Navštíveno 6239x

Dúfam že bude aj tento rok... kto bude vedieť niečo konkretne, nech dá vedieť...
Uz tam par set let je a jeste tam nejakou chvilu bude ;-)

16.02.2009, 20:07 |
hoff L-J - uf to se mě ulevilo BO))
kdy kdy . . . ??
kdo si pocka ten se docka :-D az bude datum a vubec vsechno se dozvite ;-)

16.02.2009, 21:31 |
DJ_Felda | Upraveno: 2009-02-16 21:31:36
Akorat krapnik uz asi roztal :-))))
:D ... taky se tam ukazu :)
Kurna take uz se tesim ;-)
Sup sem z terminem at roman vytahne prst z prdele a zacne uz neco delat :-D

17.02.2009, 08:56 |
clown Kleenex .. z ci prdele ? :o))))
Snad to letos vyjde... Loni mě moooc mrzelo, že to neklaplo...
kdo je to ten Roman ? :o))))))))))))))))

17.02.2009, 12:23 |
Q Co je to Macocha??? :-)))))))))

17.02.2009, 14:13 |
Etien (M) | Upraveno: 2009-02-17 14:15:33
franto: no nevim jestli to stihnes, ale ja se docetl, ze bude 9.5.-11.5.2008...

17.02.2009, 14:19 |
Yawor tak to je nejvyšší čas se připravit, abyste to, jako vloni, stihli...

17.02.2009, 14:53 |
clown Chlebak :o)))

17.02.2009, 15:20 |
Etien (M)
no treba ja vim, ze to nestihnu...

17.02.2009, 19:08 |
Smrada (M)
No honem, vite, ze terminy potrebujem vzdy co nejdrive ;-)
Etien, no sakra ten datum je mi na nedosah škoda .. no
Nebyl sem jen jednou a nehodlám na tom nic měnit.Takže já taky budu.
Jen jako Smrada:termin.
jestli to je taková ta ďůra tak se tam taky nějak ukážu, ale termín bych neřešil na to je času ještě dosti :)

19.02.2009, 11:06 |
clown Etien ... nebude nejaka alternativni Macocha ??? :o))))

19.02.2009, 12:23 |
Etien (M)
clown: neboj, zcela jiste ano... uz cekam jenom na termin, abych mohl ve stejnem terminu vyhlasit alternativu ;-)

19.02.2009, 12:28 |
Smrada (M) | Upraveno: 2009-02-19 12:28:53
Ze by Macocha treba na Snezce? :-)

19.02.2009, 12:51 |
Q ne, Etien umí být velkodušný - Gerlachovský štít... :-)))))

19.02.2009, 12:59 |
mendo no ten gerlach by som mal asi najblizsie:)
Na termin som aj ja zvedavy,kedze je to jediny zraz na ktory sa tento rok chystam
Etien : tam asi nemůžu když sem z druhý strany řeky viď ? :)))
Tak teda nevim dorazit kdyz jsme z diry sveta... :-D Ale potok taky máme... :-D
macocha bude masooooooooo
Smrada:Já ti dám sněžku už ted to mám kus jako prase:-PPP
Spooky:povinně!
Q:Těžko říct takhle z hlavy:-)
Akordýsek: Ty taky neplníš povinné výjezdy... :-( Ale budeme se snažit,ale nic neslibuji... uvidíme jak bude ;-)
Chlape já bych plnil,ale máme to doma ted složité..a loni jsem ještě chodil do školy a peněz nebylo.Cpal jsem do auta víš jak..Rád bych letos jel ale taky to mám na 50 procent..protože o víkendu jezdím za otcem,nebo s autobusem.
Vie mi niekto doniest nove SQ CD EMMA na MAcochu? Kupil by som :D

16.03.2009, 09:00 |
clown hifim@ni@k .. jak vidis, poradatel se jeste neozval, takze treba zadna macocha letos nebude .. :o)

16.03.2009, 09:33 |
clown samozrejme, ze se vsichni tesime ... a verime, ze akce Macocha bude :o)
S tym CD je to uz vyriesene...
Inac ako ostatni cakame termin :D

18.03.2009, 12:19 |
Lenka Kdy že to teda bude? :o)
Lenka: nikdo neví :D musíš zavolar romanovi (Car_Audio) a on ti to třeba za nějaký úplatek ( :D ) řekne..
jestli platí první udaný termín(9.5.-11.5.2008) tak potěš koště, bo se to tluče s Mimoní(8 - 10.5 2009)...
no ja bych rekl ze tebou napsanej termin se triskat nebude kdyz je to vo rok...

20.03.2009, 10:01 |
clown :o)))))))))))))))))
Tak tenhle termín teda nestíhám,ale snad se ruff pak ozve jaký to tam bylo.. :-D

20.03.2009, 13:26 |
Etien (M)
fantazie kolik lidi si srovna vetu s tim terminem, co jsem napsal... :o)))
Este stale ziadny termin?

02.04.2009, 02:12 |
hoff Termín by bylo potřeba, neb potom taky nemusím mít volno. . . což asi nebudu jedinej kdo to musí hlásit dopředu. Nebo počítat s tím cca 8 - 10.5 2009???

