Navštíveno 4784x

Tak co jedete někdo? jestli jo,tak posilejte fota aut:)
nemáš nějáký odkaz na akci?
je zrovna mimon tak asi ne:-( ale na podzim přijedu flekatej

Když to stihnu poskládat, tak přijedu :-)
For Tuner 2 copak mas ji rozebranou?delal si pres zimu neco novyho?ty si odnekud z plzne ne?parkrat sem te videl na zivo a rikam pecka tvoje auto!!!
Já bych rád jel, ale uvidíme jak nalakuju auto.....příští týden jde na plnič, brousit, tak snad to výjde

:o)

Davi-RS: Díky. Ještě mám pořád nápravu venku, budu dávat jiné pružiny, mám polorozebraný motor, dneska jsem stříkal pásku na svodech, atd. Pokusím se to stihnout, ale neslibuju.
Takovej dotaz,ja sem omotaval svody taky tou samou paskou jako mas ty,cimpak to este strikas?ono to nebylo to pravy nechat to bez nastriku?
Davi-RS: Mám to omotáno už dva roky a doporučuje se to přestříkat tím sprejem od TermoTecu (mají ho v rallybazaru) aby se to netřepilo, ale jako zázrak mě to nepříjde. Uvídíme zítra až to vezmu podruhé. Dělají černý a stříbrný.
Tuner2: tak dekuju moc,no ja to nastartoval a takovej čoud co z ty pasky sel :). no uvidime jak se bude chovat,a este takova otazecka,je to znat ze tam ta paska je?

13.04.2009, 21:57 |
Prady Doksy jsou Doksy...to je málo platný :-)
Davi-RS: JJ zezačátku je to pěkný smrad. Já svody motal současně i s výměnou vačky, ale min. to má přínos v menší teplotě pod kapotou - to je cítit. Co to udělá s výkonem na malorážce 1,3 si netroufám odhadovat.
Tuner 2: jako jasny no,ja to mam hlavne kvuli karburatorum (dellortum) sou hned nad svodama,tak snad to bude v poho,uvidime az vyjedeme:) jinak diky za rady

14.05.2009, 23:01 |
Tuner#2 | Upraveno: 2009-05-14 23:07:45
Tak myslím že sraz se moooc povedl, vyšlo i krásné počasí a pěkných aut byla většina, takže bylo na co koukat včetně skvostného Rapida MTX v úpravě Gunsch. Na to, že je to 20 let staré, tak spoje nárazníků a kasle nikde nepraskají a lak vypadá nádherně.
Tady je moje galerie, pokud to bude někoho zajímat, jsou tam jak fotky z kempu, tak i ze slalomu:
[ Link ] 
pěkné fotky pane.A vypadá to že těch poladěných Škůdek jezdí u nás poměrně dost....
JJ pěkných aut byla většina. Třeba to oranžové 110R je unikátní tím, že to je jeden z prvních kusů, kdy to mělo ten pruh na masce, šípy na blatníkách, jinou zadní mřížku atd. Měl to nějaký děda, ten umřel a současný majitel to tahal z vdovy asi 5 let. Nakonec se povedlo, auto zrenovoval a je to parádní kousek. Nikdy jsem ho ve skutečnosti neviděl, pamatuju si ho jen z plagátů a prospektů.