Navštíveno 6230x

Tak jsem dnes dokončil galerii z krásného zakončení sezóny...

Všechny foto zde:
[ Link ] Budu mít i videa z auta pokud bude zájem.
Tuner#2:
Zelenku předjelo RS v kombajnu a ještě řekněte že to byl ropák :-))))))). Tak to já si ho koupím.
Hodně pěkné fotky. Žlutka nejede vůbec špatně, příští rok si rezervuji někde svezení, ještě jsem se ani nesvezl. Chudák ta převedovka, 3 v některém podřazení dostávala pořádně a při tom jednom na dvojku, krásné pískaly synchrony, jak brzdí kola. Chudák. Možná bych to občas řešil meziplynem, uřčitě by si ulevila.

Tuner#2: Ještě ten šedej rapad co byl s váma, to je ten co ho měl Miloš, nebo jinej?

31.10.2009, 15:50 |
Eidy Byla to pěkná akce. Zajezdili jsme všichni uspokojivě a nasyslili trochu adrenalinu do zimních zásob.
Videa ode mě zde:
[ Link ] [ Link ] [ Link ] [ Link ] a od kamaráda z mého auta jeho aparátem
[ Link ]
Dragster: jj, bývalý Milošův
Dragster: Zelenku předjel jen díky tomu, že se to Lubošovi v pravotočivých odlejvalo a pak to půl rovinky nejelo, než to dostalo benzín. Rapid je bývalý Milošův, teď ho má můj bratránek :-D Co se týče řazení, tak ono na okruhu je to úplně něco jiného než v provozu, tam si taky meziplyn dám, ale tady jsou to plné brzdy a mezi tím už je zatáčka a musíš zas přidat přidat aby jsi jel. Přiznám se, že levou brzdit naplno neumím :-( Svezení není problém, příští rok by měli být i nové gumy (semi slicky) a to bude jiné svezení viz. Eidy který je letos obul.
Tuner#2: Jen se té zelenky moc nezastávej, prostě jí naklepla RSka :-)))))).
Levou nohou by to bylo něco jiného, také to moc neumím, je to dost náročné a chce to hodně cviku.
Dragster: Včera jsem koukal na nějaké videa z Nordschife a nikdo tam nepodřazoval s meziplynem. Prostě plné brzdy a přitom to kopají kvalty dolů aby měli správný v zatáčce. Je to fakt něco jiného než hraní si na silnici.

02.11.2009, 15:18 |
Eidy Při podřazování musíš brzdit pravou, abys levou mohl ťukat do spojky. No a pravou držíš brzdu a plyn najednou. Já teda brzdím patou a špičkou ťukám do plynu.
Levou se brzdí jen při jízdě bez řazení, když se krotí auto.
Pokud se pletu, opravte mě.
Dragster : ja jel jednou v cliu 1.2 (stary hranaty) a kamos tam z 5ky(120km/h) misto 4ky kopnul 2ku:D:D(nj radicka byla jak krabicka od sirek velika tak mozna proto)
Hele nevite jestly se da nekde pronajmout nejaky okruh na severu cech???

02.11.2009, 15:30 |
Eidy | Upraveno: 2009-11-02 15:31:07
luda551: Pokud vím tak na severu je mostecký, sosnovský a ve Vysokém Mýtě. Ale cena bude asi nemalá. Pokud zjistíš ceny, tak dej vědět. Jen pro zajímavost.
Eidy: Ano máš pravdu a už jsem to psal na TW do podrobna, tady se mě to nechtělo vypisovat. Brzdit patou a špičkou šlapat na pedál plynu taky moc neumím. Už jsem to zkoušel, ale díky rozdílné výšce pedálů je to problém.
Tak to jsem chtěl zrovna napsat, na 120 byto šlo hodně špatně , vzhledem k rozdílné výšce pedálů. Jinak brzdit patou a špičkou šplapat plyn, to je ještě větší kumš než se naučit brzdit levou. Když pojedu sekvenci tak můžu i při podřazování brzdit levou, klasické převody určitě tukat do spojky, souhlas.
luda551: pronajmout Vysoky Myto vychazi na cca 20tisic na den... ale maj celkem plno...