Navštíveno 5658x

je tu někdo z okolí Dobrušky kdo má auto zajímá se o tuning a měl by chut čas od času prohnat koně ?
já su v DKA, ale prohánět koně nechci :)
Jsem od Náchoda, ale že bych proháněl koně???? Koně má známej ve stájích
já tam jezdím na dálkové studium...co si pod pojmem prohnat koně mám představit? :D a co máš za auto?
neni to trestný honit koně po louce ? :)
řek bych že má P106 1,4 :)

17.12.2008, 15:42 |
praalien | Upraveno: 2008-12-17 15:50:24
já myslel ty pod kapotou - nečekeně když je tohle forum o autech. Prostě se občas někde projet- poměřit síly a podobně ,pokecat o autech a tak .
Skylinee : někdo mluvil o dálkovim studiu ? ja sem na intru v Kostelci a mam takovou starou schnilou 106ku která už je jednim kolem v hrobě.
mno tohle je forum o audiu do auta né o autech :)) nicméně měřit síly se 100hp prckem jednim kolem v hrobě to nevim nevim :) ale jinak z okolí dobrušky nejsem :)

17.12.2008, 19:27 |
praalien | Upraveno: 2008-12-17 19:31:40
RE : Nismo.Power
v tom případě by to mělo bejt snadný ne ? mě nejde o vítězství ale prostě o zábavu a bohužel má jen 94koní respektive měl by mít ale ne po 300k najetejch bez servisu a v tomhle stavu ale stejně to s touhle muší váhou celkem cvičí. Prostě se chci trochu pobavit nic víc.
když sme jednou z prdele dávali s jednim spolužákem sprint tak sem měl 236m za 11,09s - nevim jak moc je to špatný ,byl to jedinej sprint ke kterýmu sem se zatim dostal takže nemam přehled o ostatních.
za ten cas bys mel ujet 2x tolik pokud chces zavodit :-)
kral: :D jouuuu
pralien: DKA= dobruška, to bys měl vědět
prailien: Tak to nemusím ani jezdit ..... leda by jsi půlku tvejch koní nechal doma
M@rtin : co máš za káru ? určo přijed ti to třeba pujčim ale nejspíš to ted nedopadne protože sem právě dotáhnul auto domu - prdlo lanko od spojky a zejtra to teprve vezu do servisu takže sem ted odkázanej na MHD jak děti nebo duchodci
prdlí lanko vymeníš na koleni, nevim jakej je teda pristup u francouze ale vetsinou se to da;-) .... a nebudes odkazanej na mastnou tyc:-D
paalien: Taková jedna obyčejná rezavějící Felda :-D
tesyno: na clio sem si menil zatim vse sam :) i loziska :)
RE: tesyno - mno tak musíš vzít v uvahu že já sem amatér o auta se zajimam nějako vážněji cca 4 měsícem a zhruba 3 měsíce nějaký auto mám . mě se nepovedlo ani najít to lanko . je to tam vše děsně nas*aný na sobě :
[ Link ] zatim sem si na tom taky vše dělal sám ale krom výměny oleje a filtru a těsnění pod víkem , výměny vody v chladiči to byly jen vyzuální věci. Nemam se od koho moc co učit osobně sem ani nevěděl že tam nějaký lanko je dokud mi to jeden tejpek neřek.
M@rtin : mno vidiš to je taky fajn kára , zatim sériovej stav nebo si na tom už něco spáchal ?
pralien: šak psal že si přidal akorát rez :D

22.12.2008, 20:35 |
praalien | Upraveno: 2008-12-22 20:37:09
RE: Midnite - asi sem slepej ale nikde to nevidim. každopádně je to pak o ničem když se o tom člověk jen baví je to něco jinýho než když to opravdu dělá . Sám sem se divil respektive ještě divim kolik penez a práce mi žere to křídlo a když sem to plánoval tak sem to viděl jako rychlovku na 2 dny mno ted to bude už 2 měsíc. i když je to hodně tim že ted lítám z jednoho dluhu do druhýho a na takový věci vubec nejsou peníze , prostě student no.
tak už sem zase pojízdnej, tak co lidi, uděláme nějakej srázek ?
v květnu by to šlo, přijedu na kole :-D

01.01.2009, 16:58 |
praalien | Upraveno: 2009-01-01 17:00:03
M@rtin :-D určitě přijed
já zas vytáhnu svojí tuning koloběžku

praalien: 6e by jsme dali závod???? No v květnu budu asi nepojízdnej