Navštíveno 5383x

10.12.2008, 11:31 |
clown na jedne VIP akci padnul takovy nesmely, ale hojne podporovany napad :o)
co udelat Silvestr v Zajeci, je tam pekne, bydleni super a Signum je na nas hodnej :o)))
Mame to vsichni skoro stejne daleko (Zajeci = odbocka mezi Hustopecema a Breclavi)
byl by nekdo pro ?

10.12.2008, 11:33 |
clown za mne
Clown
Clownova
Clown jr.
kamaradka
kamaradcina mala slecna
DJ Felda

10.12.2008, 11:34 |
Q fňuk, já ne, ale budu vám velmi, velmi závidět!
kurva to je řeč!!!!
jasný!
L-J do toho de
no momentálně je na snadě a shání se ubytko pro Karneval párty v Huti, což je návrh který padnul na totožné akci :o) ale domluvte se, hlavně aby byl pension otevřenej
huť zní blbě už jen název... jediny stesti by bylo ze bych si nemusel brat masku pac uz namaskovanej sem od prirody :-D
L-J :o) tam bejvaj slušný silvestry docela
Zaječí by mi přišlo fajn v případě že by to bylo něco ve stylu tý vinárny nebo nějaký útulný posezení a pak brooklin, ta naše sobotní místnost moc silvestrovská nebyla
vsechno se da upravit panacku ;-)

10.12.2008, 12:59 |
clown Fordik .. Q jede za kurvama s ocasem :o))) viva Thailand :o))
Parchant. Ať si to užije :o)
Vláďo, užij si to :o))
za mne proč ne, ale uvidíme co na to signum...

10.12.2008, 13:43 |
clown Signum to vcera navrhl :o)))
Fordk tys to nepochopil... misto Horo je tohle

10.12.2008, 16:33 |
Smrada (M)
Osobne jsem spise pro Hut, ale mozne je vsechno

12.12.2008, 18:11 |
Kapka (M)
beze me....jsem tyden na horach s bandou...snih..snowboard..chlast.. co si vice prat :-)
Kapka: Myslim,ze to melo byt takhle: ,,beze me....jsem tyden na horach s bandou...snih..snowboard..chlast..devky..harem.. co si vice prat :-) ". Takhle to melo byt od tebe napsane.
felda: se malo pohybujes mezi slanym, lounama a chomutovem, jinak by Ti bylo jasny ze si kapka jede od holek odpocinout pred dalsi sezonou :-D
Ja jeste nevim jestli Zajeci nebo jinde Silvestr. Kazdopadne je to lakave a pokud by to byl styl posledniho Zajeci,tak to bude az moc velice lakave.
kral007: Kapka a odpocinek od holek?????? Nene,to mi u nej nesedi.
Routakovi ne-e, mame v planu porodnici

13.12.2008, 11:35 |
Q v brně neni špatná porodnice, se podívej na ty xichty co tam jsou...
a mohl bys to slavit rovnou s kamarádama... :-)
Zajeci zni fajn,ale uz mam jiny program skoda...

16.12.2008, 19:39 |
Escudo | Upraveno: 2008-12-16 19:39:36
tady to nějak vyšumnělo, tak co bude? Jinak pro upřesnění, pokud Zaječí, tak jedině kombinace Brooklyn - pension, ...Saimon říká sklípky zabrány :o)

16.12.2008, 19:57 |
Q hm, tomáš bude s kudrnatou holkou?? :-)
Q: :)))na silvestra ee,jedu mimo pragl a chudera musi prvniho delat...
No nicmene diky za to ze se nakonec neco uskutecnilo...docela skoda ze kdyz s nicim neprijde Q potazmo barrandov a nebo Signum s trimesicnim predstihem ze se nic nestane. Skoda. Peknyho silvestra
Luke: silvestr je u mě, psal jsem ti to předtim po ICQ jako alternativu a ty jsi řikal že tak daleko by jsi nejel, nakonec - protože se nic nedomluvilo, vytvořil jsem havarijně jinej plán. Zval jsem jen blízké okolí

31.12.2008, 14:00 |
Escudo | Upraveno: 2008-12-31 14:01:16
BTW, Barrandov je tentokrát mimo nás, to kde se bude co dít se rozhodovali před asi 5 dnama, protože se nikdo němel k domluvě
možná by bylo lepší to upřesnit ještě jednou ať nedochází k nedorozumění. Návrh Zaječí sice padnul, ale vzhledem k tomu že by šlo jen o Penzion + Brooklyn, většina lidí by vůbec nejela a ani pro nás to nebyl nějakej velkej důvod se táhnout takovou dálku, diskoték je tady spousta, další návrh byl na to že seženu ubytování tady, ale vyjádřilo se jen opravdu málo lidí že se budou účastnit, což nemělo dál smysl řešit a s těmi kdo měl zájem jsme se domluvili na svém programu, další část je v Praze v baru na Barrandově
Escudo - vim ze to tvoje padlo atd... je to uz jedno

02.01.2009, 07:31 |
Smrada (M)
Me prislo docela peklo jet na Silvestra po praci 250 Km na diskoteku a pak na Novej rok zase z5. Nehlede na to, ze vzhledem k doznivajici strevni chripce by to byl docela masacr.
Dekujeme moc Escudovi za vecer. Jinak ty barvy sli bohudik dobre sundat a PCR sem po ceste domu nepotkal, takze dobry :-)
jaký barvy? :o))))
i já děkuju :o(l)
.

Smrada: ja to mam stejne daleko jako vy sem... ale to mas jedno