Navštíveno 5511x

músím pochválit perfektní sraz jihočechů v milevsku, opravdu speciální dík Squeremu za bezchybnou organizaci vč. piva a masa.i spaní bylo dobré a u tweety všichni pohostinní.prostě paráda.
jinak pro ty co nebyly tak byla soutěž tak si můžete nanečisto zkusit. jinak vyhrál spooky1.
zodpovědné osoby jistě dodají atraktivní fota :-)....

06.12.2008, 22:08 |
hoff Pochvala Milevské dvojce za super organizaci a vše kolem - sakra že jsem si neulil trochu masíčka . . .
jen ten budíček to chtělo posunout tak o 3h, znáte to :O)))
Hero - ani jedna foto odemě, nebyl čas řešit kdo je kdo . . . . držel jsem žvanec a půllitr!!!
takže, díky všem co dorazili, je vidět že s touhle partou se nemusíte bát nudy :-) protože ta s náma nemá šanci :-)
malá fotoreportáž:
spooky hned po příjezdu se chopil pípi,sudu a nemohli sme ho odtrhnout od půllitru :-)

hoff: "cože?? to pijeme svijany?? co to bude za kekel :-)??"

07.12.2008, 17:56 |
Squere | Upraveno: 2008-12-07 17:58:12
hero je muž mnoha tváří, tohle je hero alias ufonec

něco málo k tomu jídlu taky bylo a o umaštěný papuly nebyla nouze :-D

pak probíhala zábava jako obvykle ... hero jako sexuální dravec :-)

k půlnoci se začlo schylovat k čermířským zápasům, ale nakonec se naštěstí všichni rozešli ve smíru :-)

k poslechu a tanci nám zahála "kvalitní" sestava a hlavně složka oldies měla úspěch

nečekaně zase Hero :-)
tentokrát vymýšlel otázky na další H.E.R.O. kvíz

07.12.2008, 18:06 |
Squere | Upraveno: 2008-12-07 18:07:53
no a ráno se monča alias Tweety vytáhla s výbornou snídaní, za což jí patří veliký díky ;-), a to probudilo i pana Mráze a to je co říct :-D, zejtra hodim někam zbytek fotek :-)

07.12.2008, 18:26 |
Kesam :-) dobrý tedka mě mrzí že sem tam nebyl.
Pekny, pekny. Ja se nakonec omlouval Carlosovi, protoze jsem zapomnel, ze mam doma listky na maturak do Tabora tak jsem musel tam.
To Spooky1: Dneska na tebe volam v Tescu a ty ani nehnes brvou. A to tvuj kolega od hasicu rikal, ze jsi asi nejakej jeste zhulenej bo co. :-D
HERO je bez komentáře :-D
jinak pěkná párty
SKID: tak to sory... Mě se zdálo, že jsem možná zaslechl Tome,ale zase jsem ještě letěl pryč.
A navíc tam nikdo nechtěl pít a přeci tu Plzeň nevyhodíme... :-D
Kes@m: Litovat můžeš,ale bylo to tvoje svobodné rozhodnutí :-P
Jinak super akcička samozřejmě jako vždy a pochvala Milevské dvojce největší. ;-)
to Skid-TDI:jj v pohodě tos prostě musel...já měl chut´se tam zajet podívat,ale nejak sem byl línej někam jet:-(
to all:jinak sem slyšel že to byla super akcička:-))a podle foteček je vše jasné...tak snad se ne jaře uvídíme všichni:o)
no Zaječí stálo taky za to, tak se uvidíme určo na Spookyfestu zjara :o)))
TT: Jo to doufám, že se uvidíme... A že něco bude... :-D Jinak Zaječí určo stálo za to podle fotek a hlavně podle lidí co byly ;-)
takže tady jsou všechny fotos :-D
[ Link ]

08.12.2008, 20:17 |
hoff Squere - a dopr..... :O))))
mno lidišky tak jak tak jukám na ty fota tak Hirošima-Hadr:-D:-D
Jeste, ze jsem tam nebyl. :-D Ale to myslim vazne .:-D
Carl von Banhof: To me to taky stve, ale nejak jsem si vzpomenl, ze ma listky na maturka do Tabora do Milenka a nejak uz bych na nej nesehnal kupce. A docela jsem se tam tesil. Tam to bylo take drsny. Vsak si predstav Matejku a Kecika naraz. No prdel.
Jinak na jare uz mi to snad vyjde. Nebo aspon dovezu jen snidani. :-P
huuuh tam se to zas rozjelo... aneb PRASATA!

Uff, konečně po 5ti dnech na internetu... připojuji se k poděkování páru z Milevska, za perfektní akci, a všem zůčastněným, za pohodu, a hlavně srandu co tam byla.
Díky :-))
panmraz: zapoměl jsi poděkovat čokoládovému vaječňáku :-D
hu? :-) co to na tý fotce ten kluk dělá???
Tweety: Máš pravdu na vaječnák bych zapoměl, tak teda dodatečně, děkuju kromě již zmíněným i čokoládovému vaječnáku :-P
Žaludek mně bolí, jen si na to vzpomenu, s pivem to byla věru zajmavá kombinace...
panmraz: Nemáš za co děkovat. Zase vám příště k pivu nějakou pochutinku dovezeme... :-D
H.E.R.O.: Ty woe co to je za playboye? a tweetyně se to evidentně líbilo... :-D
ŠKID:joo tak jako v pohodě tos musel, a jako neboj dokážu si to představit v živé podobě:-DD
No to doufám že na jaře to vyjde...