Navštíveno 6266x

Tak Escudo´s Camp lestos prvně oficiálně vyráží na turné :o) kdo se přidá? Zatim jedu já a Beda, nikoho jinýho jsem se zatim neptal :o)
berem gril, střechu.....teda gril musim najít
[ Link ] .

27.04.2009, 22:34 |
Zdenek (A)
To zase budou ale poblity meze! :-))) Doufam, ze pro nas zbyde neposkvrnenej placek! ;-)
:o))) vyhněte se červeno-oranžovo-zeleno-zlatýmu autu :-D pokusíme se moc nenadělat
Mimochodem, budeme tam z pátka na sobotu

28.04.2009, 01:45 |
Katy snad uz dorazím autem (v sobotu).
Budu tam! Taky už v pátek ;) gril neberu, střechu jo :D

Taky sem premyslel, jestli jet v patek, nebo v sobotu, ale jak to tak vidim, tak bude lepsi vyjet uz v patek, takze za mne, jedu :)
bohuzel ja jedu od ctvrtka do nedele na hory takze nemuzu
myslel jsem ze je na myto jine termin :-((((
Tak domluva zní předběžně tak, že sraz po 15. hod. na první pumpě na Hradecký od Prahy, odjezd tak 15:30
Hanys: Přidáš se teda k nám?

28.04.2009, 09:42 |
Etien (M)
Hanys: hlavne si poredne pripevni ty bocnice v kufru, co si tak matne vzpominam ;-)... a ceniky, ale to Ty uz mas jiste pripravene :-)))
Escudo: jasan že se přidám ;) jede se mnou ještě jeden kámoš s BMW, tak kdyby jste tam byli dřív, držte nám fleky ;-)snad se tam něják najdem, dorazit bychom měli v pátek kolem 18h
Etien: všechno vyřešeno, snad už nebude problém ;)
ok, my taky tak nějak, já pojedou oranžovou, to snad najdeš
tak z HK by jsme měli dorazit taky už v pátek :-)
Katy: gratulace k volnému lupenu, taky mě jeden přijde :-)

28.04.2009, 19:05 |
Katy 2tomik: no tak to taky gratas :))
ja jedu i bez auta zase kdyby naaahodou.

28.04.2009, 20:48 |
Kapka (M)
urcite budu v sobotu rano..v patek jeste uvidim jake bude pocasi,když bude krasne tak me cekejte i na patecni noc
ja vim ze nejedu jeste nemam cim ukazu se asi az v olomouci at zamicham kartama pokud to pujde
kapka ..... nezapomen prosiiim
Kapička: pojeď s náma kamaráde, puosíííím
takže prezenčka:
Escudo + ?
Johanik + 1
Beda
Signum + Signumová
Pyvoj - 80%
Kapička - 50%
Hanys + kolega
pywoj + 80% ? to sebou bere alpskej rum? :-D
dneska jsme se signumem koukali na maxi lahvace, meli 1,5litru, jestli ma dve takovy basy. . . :-D
no proste jeste nevim,slibil jsem v patek a sobotu nejakou praci,takze jeste nevim,zda to pujde odvolat...
btw:RUM nepiju...o))
jedete bez bab?? ať vím co přibalit do kufru :-))))
budou asi 3, ale přibal co chceš, jsou vočkovaný

30.04.2009, 20:04 |
Kesam Se máte já se budu mordovat a nasávat prach z brusky :-(

01.05.2009, 10:16 |
Kapka (M)
tak zatim sviti slunicko..takže ja jdu pohledat po sklade muziku do auta co ji mam ruzne pohazenou po regalech..složit ji do auta..trosku ho vyluxovat a umyt..a nejak vecer na 90proc dorazim
Kapka: super ;-)
já už balím pár posledních drobností a kolem 14h vyrážíme, ještě musíme někde po cestě koupit ten altán :D
já vyrážím až v sobotu...

02.05.2009, 07:28 |
*DM* Tentokrát beze mně:o((((((( a to jsme se tolik těšil,bohužel autíí není hotový

02.05.2009, 17:27 |
TROY jako *DM*
škoda škoda

03.05.2009, 13:40 |
Katy

03.05.2009, 14:20 |
stigi
Katy: To musela bejt pořádná rána, když ty schmidty maj ohnutej límec (foto od Katy).

03.05.2009, 15:04 |
Katy 2tarrance: ty THliny... no byla to velka dira ac v male rychlosti, takze ani jejich "slavna" technologie Radinox jak davaj na yotube.com, nezabrala ! :(

03.05.2009, 16:21 |
TROY add radinox - nevydržej ani omylem a navíc radinox je vyloženě na obrubáky
A jakýpak tam má chaotička gumky? At vim co me čeká :)

03.05.2009, 17:00 |
Katy 2troy: ale kdyz s tim kolem hazou ze strechy a mlatej do nej trubkou tak to zrovna jak na obrubaky nevypada ;) no nicmene ma tam vetsi gumy nez ja, jakoze i patku (rozmer ted nevim).ale guma je neporusena.

03.05.2009, 17:07 |
TROY Tak to je nějaký čudný dosti - by mě zajímalo co kdo potkala chaotička ;). Já mám třeba na středu nápis,že vyrobili Compomotive england for Schmidt felgen.