Navštíveno 5525x

prave stojim na startu Zavodu do vrchu...
Jinak tu je k videni par znamych aut i obliceju:fabi, favo tomika007, Lobocrew atp ;-)
Akorat je hicak ze by mi vycak :-)
Brno bylo super, necekane:-) .. k videni i dva kousky GTR35

A Ariel Atom :)

no boooze GTR :-D me spis zaujal X bow :-D
a brutalni jizda Pajera po okruhu ;-)

04.04.2009, 20:02 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-04-04 20:06:32
s tema GT-Rkama tam toho panove moc nepredvedli... :-/
s timto divokym 924 GTS jsem byl svezen... hmmm...

Nebudu zapírat že jsem jel v tom Pajeru taky :-D stoprocentne nejfocenejsi auto volnych vyjizdek :-D kazda zatacka po 3 kolech... nicmene zvedalo se vnitrni, ale PREDNI :-D mam jen onboard fotky... pokud nekdo na z venku sem s nima pls :-D

detail náklonu :-)

nejvíc z nás nemohli traťoví :-D ti nam mavali palce nahoru a tak :-D

aut a lidi po ko*ot :-)

čekání na závody do vrchu :-)

myslim,ze den v Brne na okruhu byl prima..Takze zacatek sezony se povedl..hlavne diky pocasi..
Tak já jsem už taky doma, dnes mě kůže ladí k barvě auta, takže jsem se hezky spálil a jsem červenej jak ... ale jinak dobrá akce, zase člověk po zimě viděl známé tváře a auta.

Milanova Felda

Super Golfík, navíc když kolem nás profrčel na dálnici, super pohled

a návštěva z HK :-)

a zepředu

a tady jeden zajímavej tahokov z rákosu :-)

04.04.2009, 21:45 |
*DM* Super Golfík....Katýýýýý:o)))
Jinak taky jsem se byl juknout,i když jen civilním jako divák,na pokec se známýma.zase tak špatný to nebylo.
Nicmene uz na okruhu se mi udelalo vazne zle... cestu dom uz nevim :-( a tedka lezim s nejakou anginou nebo chripkou (hlavne s horeckou) v posteli... a dycky sem tak pul hodky vzhuru a dve hodiny spim :-( debilni jaro
Policejní vozy se houfně stahovaly ku Praze, tuneři naopak k Brnu. Praha se chystala na přílet amerického prezidenta, brněnský autodrom na nával tuningových nadšenců. Přidá-li se k tomu ještě krásné slunné počasí, které bylo jak na objednávku, máme tu příjemně strávený den mezi naleštěnými a v případě Brna také nadupanými vozy. Tradiční Renocar Tuning Jaro se opět vrátil mezi první srazy, které oficiálně otevírají tuningovou sezónu.
Zprvu to vypadalo, že více než upravené vozy budou k vidění sériová auta a občas také hrozné slátaniny - pár z nich jsem zvěčnil, protože nad některými výtvory zůstává opravdu rozum stát. Ale zpět ke srazu jako takovému. Příjezdová cesta k bráně autodromu nebyla naštěstí v době příjezdu našeho vozu toliko ucpaná, jak jsme byli zvyklí a také nás překvapila absence policejních složek na všech možných i nemožných odbočkách :)
Plocha za závodními boxy patřila tradičně známým i méně známým upraveným vozům, pár pěkných kousků bylo k vidění také na horních parkovištích. Na své si přišli také ti, kteří spíše než na naleštěnou káru koukají na to, kolik koní se schovává pod její kapotou. Své hojné zastoupení tu měly právě také supersporty. Porsche, Ferrari, Aston Martin a mnohé další. Mezi libůstky mezi sportovními vozy patřil Ariel Atom a KTM X-Bow.
Mnozí návštěvníci si nenechali ujít možnost volných jízd na závodní dráze, kterou hojně využili také motorkáři, další využili měřených sprintů či závodů do vrchu. Každý si tedy přišel na své. A to i milovníci zvířat. Na psy jsme na srazech zvyklí, setkali jsme se také již s kočkami, ale dorazit na sraz s hroznýšem, to je už úlet. Na nejbližší sraz asi vezmu své potkany, ať seznam zvířecích miláčků na srazech rozšíříme :)
foto:
[ Link ]
nj panove s GT-R asi neumej ridit, kolik meli cas ze to stalo tak za hovno?
nj panove s GT-R asi neumej ridit, kolik meli cas ze to stalo tak za hovno?

