Navštíveno 7295x

slava nazdar vejletu, nezmokli sme ( kecam ale jen trochu ) uz jsme tu ;-)
Prave jsme pristali na Ruzyni... Diky moc Timovi a cele bande... Bylo to supr ;-)

16.05.2009, 16:21 |
Q Děkujeme!!!! TTT je super firma!
Jako Q a Luke :o) Super akce a hlasuju pro opakovat :o)
Hektičtějši akci a kolonu vozidel jsem nezažil! Právě jedu ve student agency a jsem rád,že se vezu!! Jsem rád,že jsme všichni a čelí!
Taktez dekujeme TTT za hezky vylet, 22 lidicek se tezko zvlada,a le nakonec to bylo v pohode, sem rad, ze aero nespadlo a ze sem doma :-))) Report urcite napise nekdo jiny :) Jo a ridicaky muzete odevzdat dobrovolne :-))))

16.05.2009, 17:28 |
Smrada (M) | Upraveno: 2009-05-16 17:29:39
Od Smradovcu VELKE podekovani Ondrovi za vydarenej vejlet. Za Ty nervy to stalo. Fotky nekam v prubehu vikendu nasypu. Zvladnul jsem cestu autem po Praze. Tedy jsem neziskal Italske navyky na silnici. Netroubim, odbocuji tam, kde to neni povoleno, nejezdim v protismeru, na cervenou, nedelam si pruhy navic jak chci. Proste je ze me zase jen Prazsky ridic:). Tak se koukejte na silnici chovat stejne jako lidi "Cesi" :)))
Díky za krásný výlet, domů jsem jel pomalu, ne jako vy v Itošce.
To Q: Sorry, že jsem nečekal, ale domů jsem to měl ještě kus. Díky a u bráchy jsem ti nechal peníze za čtvrteční taxi, tak ať ti je navalí :-)
PS: Daryl by ho opravdu chtěl mít většího a Q nám vyprávěl, jak to bylo Tentkrát poprvé. Malej masakr, jen mě překvapilo, jak byl Láďa ráno celkem v pohodě, nato jak byl večer zlitej.
Koukejte nahodit nekdo nejaky fotky taky :-) A TTT nejaky report, jakozto vedouci vypravy :-)
SG: zapomněl jsem na tu brašnu, co s tojí ? :o(
TTT udělá report, malá ochutnávka :o)

Já můžu dát jen nějaký z mobilu... Bergamo ze vzduchu:

potkali jsme i sníh ;-) juchuuuu

My taky díky za výlet a zábavu :)
každopádně asi nic nemá na onen průjezd ucpanou křižovatkou do zákazu odbočení, do protisměru a na červenou..... že italové sou prasata tak tohle ani jeden nepochopil :)
a letadýlko růžovoučké božíčku :-)

Za mě děkuji:
1, řidiči Luke-Jeepovi,za mistrovské řizení
2, TheTimovi za super organizovaní všeho
3, těem,kteří mi občas pomohl s tlumočením
4, ostatním za skělou atmosferu
Prostě bylo to pěkný.
Jo a italské řízení asi zřejmě nebudu v Praze praktikovat.
narychlo galerka, bez úprav a skoro bez promazů
[ Link ]
fotky jsou myslím super :o)

toho pána neznám, ale ta fotka se mi hodně líbí

16.05.2009, 20:33 |
Escudo | Upraveno: 2009-05-16 20:36:15
sakra na rajčeti mi ty fotky pěkně do*****vili, musim to hodit jinam
jj vypadá to na rajčeti divně, ale fotky super!
Moje fotky:
[ Link ] Je to po cenzuře, mohu Vás všechny poprosit o dodání fotek na CD/DVD ke mě, udělám z toho celek ?!?
Kontaktujte mě prosím mailem nebo na ICQ, děkuju!!!
Na fotky se dostanu asi zítra, tak je někam nasypu v celku.
TIMO: Kupoval jsem ji vloni v červnu?, stála devět stovek, tak jestli ji chceš, tak něco nabídni. Je mi v podstatě k ničemu, takže domluva je jistá.
domluvíme se po mejlu nebo ICQ ;o) tady je zbytečné to řešit :o)
Zde je pachatel cele udalosti. Kdopak ho pozna???????