02.04.2009, 10:56 |
Směty Jsem zaslechl šeptat že Macocha nebude. :o(
Vážení přátelé,
Macochu již organizovat nebudu, takže se mnou nepočítejte. Přenechám to jiným lidem. Chtěl jsem jediné a to jste nikdo nedokázal. Několik let v ČR a furt jsme nějaká banda, která si tak akorát chodí zapařit a nic víc. O tomto to být nemá a já už nemám na toto sílu. Rád Vás uvidím, ale už nemám tolik sil abych to přenášel přes srdce. Říká se sliby chyby a já jsem toho názoru, že pokud se budete chtít opít a řádit můžete kdekoliv a kdykoliv. Prosím nemějte mi to za zlé, ale spousta lidí odsud mě pochopí.
Roman /CarAudio/
při počtu lidí minulej a předminulej rok se nelze divit

02.04.2009, 13:33 |
Etien (M)
:-)))
naprosto to chapu...
a ... ale nic ;-)
ja jsem nechlastal :-D
ale pravda ze par bylo hodne :-(
skoda....
No velka skoda, ja som sa na to uz fakt tesil (samozrejme nie na opijanie:D) ale co sa da robit...
Teraz rozmyslam nad Koprivnicem...

03.04.2009, 09:40 |
Fordik | Upraveno: 2009-04-03 09:40:33
Taky mě to mrzí, jak jsem mohl,tak sem na Macochu jel.
Tak koukám, že první Macocha se mi nevydařila.

03.04.2009, 10:06 |
Daryl (A)
CarAudio: chapu ... mozna vic nez si myslis. Sice moc netusim co jedine jsi chtel, ale z vlastni zkusenosti vim, ze tady moc vdeku nenajde nikdo. Kazdej to umi lip, ale jak dojde na ciny tak je ticho. Dobry umysl je tu vzdy zaslapan.
Je mi lito, ze macocha nebude, loni to byla ma prvni, ale takhle to konci se vsim, kdyz se do toho hrnou lidi, kteri to neumi (a sezrali vsechnu moudrost sveta), neposlouchaji ostatni ... ted nemirim na nikoho konkretniho, ale podivejte se na fakty. Stejne dopadla i krivka. Lidi chteli klid a pohodu, ale pri prvnim pokusu udelat neco takoveho prevladli prachy.
Kdysi jsem mel snahu se na tomhle podilet a rozhodne ne abych si nahrabal, prave naopak. Ale se zlou jsem se potazal.

03.04.2009, 10:30 |
Q No nevím jestli se dá srovnávat s Křivkou. Křivku položil termín, kterej prostě nebyl a pak už sem ani nedostal odpověď na icq či mail. Holt jen kostatování, že nebude. Holt priority jinde.
Co se týče Macochy, tak Roman se mnou nekomunikoval, tak nevím. Minule nahodil termín a začalo se zařizovat a oznamovat, dyk ste byli u toho. To, že holt nemá čas, tak to je mi líto.
Macocha byl super sraz, kterej měl vždy fajn lidi. Byli jsme na ni i v malém počtu a za každé situace narozdíl od jiných, protože sme jí měli rádi.
Nevím, kde kdo přišel na to, že někde vládnou prachy, jestli se nepletu, tak ty z těhle akcí opravdu nejsou. Spíš když sem to tak viděl je to o prachách to uspořádat a nechcípnout na tom. Lenka suší lowe doma a nejsou do čeho poslat, nu což.

03.04.2009, 10:43 |
Q Klidně pošlete na mou hlavu, že když se do něčeho pustím, tak to holt nejede. Už sem si zvyknul.
Ale holt s něčím se pomoct dá (i SEKIN byl spokojenej, což pro mě znamenalo hodně) a s něčím se nehne.
Je zde jedna alternativa... Kdyz jsem se z doslechu dozvedel, ze Caraudio letos nedojde s terminem (uz loni rikal ze to nestiha - chapu, sam mam hodne velky trable a i proto nektery veci z me strany jsou malicko pozastaveny - ne vsak zruseny!) zasala mensi (2 lidi - diky akordysku) skupinka resit co s tim...
pruser je termin - proste je moc akci prez jaro a leto... kdyz uz jsme se dobrali urciteho terminu nebylo misto v Campu... takze:
...co takhle se vykaslat na rozepre a vysmech? kurnik hosi dejte pokoj...
a...
co takhle udelat Macochu na podzim (pokud nebude krivonoska...?)

