Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > XS-CarNight "Back to Old school"

o Navštíveno 5601x o
o 14.09.2009, 02:30 | ...moody.. | Upraveno: 2009-09-14 02:36:22
Již po návštěvě červnového srazu XS-CarNight "TheNextDimension" v drážďanském objektu Zeitenströmung, původně jediném letošním srazu pořádaným spolkem XS-Edition, jsme s kolegy věděli, že i příští rok protneme hranice města Drážďany. To jsme ale ještě netušili, že si sami návštěvníci vynutí letos ještě jednu podobnou akci. Ta proběhla tuto sobotu (12. září) a my jsme po předchozích kladných zkušenostech nemohli chybět.

V sobotních podvečerních hodinách jsme se s Trawerzou a Mely vydali společně se členy klubu VW scena Czech Republic z Prahy do Drážďan. Počasí naštěstí přálo a tak jsem, abych se při cestě nenudil, pořídil rovnou několik akčních fotek naší výpravy. K pražské koloně se na benzínce nedaleko Ústí nad Labem připojil ještě poslední člen zmiňovaného klubu a shodou okolností zde měli sraz také členové fóra shovwstation. Výprava vozů mířících z Česka na sraz XS-CarNight s podtitulem "Back to Old school" se tedy nakonec pěkně rozrostla. Stejně jako loňské září bylo našim cílem nákupní centrum Nickern na okraji Drážďan. Toto místo si z několika nabízených možností odhlasovali přímo samotní návštěvníci srazů pořádaných spolkem XS-Edition.

Při našem příjezdu do Drážďan kolem sedmé večerní jsme si chvilku postáli v koloně vozů mířících do nákupního centra Nickern. O hodně horší to měli návštěvníci, kteří na tento sraz zamířili až na devátou večerní, kdy bylo oficiální zahájení srazu. Kolona dle informací dosahovala až ke sjezdu z dálnice. Bylo tedy sice krátce po sedmé hodině večerní, ale podzemní parkoviště byla již téměř plná. Po krátkém hledání několika volných míst, kdy se celá česká výprava roztrousila po skupinkách do různých částí parkoviště, jsem mohl odstartovat několikahodinové focení. Ač jsem se téměř nezastavil, tak jsem nebyl schopen vzhledem ke světelným podmínkám obsáhnout celý areál. I tak jsem se snažil zachytit to nejzajímavější, co bylo na srazu XS-CarNight "Back to Old school" k vidění. Jak se blížila půlnoc, sraz začalo opouštět čím dál tím více návštěvníků. Tím ale vznikla na odjezdu velmi slušná kolona a tak jsme usoudili, že se není opravdu kam hnát. Nákupní centrum Nickern v Drážďanech jsme nakonec opouštěli s ještě dvěma členy klubu VW scena Czech Republic krátce před druhou hodinou ranní. Podle ohlasů, které sleduji, lze předpokládat, že příští rok bude česká výprava ještě početnější. A není se čemu divit...

report s linkem na galerku: [ Link ]

o 14.09.2009, 10:50 | Pepíno_Honda
zažil jsem v červnu 2006 pouze odpolední rojení na okolních benzinkách a super :-)

"my" jsme měli v ten samý termín Japan All Stars Treffen ve Freitelu....

teď koukám na vedlejší příspěvek a letos to posunuly na tento víkend.... hmmm, asi vyrazím na kukačku..
o 14.09.2009, 10:57 | Luke-Jeep
Moody: zas supr fotky (i report) ;-) koukam duffy s hnedym bugem jel s Vama ;-) jen houst... (skoda chtel sem jet taky) priste ;-)
o 14.09.2009, 12:45 | ...moody..
to Luke-Jeep: díky za chválu ;) ...taky to bylo celkem namáhavý ...jak bych rád na sraz jen na čumendu - ale to bych se zas nudil :))
jj, dost aut se připojilo na benzínce za Ústím ;)
nj, já ti to říkal, aby ses vysral na Bautzen a jel do Drážďan ;)
se už těším na další ročník!!
o 14.09.2009, 14:59 | Luke-Jeep
Vis co pro nas co to mame prez fakt celou republiku je jednonocni sraz nepraktickej ;-)

Jeste ze mame tebe a aspon fotografickej report... sikula no...
o 14.09.2009, 16:03 | ...moody..
a co budete dělat, až přestanu jezdit a fotit? ;)
...je mi to jasný... ochočíte si jinýho fotografa :))))))
o 14.09.2009, 16:48 | Luke-Jeep
hodnej! sedni! zustan! :-)))
o 14.09.2009, 21:12 | JR
oficialni video ze srazu .....

[ Link ]

A jak uz jsem komentoval v nemecku, tak v porovnani s timhle at jdou vsechny cesky srazy a laminatovy tuzeri do prdele.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2689 sekund.