17.05.2009, 11:29 |
Smrada (M)
Enjoy
[ Link ] Takovyhle byl o nas zajem

17.05.2009, 11:30 |
Smrada (M)
Navigace

17.05.2009, 21:03 |
SilverGhost | Upraveno: 2009-05-17 21:05:52
Taky jedna :-)

Asi nejhorší byli všudypřítomní žebrající bezdomovci. Nad těmito dvěma jsem se slitoval, koupil jim zmrzlinu a ubytoval je u sebe na pokoji :-)

--------------------
tímto bych chtel vylet do Italie oznacit jako skutecne dokonceny... uz je doma i posledni cestovatel - ja... pred cca hodkou jsem dorazil do Brna ;-)
--------------------
-----------??? A KAM JEDEME PŘÍŠTĚ ???---------------
----------------------- :o))) -------------------------
super, jsem rád, že jsou všici doma!
jelikož jsem za dva měsíce bez práce a nová zatím na obzoru není, tak výlety bohužel pozastaveny :o(((
neboj bráško... hakl najdeš co nevidět a na podzim letíme zas ;-)

18.05.2009, 00:11 |
Augi příště už konečně i se mnou ;-)
Augi: to říkáš už od "oné" macochy ;-)
SilverGhost : já tě :D taková blbá fotka :D ale nismák tam má fakt dobrej výraz, sme byli naštvaní že chodíme pěšky takovou štreku :D
prej štreku, to ještě nic nebylo lenoši líní!

18.05.2009, 09:55 |
Daryl (A)
Jako nismova :) Hele vazne, ja myslsl, ze jsme brali auta, aby se ty pamatky "objeli v karach" a nechodilo se peskom. Nehlede an to, ze se zaparkovalo nejdal, jak to od toho co jsme navstivili slo.
Proste s tema autama (pokud to nebereme jako zazitek sam o sobe) se to krapet prokaucovalo. Priste to chce asi lepe rozvrhnout nebo naplanovat.
Prvni minus za ktere asi nikdo z nas nemuze bylo prekvapko sixtu na letisti (nemame nine seaters), takze to dopadlo po dvou hodinach dohadovani na 5x osobak. Coz melo v dusledku efekt nemuzeme-zaparkovat-vsichni-na-jednom-miste nehlede na HC zpusobene trhanim kolony by Italian traffic (i kdyz se to zvladlo nakonec na 1*).
Druhe minus byl ten 4 hodinovy pochod/skorobloudeni mestem. Za mne jsem prave kvuli eliminaci dlouhych pochodu s autem souhlasil. Mam totiz zdravotni problemy s chodidly (i diky nadvaze), ktere mi znemoznuji dlouhe pochody. Diky tomu jsem z toho moc radosti nemel. Ke konci mne dostal pochod v desti, i kdyz do cile (posledni zastavka -> parkoviste) jelo jak metro, tak tram. Diky tomu se zase cpu paralenama a nemuzu skoro mluvit.
Dopadlo to skoro stejne jako v londyne jen s tim rozdilem, ze prachy, ktere jsme si brali ssebou na utratu na karte sezral sixt na blokaci za auto, takze zbylo jen to co jsme mel v drobnych po kapsach. Diky absenci internetu jsem si ani nemohl presunout prachy pomoci InetBankingu, coz by nakonec asi stejne nepomohlo, protoze prevod trva cca 24hod, takze bych je mel na karte az po vylete.
Mno ... popravde, za mne dopadl vylet dost nestastne. Diky soupani nozickama jsme skoro nic nevideli (jako v londyne), plus to co jsem psal vyse.
Je mi to uprimne lito, protoze to pokazde mohl byt super vylet, ale pro priste uz neletim. Radeji si priplatim (a myslim, ze ne moc) a udelame si klidny vylet ve 2(4).

