Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > 6. NEW-Styler Tagesmeeting Weiden

o Navštíveno 5557x o
o 30.07.2009, 20:29 | ...moody..
Jistě si nešlo nevšimnout, že letos věnujeme poměrně dost místa i německým srazům. Na některé vyrážíme osobně, některé nám dohodí kolega z Německa a dnes k nim opět po roce přibyl i jeden z účastníků tuzemského Tuning Cupu - Michal Piskáček. Ten po roce zavítal do německého Weidenu, kde se v neděli (26.7.) konal šestý ročník srazu pořádaný klubem NEW-Styler.

Vypadá to, že v Německu je možné uspořádat sraz téměř kdekoliv... od starých továrních hal, přes různá pole až po parkoviště u nákupních center. Tak tomu bylo i v tomto případě, kdy se sraz konal na parkovišti před místním Hagebaumarktem. Dle informací od našeho německého kolegy Andrease, který se srazu zúčastnil se svým vozem Audi A4 Avant "Gone in 60 seconds", bylo k vidění na 300 vozů. Na majitele třiceti nejlepších vozů čekaly poháry a účastníci si mohli poměřit své síly také v soutěži dB Drag, kterou pořádala společnost Audio-Express. K dobré náladě přispělo také krásné slunečné počasí, které se našim srazům téměř vytrvale vyhýbá. Už tedy víme, kde ono sluníčko v době našich srazů setrvává! Takže příště hurá do Německa :)

report s linkem na galerku: [ Link ]

o 31.07.2009, 12:44 | vinzek fa
a nejen v nemecku je to vsude v okoli benzinky a pod. bejva tam k videni vic nez na nekterych srazech u nas
o 02.08.2009, 16:06 | Kesam
Dal jsem si slide schow a čuměl jsem s otevřenou hubou je to uplně,ale uplně někdy jinde nebylo tam auto který se mi nezamlouvalo všechny pecky i ten golf hot road
o 04.08.2009, 15:21 | erix7 (K)
hele to znam, byl jsem na 1. az 4. rocniku - nez jsem tam jeste zil.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2986 sekund.