Navštíveno 5322x

Kdo by byl pro si střihnout nějakej víkend na matějskou a trocha se povozit u megaozvučenejch atrakcí ? :))
14(so) nebo 15(ne) týho třeba tenhle víkend ?
páč by si tam někdo pověrčivej namlel hubu a zlomil nohu :)))

03.03.2009, 08:13 |
Katie já bych šla, dobrej nápad :o)
Nismo platíš??? Jestli jo,takl si dam 3x katapult :-))))
že seš to ty tak ti jeden cálnu, ale bez pásů jako oplatu za ty palačinky :))))

03.03.2009, 17:04 |
Alííí Taky bych šel, je tam zrovna i výstava Motocykl, ne? Nejdřív skouknout pár motorek a hostesek v šortkách, a pak se jít pozvracet z vejšky 100m. :-)
Motocygl mě nějak nebere ale proč ne, kdo chce tak může jít dřív a číhnout motorky, a pak kdo nezvrací s náma zvrací proti nám :)

03.03.2009, 18:49 |
clown pozdravujte Kočky :o))

03.03.2009, 21:25 |
DJ_Felda | Upraveno: 2009-03-03 21:26:05
Nismo: :-))))
No me motorky skoro taky neberou,ale hostesky v sortkach bych si prohledl a mozna i vyzkousel testovaci jizdu s nima.
clown: Hrali tam na autodromu jednu pisnicku :-)

03.03.2009, 22:47 |
Smrada (M)
Vzdyt bude jeste zima.
jojo .. .. si kočka-si kočka si kočka . . .a . .. . :)))))
smrada : ale prd, a když tak tim líp aspon tam nebude tolik mániček:)
Taky bych šel, ale na ty megaatrakce se budu jen dívat. Stačilo mi to jednou a byl sem rád,že to zastavilo.

04.03.2009, 14:56 |
Katie Fordik: Tak se budem dívat spolu, já mam totiž strašnej strach z vejšek, takže skoro na nic nechodim :o)

04.03.2009, 15:21 |
Alííí Fordik: Tak to si beru foťák, a zaplatim Ti nějakou atrakci, ať se pobavim... :-))
Katie: Tě vezmu na ramena, to se Ti zatočí hlava jedna dvě. :-)))
Fordik: Zamavam ti z katapultu :-)))))
Když se den předtím neopiju, tak jdu taky :D

06.03.2009, 16:16 |
Bucci Alííí takže si Katie vlastně může oddychnout, že nejsi Timo (co se vejšky týče)

06.03.2009, 16:27 |
clown pry bude zitra slusne chcat .. , tak si nezapomente gumovy oblecky :o)))
Zítra může, domluva je na příští víkend :o))

06.03.2009, 20:54 |
clown Fordik .. to bude snezit :o)))
jestli se zaba opije a pak pujde na atrakci tak bych dole moc nestal :-D
tak zatim to vypadá na "hojnou" účast ..... ono cokoliv víc než 5 už je velkej sraz takže se uřčitě pude bude sranda :)
detaily domluvíme cca čt/pá :)
kdo kdo jak ?
sobota nebo neděle ?
po ránu nebo odpoledne ?
já můžu kdykoliv;-)

12.03.2009, 15:47 |
FSAL mozna se potkame, zalezi na pocasi a mire strizlivosti z patku/soboty :D

12.03.2009, 15:48 |
Yawor já víkendy bohužel ne

12.03.2009, 15:48 |
FSAL Y: spravne, musis se ucit :P

12.03.2009, 16:41 |
Katie Já jsem teda uplně nejvíc pro neděli.. sice se asi můžu i přizpůsobit, ale musela bych pak nejspíš poslouchat spoustu řečí, takže to se mi nechce :o)

12.03.2009, 16:57 |
Alííí Já zas plánuju jen sobotu, a asi spíš odpoledne, cca. od 14:00
Neděle se mi tim nechce zabíjet. Budu nabírat síly na pracovní tejden, popř. dráždit PČR... :-)
a ja v sobo nemuzu rano, ani odpo, sem v praci......... :(
Uvidime:o) kdy se jde?:o)So nebo NE?
ufík, prej se ještě neví :)
Tak mi pa dejte na mobil vedet pls jestli so nebo ne,nebudu na netu jen na mobilu:o)dikes:-)
no zatim je většina sobota odpoledne
mě je to fuk relativně, v pátek příjdu v 17 z práce a jdu od 20ti tak do 02-03 do práce, a v sobotu du zase od 18ti do práce, neděli mám komplet volno, powerová taky
takže
FSAL : pořád v lihu, neutrální
Katie : neděle
alííí : sobota
powerová : neděle
johan : sobota
Ufik : obojí
zaba : sobota
fordik : kdo ví
já : neutrální
když powerová a katie nemuzou sobotu byl bych spíš pro neděli.
kdo je pro neděle třeba od 11 dopo nebo tak kolem?
takže teda neděle od 11 kdo chce necht příjde, klidně i ty co dnes budou na moto ;-)
telefon na mě kdyžtak snad většina má když ne je pod nickem, to jen kdyby jsme se tam hledali, hodíme to teda na 11:00 někde tady u zakrytý fontány za zastávkou
[ Link ] minimum bude teda já+družka , pufík, katie, fsal snad když se vzbudí, fordik zatim neví jestli bude volno ale tomu zavoláme a popoženem ho zejtra :)

14.03.2009, 14:51 |
Katie jen doufám že bude aspoň tak hezky, jako je dneska.. :)

14.03.2009, 15:34 |
FSAL tak sme se vratili a docela good, doporucuju jit spis driv, my sme tam byli od cca pul 11 a relativne malo lidi a atrakce skoro prazdny, katapult bungee je stejne nej ;)
Já jen prošel narychlo po výstavě, ten katapult je vážně hnus, na to by mně nedostal nikdo ani za nic :)