18.05.2009, 10:19 |
clown Timo :o)))
Wizz Air po cestujících požaduje lehčí zavazadla, zdražil nadváhu
[ Link ] nam to neva :o)) my uz jsme doma ..
kazdopadne dekujeme ..,
myslim, ze Lukovo nadseni z italskych silnic spnilo ocekavani a bylo hlavni zabavou :o)) za nas dobry :o))
Dekujeme a vzpominame :o)

18.05.2009, 10:28 |
clown kazdopadne ..
pamatuj na nas ..
Paris, Moskva, New York,
btw .. nechci aby to nezavadelo nakupama, jsem kratkodoby turista, ne sberac levnych veci, co si mohu koupit i zde :o)

18.05.2009, 10:30 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2009-05-18 10:33:02
tak tak... chtěl bych poděkovat i Aveo teamu: Clownici, Area51, DJ Felda za supr spolujizdu ;-) (a cattering) :-D

snesu i kritiku, je oprávněná v některých případech...
aveo team lowrider :o)))

18.05.2009, 10:55 |
clown ty jo, my meli fesny auto :o))
takže příště Benátky nebo NY ? :)
Já navrhuji Paříž :) A NY posléze taky, akorát nevím, jak to přežiju v tom letadle :-)
To Johanik: Já vím, že to nepřežiju, takže NY rozhodně vypustím :-)
Ja hlasuju pro NY a Moskvu :o)
Jinak jeste jednou, ja si to nezkutecne uzil(az na obcasne nemistne poznamky, že vy tři nebo kolik vas bylo :o))) a na soupani nozickama, ale co.. Hlavně, že byla sranda :o)
P.S. Zensky tam maj hnusný a psy taky... :o)))
Já bych NY radši teda, až na to , že se letí 7 hodin ? 8 ?
Nebo benátky :P paříž mě nijak neláká zatím.

18.05.2009, 17:35 |
Q sixt se nám omlouvá, ale to nám nepomůže. prachy už šly dle jejich slov na odblokování všechny a hradit to budu v praze v hotovosti jak to mělo být v Bergamu. Smlsněte si na mě a ne na Ondrovi, auta řešil můj kontakt abysme neplatili plné sazby rentcaru a měli to naprosto nejvyšší pojištění co jde (když sem viděl ty jejich místní auta, tak se nedivím, že na tom Ondra trval).
co se týče pochodování, sem tlustej jako prase a procházka mi jenom pomohla, takže za mě super. Navíc když by se mi nechtělo (nebylo dobře) no tak bych nechodil. Daryle nevim, ale tuhle připomínku bych pochopil u pionýrského výletu, kde tě vedoucí nesmí pustit z dosahu. Tady záleželo na každém jak to pojme. I v Londýně se hodil individuál a žádnej problém.
S těma autama to posrali, ale neumím si tu situaci představit v okamžiku, kdy by se to jen objednalo mailem a nebyla tam ta pražská baba co je prudila z druhé strany.
Jinak je mi líto, že si o penězích neřekl. Myslím, že nebyl problém tě v nastalé situaci založit a o blokaci se vědělo už na letišti. Nebo použít jinou kreditku. Chtěl sem aby to šlo vše z mé, ale bohužel se jim to nelíbilo, byl si u toho.
Já už mám soukromých výletů dost, já budu rád, když zase někam vyrazíme pohromadě, protože ta Paříž ST-NE je stále v nabídce leteckého operátora. A je s váma super komunikace a zábava.
Ondro Qb děkuje také, čumí mi tu přes rameno.
Já také děkuji, report napíšu snad dnes večer. Co se týká té Paříže, tak to Vláďo nevidím moc růžově, protože letiště Beauvais je docela z ruky a doprava nehorázně drahá :o(

18.05.2009, 18:17 |
Smrada (M)
Nevidim, jetiny duvod, proc bych mel kritizovst chozeni po Milane. Nedokazu si predstavit, jak bychom "sjizdeli" pamatky autem. A to ani v Praze treba, kde to znam. Co se tyce penez, vsem bylo jasny, ze existujou penize v hotovosti. Takze v pripade nutnosti slo rict. A posledni vec. Jedine reseni s autama bylo, jake bylo. Nedokazu si predstavit menit auta nekdy v patek, jezdeni do Malpenzy apod. Ja povazuji vylet za velice podareny (Peta taky), my byli spokojeny, takze pocitejte s nama i do budoucna, pokud to bude ze strany Petry zamestnani mozne.
Bylo nas hodne a na nikdy se neda zavdecit vsem, co se tyce mne osobne, taky dojdu sotva do garaze pro auto, takze v Milane moje nohy tak trochu trpeli, ale i tak to byla pohoda, nemam proc si stezovat :-) Kazdopadne za mne kdykoli pojedu znovu, jsme prece tak nejak super parta ne ? :)
Jen jeste k autum, je potreba neco doplatit, nebo jak se to teda finalne resi ? Nechci aby to na nekom zustalo.
ještě je to v řešení Honzo, uvidíme jak to dopadne...
Q: víš co je to "allora" jak furt mlela ta italka ? je to spojení "takže"...

