Navštíveno 6178x

Počasí nám přeje :-) Jedete někdo na sraz do Holešovic??? Asi to bude trošku adrenalin na letňákách...
Přemýšlím, možná se zastavím
Bude tam absolutne kulovy jako kazdy rok,takze ne-e...

14.10.2009, 09:21 |
Smrada (M)
Za me ne
Na sraze jen zaparkuju a projdu haly a dom. Chci vidět Superba Combi... :-)
urcite ne, tohle uz je jen vystava pro zabiti casu ve skole :-)

14.10.2009, 10:25 |
Alííí Jako 007, radši si dám doma čaj u kabelovky. ;-)

14.10.2009, 10:26 |
Zdenek (A)
Posledni rozumna Autoshow byla nekdy pred 4-5 lety.
Radši počkám na duben a autosalon v Lipsku kam jezdíme každej rok. Tam si člověk do všeho sedne, vše vyzkouší a případně pokecá s maníkama ze stánků. Oproti tomu je Praha pouze trapnej vtip!
BTW je možnost si půjčit káru a vyzkoušet. Alespoň škoda to tam tak dělá. Zoušel jsem si tam RS, když byl novej model II oktávky. Maník jel s náma a zatínal drápy do sedačky když jsem zkoušel maximálku na dálnici :-P že prej se trochu bojí když je mokro :-))

14.10.2009, 11:05 |
Mika Určitě i s dětma :-), kdy jedeš Johane já v sobotu ráno.

14.10.2009, 12:37 |
hoff sakra, jsem doooost zaspal takže ne. Jelikož je to rok od roku horší, asi proto to nemám v hlavě.
report s linkem na galerku najdete zde:
[ Link ]
hmm,takze presne jak jsem psal na zacatku,ze tam nic k videni nebude....
report s linkem na fotogalerii z 9. Tuning srazu:
[ Link ]

17.10.2009, 20:51 |
Mika ..těžký propadák, po cestě domu jsem zničil navíc gumu na tý naší D8, fakt paráda :-((, ale S v kombi fakt dobrý autíčko, jinak nic :-(( a že žádný instalace car hifi tak to je katastrofa, už asi naposledy
no a nepsal jsem to,ze tam nebude vubec nic??...o)))

18.10.2009, 13:37 |
Woko_O | Upraveno: 2009-10-18 13:38:08
byl sem tam..nic tam neni..jen par aut jinak je to o nicem.. :) Lipsko rulezz...tam se vydejte..
jj byl jsem vcera a jediny co bylo zajimave tak vw a skoda. jinak uplne o ho.ne

18.10.2009, 14:43 |
Mika jo u škody ten yeti vystrašil kluka a do toho černoška, no Pavla neveřil jsem, že tam nebude vůbec nic, ale to je docela velká škoda, mě by zajímal důvod toho všeho, že by trh byl přesycen -??