji přidat
o 04.07.2008, 14:42 | Fordik
Že bych? :o)
o 04.07.2008, 19:03 | Escudo
takže sraz zítra na Dobříši v 11:00, zatím je nás 7, fajn počet

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.1713 sekund.