18.05.2009, 19:53 |
clown | Upraveno: 2009-05-18 19:54:50
.. :o))
prej pamatky autem :o)))
si to kupte na DVD :o))
co se týČe blokací na kartách... já ji tam ještě pořád mám... disponibilní je o cca 14k nižší... snad to rychle pustěj ;-)
jinak jeśtě jednou to řeknu: já ty italsjký silnice a situaci na nich milujuuuu!
Já nemám pochody rád, ale taky jsem šel raději k autu pěšky, než pokoušet štěstí tramvají na černo, nebo co jste to tam vymýšleli. Takže za mě výlet super až na tu půjčovnu, ale za to nikdo z organizátorů nemohl. Škoda jen, že jsme tam nebyli aspoň o půl dne déle, to staré Bergamo bylo super a bohužel jsme z něj mnoho neviděli. To mě mrzí z celého výletu nejvíc.
PS: Za mě bych jel ROUTE 66, do Moskvy a do Pripjati. Zajímavý by určitě byl i Island.

18.05.2009, 20:37 |
Daryl (A)
co dodat. S tim chozenim jasny, stacilos ednout do kavarny a pockat az (ne)pujdete zpet stejnou cestou a ja Vas pak budu nahanet pomoci mobilu (bez navigace).
Ad prachy: taky jsem rek Timovi co mam za problem, ale nejsem z tech, kdo bude obchazet ostatni s prosikem.
Proste za mne 3- . Nezlehcuju Timovu praci, to kolobouk dolu ani nevycitam Timovi ty auta, jsem soudnej. Pouze konstatuju muj dojem z vyletu.
Ad objizdeni pamatek: to samy jako objizdeni pamatek MHD. Bejt 10 min od sebe nereknu ani ň, ale kdyz uz ne autama tak aspon MHD (metro/tram). Nicmene pak je otazka , proc jsme vubec ty auta brali. Protoze mezi letistem, bergamem a milanem urcite jezdi verejna doprava. Prochazky jsou dobre pokud na ne mate cas a muzete si to rozvrhnout na vice dni/etap, ale tohle byl sprint na dlouhou trat, kde jsme kolem vetsiny pamatek hodnych zastaveni proleteli ve skoro poklusu.
Hele, uznavam, ze jsem si to asi predstavoval jinak, ale faktem je, tech "komplikaci" bylo na mnne a tak kratkou dobu az az.
A opakuji: nespilam tu nikomu, ocenuji a obdivuji Ondru ze to dokazal usporadat a preji mnoho dalsich uspesnych vyletu. Priste uz ale beze mne. Na tohle nejsem.

18.05.2009, 20:46 |
clown | Upraveno: 2009-05-18 20:48:17
MHD jezdi ..
bergamo airport <> milano centrum .. 16e listek jeden smer .. stacilo se kouknout
jsem za auta rad .., nevim, co by si nektere osoby pocaly bez auta :o)

18.05.2009, 20:59 |
Daryl (A)
127 EUR pro 22 osob Vlak bergamo Milan central

18.05.2009, 21:01 |
Daryl (A)
a nech toho rejpani clowne ...
Tak ja tez:
Me nijak nevadilo,ze jsem se soural a trochu i bloudil. Aspon jsem poznal cast Milana. Na dest jsem zvyklej.Ten me ani tak nevadil.Co se tyce aut,tak si myslim,ze v tranzitech bych umrel nudou a nepobavil bych se jako v osobaku.Vsechna cest Lukovi.
clown: Ja mel vahu zavazadla 2,3 kg
Luke-Jeep: Priste jedu zase s tebou v aute.Jo a musime se vic prikrcit,aby jsme jeli jeste rychleji
Q: Nevidim duvod,poc bych ti mel nadavat za to,ze se nepovedlo neco kolem aut.Nemuzes za to a to je pravda.Pokud ne,tak at mi to nekdo vyvrati.
A vubec.Me se to libilo,parta byla skvela,posadka Avea byla luxus a jeji ridic tajny agent nejake te bezpecnostni slozky s nama jezdil prekrasne.Myslim,ze by na s nikdo nedostal :-))
Ondro: Smekam pred tebou klobouk,ze se to zase podarilo tak jak melo a jak jsem si ani nedokazal predstavit.