05.04.2009, 17:49 |
Katy 2DM : ale to je Martina (pritele) :)) tak na me tady moc nevolej :))
2TOMIK : a to ja Vas aj stihla vyfotit, kdyz jsme Vas predjizdeli :)

05.04.2009, 17:51 |
Katy a tady jeste jedna "zluta smršť" :)

05.04.2009, 17:53 |
Katy doneslo se mi, ze jsem tam pry Puntem...takze pro nektere, co si to treba taky mysleli :)) tohle je kamosovo !!! :

Kislik: casy nikdo nemeril :-) ale predjizdelo je co melo kola... i kdyz to docela hrotili... stopro to moc v ruce nemeli :-/
Katy: jee dobrá fotka, to já vás nestihl vyfotit za jízdy, ale byl to super pohled. Jak hodnotíš akci? To já myslím že dobrý, člověk potkal zase nějaké ty známé. Jinak jako celkově víkend se mě moc nevydařil, v Brně se nějak povolila hadice u chladiče, vylítala voda, pak praskl nárazník a dnes jako to poslední to posr..a guma, tendle víkend fakt nechápu :(

05.04.2009, 23:16 |
Katy 2tomik:hodnotim pozitivne skrz pocasi a zname tvare.
auta uz jsem davno prestala komentovat ale treba volne jizdy bylo pekne pokoukanicko.
boha co se ti stalo ? ta guma...
TOMIK__007: Kua ta pneu je krutá Tome...
Katy: jo jo volné jízdy zajímavé, zatáčka za cílovkou kde si to každej okruh nějaký starý BMW dávalo pořád bokem to bylo dobrý, ten to měl trochu v ruce asi... guma nějak nevydržela, auto začalo tahat doprava,bílej kouř a konec...
Kurna ja to nejak cele zaspal :-(((((
njn Tomik vypada jako prvni AHC obet acek na pneu :-/ no hlavne ze sis nerozmlatil rafek... teda aspon odtud to tak vypada...
Luke-Jeep: nejdřív potřebuju zout tu gumu a kouknout se zevnitř, v jednom místě na vzorku to vypadá jak kdyby to bylo proražený ale nevidim to dovnitř zda to je skrz nebo jen na povrchu nějakej řezanec ... ráfek naštěstí přežil, kousek to jelo po kraji cca 2,5cm tý gumy co tam zustala zašprcnutá
Pajero po třech? Pročpak se tomu ani nedivím... :-D Vypadá to že jste si to opravdu užily...
Co ja jsem mohl videt to Pajero, tak prasecina nejvetsi, co stali lidi kolem mne, tak nadavali co je to za debila, vice riskovat se opravdu nedalo, nechapu.
Jinak ty gumy, je to presne problem Acek, 195 se dava na max 7" rafek.

06.04.2009, 14:49 |
JR Nereste gumy, nebo zase prijde nejakej chytrak a rekne vam, ze je to naprosto bezpecny a ma to neprekonatelny jizdni vlastnosti :-D
Petrvti: debilita a riskovani? :-D oki... nicmene my jsme nebyli ti co tam rozmlatili auta ;-) to pajero ma podvozek lepsi nez polovina aut co jezdila okolo... stavitelna tuhost atp ;-) a dobrej ridic - vysledek? spousta legrace a masakralni svezeni
Luke-Jeep: mno nevim, ja jen cituji, ale byt napr. v tom cervenem bawu, tak bych asi nadaval taky. Nerikam nic proti ridicskemu umeni, ani stavu auta, ale co je moc, to je moc.... za mne teda palec dolu jednoznacne

07.04.2009, 16:34 |
TROY :( to není hezký tomíku :(
Pak napiš jestli to bylo průrazem
Katy: nevíš jak dopadlo vyhlášení nej tuning? Musel jsem jet domu dřív, tak by mě zajímalo jak to dopadlo z těch pár zajímavých aut co tam bylo ...
TROY: dnes by měly přijít nové pneu, tak se bude možná přezouvat a tak uvidíme až tu starou vyřežeme z disku zda bude něco vidět zevnitř pneu...

09.04.2009, 10:53 |
TROY Ok - jsem na to docela zvědavej
TROY: takže guma byla proražená skrz, tak to muselo rychle utéct a jak se po tom kousek jelo tak se to takhle rozžvejkalo, takže těžko říct zda to má za příčinu "Ačko"

09.04.2009, 18:08 |
TROY Díky za info ;)
áčkem to rozhodně nebude, i když jsem už viděl pár foteček