Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > 11. Podzimní Trabantiáda

o Navštíveno 5899x o
o 19.10.2009, 00:13 | ...moody..
Víkendové počasí nepřálo ani pořadatelům 11. Podzimní Trabantiády - srazu trabantistů, jejichž dvoutaktním i novějším čtyřtaktním vozům sekundovaly ještě vozy značek Wartburg a Barkas. Toto víkendové setkání je situováno především do pražského kempu Džbán, ale vozy účastníků byly k vidění také v Letňanech.

Právě u letňanského obchodního centra proběhlo již tradiční sobotní setkání majitelů vozů Trabant, Wartburg a Barkas. Pro soutěživé povahy byla připravena soutěž v parkování na přesnost - samozřejmě na čas. V odpoledních hodinách se část účastníků odebrala hromadně zpět ke kempu Džbán, zbytek zamířil užívat si tepla svých domovů.

Já, místo abych prokřehlý z holešovického výstaviště zamířil také užívat tepla domova, vydal jsem se na parkoviště před džbánským kempem. I přes mou obavu, že zde narazím jen na malý zlomek vozů, jsem byl mile překvapen, kolik skalních příznivců překouslo nepříznivé počasí. Aby ani zde motory jejich vozů příliš nevychladly, připravili pořadatelé slalomovou dráhu. Kvůli honbě za co nejlepším časem předvedlo několik majitelů jízdu po třech kolech, k vidění byla i nějaká ta otočka s přibrzděnou zadní nápravou a každý soutěžící řádně otestoval kvalitu obutí svého vozu :)

report s linkem na galerku zde: [ Link ]

o 19.10.2009, 00:15 | Kesam
Byl jsem v ostravě taky dobrej masakr,
o 19.10.2009, 00:18 | škodovkář
jo to mi připomíná,jak jsem se kámošovi opřel o traboše a on mu prasknul blatník:-)
o 19.10.2009, 00:24 | luda551 | Upraveno: 2009-10-19 00:25:07
no jo skodit to rozseknul diky, ted zase neusnu na ukor tvoji debility :D
o 19.10.2009, 00:41 | ...moody..
to je těžký, když se opíráš s rozběhem :)))
o 19.10.2009, 00:45 | Kesam
luda::D
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4375 sekund.