03.04.2009, 10:58 |
Daryl (A)
S ohledem na to, ze na tech akcich si kazdej palti vsechno sam a k tomu se vybira solidni vstupne neverim, ze na tom muze byt nekdo ztratovy. Jediny naklady, ktere tam jako laik vidim jsou personalni naklady. Teda v pripade, ze resime pohoda sraz a ne komercni projekt. A myslim, ze i pripadne mne nezname vydaje se daji vyresit formou sponzoringu bez nutnosti przneni srazu.
Takze krom toho, ze se nikdo nechce starat a za neco zodpovidat, v cem je jeste problem ?
Takova mala technicka:
z jakeho duvodu se neudelala rezervace uz loni? Terminy pevnych a pravidelnych srazu jsou znamy uz nekolik let (prvni vikend v kvetnu a podobne). To je takovej problem udelat predbeznou rezervaci ? A je jedno zda to bylo pod taktovkou CarAudia nebo velehlasnych autohifisrazy.cz. (mimichodem jsem se ted dozvedel fakt hukotozni vec, kterou snad ani nemuzu ventilovat).
Koukam uz dlouha slohovka. Tak jen na zaver:
nechci nejak snizovat mnozstvi prace a narocnost usporadani takoveho srazu. Umim si to zive predstavit, ale spise mne zarazi zdejsi folklor se do vseho kazdemu prisrat, a pak kdyz dojde na reseni a zodpovednost tak clovek slysi jen " sorry nemam cas " a podobny sracky. A odnese to zbytecne dobra vec.
Nicmene tak je to tu skoro se vsim. A i proto vse vypada jako to vypada.
pokud si myslis ze naklady na sraz jsou jen personalni tak jsi prvni kdo o tom VUBEC nic nevi ;-) ale budiz...
Nastala chyba v dohode - nebudu resit kde, ale rejpani a vysmech je zas jediny co se clovek docka od zdejsich ;-)

03.04.2009, 11:03 |
Daryl (A)
LJ: tak schvalne. Myslim, ze nejsem jediny koho to zajma.

03.04.2009, 11:21 |
Q no tak holt máme krizi a spolupořadatelé se nedomluvili na další spolupráci.
Ukončete tuhle nesmyslnost. Dá se na zvířátko v zoo a hotovo.
Chlapy sorry, ale když se podívám na příspěvky zde, tak nemůže uniknout ani mě, ani nikomu jinému, kdo tu o kom mluví. Má to cenu?Nemá. Nic tím nikdo nezpraví a začít se tu o sebe takhle opírat jiní, tak věřím že by brzy následoval banán.
Nikdy sem sraz nepořádal,ale už pár let na ně jezdím, s některými lidmi se znám relativně dobře a mám nějakou představu jaké to je sraz zařizovat. Co máš Daryle na mysli "personálními náklady"? Třeba v tom myslíš i zahrnutí věcí, o kterých ostatní nevědí. Ani čas dneska není zadarmo a aby to za něco stálo, tak jak zmínil Q, i sponzoři jsou třeba. I když je to malý sraz, stejně jako Křivka na které jsem chyběl pouze jednou, tak zařizovat to v jednom nebo dvou lidech myslím nejde a dneska zadarmo nikdo moc neudělá.
Takze tohle uz asi bude jen vzpominka na Macochu.......
:-((((

03.04.2009, 16:49 |
Daryl (A)
Fordes: precti si ti znovu a pomalu ho ? :) Asi pises rychleji nez myslis.
mě jakožto pouhému "konzumentovi" tohoto bezva srazu nezbývá než zamáčknout slzu a doufat že loni to nebyla moje první a zároveň poslední Macocha. Moc bych si přál aby ten podzim dopadl...
hned první týden v květnu by to asi nešlo co?
looptrop: jde o to že nikdo nemá zájem, prostě bych to dále nerešil a uvidí se co bued později
kozy kozy, ja bych sukal az bych pukal, kozy kozy ...
:-((((
Akordýsek je zde.Jsem ochoten se na letošní macoše podílet..je to sice krapet na rychlo,ale zkusit by se to mohlo.Jinak se dobrovolně přihlašuji k podzimu...Rohodněte sami kdo do toho půjde.My jsme se z lukem o tom bavili,že by jsme se do toho trošku pustili.A to s těma poplatkama a časem je pravda..Jen co padne za telefon a za palivo.Jo jinak plánuji Akordýskofest.Kdo je ochoten se zúčastnit?Termín by jsme vyřešili tak nějak společně..Není problém grilovat,parkovat,bydlet:-)
Luke když tak se ozvi na telefon a já bych objel kemp.Z pracovních důvodů se zde zjevím jen zřídka.Děkuji
Určitě bych se zůčastnil, jak macochy tak i ''akordýskofestu''. Jestli teda jako nováček můžu :)

20.04.2009, 19:09 |
Směty Já bych to řekl asi takto, cokoliv v jakémkoliv termínu. :o) Pokud se můžu zůčastnit i s malochem.
Akordysek to malicko vzal jak je u nej zvykem trosku zhurta... :-) Nicmene fakt je, ze na necem se pracuje... zustante naladeni. Hlasit se nemusite, staci kdyz pak prijedete :-)
No jak tohleto dopadne,to jsem zvedav.Ale jak tal koukam,tak to vypada zatim na dobre ceste.Drzim pesti.
kua doufám že mě tak DJ_felda nenajde popř :D
No akordýskofest už měl býti kdysi... stále platí že udělám vše proto abych dojel... ;-)
kluci držím palce ať to dopadne. Už se těším....
Jde o to že je potřeba datum..Tak něco nahodte:-)U mě to pojme cca 50 lidí..