18.05.2009, 21:15 |
clown Daryle .., ale pak jeste cca 24x taxi .... a cesta z letiste na nadrazi atd .., o moc levneji, pripadne bez chuze by to nevyslo .. :o) to neni rejpani ..
hele auto si mel, navi taky, tak co te drzelo, ses mohl cuknout :o)

18.05.2009, 21:21 |
Daryl (A)
ja navi nemel ...

18.05.2009, 22:01 |
clown a to si vedel, ze si pilot :o)))
njn .. stavaj se horsi veci :o)
No to je fuk, a kdy zavitate do Aten? Vezmu vas na Acropolis a pak k mori, vic toho tady neznam,. Mozna hodit nejakou dlazebni kostku, ale to je tak vse. Potrebujete skyeurope a spacak.
To neni spatnej napad.Zaradime do programu cestovky TTT :-)))
Ale to opravdu není špatný nápad. Timo, kdy nám to letí do Atén?
Ted fakt nechte Ondru doresit soukromy veci... pak az bude v poho urcite bude vejletu pokokot ;-)

18.05.2009, 22:53 |
Smrada (M)
Ateny berem nejradeji. A klido budu chodit, i kdyz budu klasicky remcat :)
ateny super, vzpominam jak jsme s johanikem trefovali akropoli :-)
timo: co muj pohled? :-D
Jojo, akropole byla dobra, tam umime parkovat i primo pod ni. A jinak teda jezdeni v pruzich bych skoro prirovnal stejny jako v ITalii, proste zajimavy :-)
králík: pohled jsem viděl, i známku, ale neměl jsem adresu, fakt jsem na to myslel!!
jinak opravdu potřebuju teď vyřešit osobní věci, takže lety pozastaveny...

19.05.2009, 18:03 |
Smrada (M)
Pohledy mame, znamky taky, jen sme je nenapsali a neposlali:)
Vidím,že budete o cestě diskutovat ještě dlouho a to je dobře,na takových akcích jsou zážitky to nejlepší! Jinak Ti co si stěžují na chůzi...to fakt nechápu,to už jsou češi opravdu tak líní a zvyklí z marketů,že všude jedině autem?! uff

19.05.2009, 21:51 |
Daryl (A)
harryp: pokud mas na vse pouze 3-4 hodiny asi je nechces stravit jen cestou k jedne pamatce, ze?
Neco jineho je pokud mas cas se zastavit a neco jineho je, kdyz spechas a jeste bloudis po meste a pak i v desti.
let it snow let it snow let it snow :-)

20.05.2009, 09:36 |
clown pro ty nechodice, proste zustante doma, vyjde vas to levneji :o)))
[ Link ]

20.05.2009, 10:16 |
Smrada (M)
Nebo pockat nez do Italie prijede Google auto :)))

20.05.2009, 10:34 |
Daryl (A)
ted by bohate stacilo, kdybych dostal zpet prachy za auto. Porad tam mam tu blokaci. :(
zatím jí tam mají všichni, ale dle zpráv sixtu byly již peníze uvolněny ...

20.05.2009, 14:11 |
Smrada (M)
Sleduju to kazdy rano. Je treba si ovsem uvedomit, ze odblok chvilku trva a nejde to moc ovlivnit
To Daryl: ale to jsi snad věděl dopředu ne jak je to s časem? Já už pár takových akcí zažil a nikdy by mě nenapadlo si stěžovat na chůzi nebo na peníze...asi jsem staromódní,ale většinou mám dostatek hotovosti a kartu jen kdyby se něco stalo...Např. jsem v Práglu zažil v nějaké IKEI nebo něčem takovém ,že hlásili,že nemohou brát díky poruše karty...to byla pak legrace když tam lidi nechali stát košíky a houfně prchali :-) Všechno má své plusy i mínusy

