Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Tuningpower, 13. motoristická výstava Auto Praha

o Navštíveno 4972x o
o 25.04.2009, 22:58 | ...moody..
V pražských Letňanech to dnes žilo. Již pátým rokem se na venkovní ploše Pražského veletržního areálu konal tuningový sraz, letos poprvé pod názvem Tuningpower. Ten byl součástí již 13. ročníku motoristické výstavy Auto Praha, kterou můžete navštívit ještě během neděle.

Počasí přálo a plocha vyhrazená pro Tuningpower se začala plnit. Na sraz dorazilo několik hezky upravených vozů, ale bohužel se našly i takové, o které by člověk ani kolo neopřel. Zastoupení značek bylo hojné, v největším počtu zde byly k vidění samozřejmě vozy značek VW a Škoda. Mezi zůčastněnými byli také někteří soutěžící z Tuning Cupu, za všechny například Olin se Škodou Fabií, Martin Koblížek s Golfem I Cabrio v úpravě Rieger GTO a Rudá bouře z NDR alias Wartburg Jiřího Kubíčka. Na druhé straně plochy zaujalo duo dvojkových Golfů v cult stylu, naproti stojící modrý Golf IV a známá dvojka Háďátko & Tweety, alias Hanka s Golfem I Cabrio a Mirek s Golfem II. Zájmu návštěvníků se těšily také mnohé další vozy, mezi nimi například bílá Honda CRX Targa del Sol, červené Audi A4 v úpravě Rieger a dvojice pětkových BMW. Počasí přímo vybízelo k rozbalení nějakého lehátka, přinesení si vychlazeného pivka z historického pivního vozu, který stál opodál plochy srazu, a strávení celé doby konání akce pod širým nebem. Ale jak již padla v úvodu zmínka, sraz Tuningpower se konal v rámci motoristické výstavy Auto Praha.

Účastníci srazu se pomalu odebírali na tradiční spanilou jízdu Prahou a já mířil do výstavních hal. Ty ale byly velkým zklamáním. Člověk by čekal minimálně nějakou českou výstavní premiéru, bohužel se jednalo spíše o přehlídku soukromých firem. Ani nemluvě o tom, že čeští motoristé, kteří neměli možnost navštívit ženevský autosalon, se nedočkali ani české výstavní premiéry nové Škody Yeti. Pravděpodobně se tak uskuteční až na brněnském autosalonu. V obložení návštěvníků byla ale tradiční plocha vyhrazená pro dokonalé a plně funkční dálkově řízené modely nákladních vozů. A skutečně nezůstaly v údivu jen malé děti…

report: [ Link ]
foto: [ Link ]

o 26.04.2009, 08:45 | Rajdlos
Byl jsem vcera s mladou na nejaky vystave nehtu, co byla vedle a nahodou jsem tam zabrouzdal. U nekterych vytvoru jsme se malem pochcali smichy, nevim jestli je to tim, ze starnu, ale u nekterych vytvoru mi prijde, ze lidi nemaj absolutne zadnej vkus a spetku soudnosti.
o 26.04.2009, 11:43 | Skury
Taky jsme to měli jako porotci fakt těžký... Těžký vy smyslu toho, komu dát pohár. Ve finále si 12 poháru rozdělilo asi 7 aut. Jsem fakt zklamán. :(
o 26.04.2009, 12:15 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
na letnany uz davno nejezdim
o 26.04.2009, 13:12 | Pavel 528
no asi jako Lukas,proste uz podle vystavovatelu bylo jasny,ze to bude stat na ho.no..no jako kazdy rok...
o 26.04.2009, 19:48 | TOMIK__007
Skury: kdopak se umístil v nějaké Škoda scéně?, myslím si teda že byla..
o 26.04.2009, 20:12 | Prady
Autosalon o ničem a tuning průměrný, nic novýho a spousta tuzing pekáčů jako každý rok, nedivim se, že to porotci měli těžký :o)
o 26.04.2009, 20:43 | Rajdlos
si delate prdel, ze ty paskvily nekdo i hodnotil? :-) videl jsme tam tak 5 hezky udelanych aut
o 26.04.2009, 22:12 | Prady
Tak to jich tam zase bylo o dost víc hezkých, ale jinak jasně převažovala nevkusnost zaostalost na naší tuningové scéně.
o 27.04.2009, 07:58 | DJ.UFÍK
jeste ze bylo zlevnene vstupne jinak bych tezce litoval!!Jsem si rikal ze jsem tam mohl s hltacem KM klidne na tuning taky:oD
o 27.04.2009, 10:15 | Skury
Tomik: První byl Olin s fabkou, druhá byla červená felda se zlatým interiérem (jméno si teď nevzpomenu), třetí byla felda capucino.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.189 sekund.