20.05.2009, 17:17 |
Daryl (A)
harryp: cetls to ?
Ano, vedel jsem jak to bude s casem a proto jsem predpokladal, ze vzdalenosti mezi pamatkami vyresime autem (namesti, muzeum, nakupni galerie) prave kvuli casu. Taklhle se cas, ktery jsme mohli stravit prohlidkou v klidu jsme stravili chuzi. Tot vse.
Ad penize: ano, mel jsme penize jak v hotovosti na platby kde neni mozne calovat plastikem, tak na plastiku (vetsinu) na utratu. Prachy na plastiku neplanovane zablokovala pujcovna pac prvoplanove se to melo platit z karty Q. A ze zkusenosti nemivam na platebni karte (a k ni pridruzenemu uctu) zasadne vice penez, nez planuju utratit. Zejmena z embosovanych karet drive rado mizelo vse jakmile zmizela z dohledu, nebo byla ukradena.
V dnesni dobe je noseni hotovosti castecne nepohodlne a drzim jen tolik abych zaplatil drobne nutnosti tam, kde to karty nezere (parking, hospoda a pod).
Whatever the snow for Luke-Jeep :-)))
přesně tak... snow and justice for all... :-)
Nicméně ad chození: já rád nasávám atmosféru místa... stejně jako v Londýně... jinak než chozením by ses do toho nedostal... :-)
Jak jsem uz psal.Nevadilo me vubec chozeni a jinak jako Luke.Nasavat atmosferu místa a v konkretniim pripade i naslouchat zvuk italskych klaksonu :-))))
mě to nevadilo, ale v tu dobu sem brala antibiotika a jeste v ten večer když sme courali bergamem večer pěšky do kopců. tak se mi pak udělalo zle od žaludku a posledni dobou mě trapí koleno :o( jinak na prochazky chodím ráda.
"Das ganze tschechische Volk ist eine simulante Bande!"
:o)))))
hele :D německy neumim :D ale simulante poznám :D .... tsc
;o)
Kdyz ja na ty pamatky nejsem, radsi bych si sednul do nejaky tavernicky, objednal litr cervenyho a nasaval. Nejen atmosferu...

21.05.2009, 09:58 |
Q jooooo :-))
tappaja: jak národ simulantů ? :o)))
Ty voe, to podle prispevku vypada spis na vylet polniho lazaretu :o))))

21.05.2009, 10:38 |
clown priste prosim zamluvit totok :o))

Timo: Tak asi priste musis lepe napsat tema zajezdu. ,,Kdo ma zajem oturisticky zajezd do (nejakeho mesta) at se tu napise " :-)))
clown: :-)))
clown : ty voe :))) ale pořád to vypadá možná líp než ten buzerantskej wizz ;-))

21.05.2009, 21:25 |
Smrada (M)
V tomhle by cestu prospat neslo :)))
Tak právě dnes mi skočily peníze za rezervaci auta zpět, co Vy, vše ok ?

22.05.2009, 08:41 |
Daryl (A)
jo taky ok ..

29.05.2009, 15:36 |
-Tomas_217- | Upraveno: 2009-05-29 15:37:25
takze opozdene koukam vylet byl zas zajimavej v dobrem slova smyslu :o)Priste snad jedu zas taky :-) a za tappajou by mohla byt taky sranda letet :)a hlavne clownovym letadylkem :))

29.05.2009, 15:41 |
clown Tome .. tim bych se bal letet ja sam :o)))
vis kolik rzi a der zakreje kit a barva ??? :o)))
clown: A vis kde je to videt????? :-)))
18.05.2009, 20:27 | SilverGhost:
Pripjat nemusim :-) ja doma svetlo mam, nemusim svitit celej :-)
Jinak Pariz je urcite super stejne jako Rim. Moskva by byla hodne zajimava /nebo Petrohrad/ ale asi trozku drazsi. NY taky, ale kde na to mam brat penize??

31.05.2009, 10:04 |
clown jako Pripjat sviti jen lesy .. jinak klid.
Moskva bude stejne draha jako Pariz, Londyn .., mozna lehce vic .. :o) ale tolik bolseviku u nas dohromady snad uz neuvidime :o)) Petrohrad nevim, zda se lita normalnima letadlama do 25 let veku :o))

31.05.2009, 18:00 |
Route88 | Upraveno: 2009-05-31 18:01:58
31.05.2009, 10:04 | clown:
no jo, ale to neznas SilverGhosta :-) ten by sel urcite na houby, protoze slysel, ze tamni hriby jsou nadprumerne velky :-)
Zdá se, že už ti huba srostla a už tě to tolik nebolí. Abych se za tebou nestavil a jednu ti nenatáhl :-)
SG:
To kazdej porad slibuje a skutek utek :-)