Navštíveno 8732x

Car Šumítko, co ? prachy dopředu, aby nemohli případný slibotechny vycouvat ...
na caraudia zapomen ten ju uz nechtel delat ani minule (ani se mu nedivim - ale to je na delsi povidani)... a ja na to fakt letos nemel cas, macocha nebude (je na to uz fakt pozde to resit)... misto ni se pokusime poradne ozivit krivonosku... co ty na to?
no newmane vzdyt se staci kdyz se banda lidi domluvi vybere se pekne lokalita a muze se vyrazit...
kdyz nas nebude 50 tak o nic nejde... :-)

15.03.2010, 17:28 |
Kapka (M)
ja jsem taky pro nejakou takovou akci..kdo chce jet..nekam posle nejakou zalohu dopredu/treba jenom 200,-Kč/..a bude klid..pak se vyhneme tomu že pulka lidi v patek vecer napiše ze nikam nejede..pokud nejdes-tvoje smula-propadaji penize ve prospech organizatora :-)

15.03.2010, 17:58 |
zorro jsem pro...přesně jak Kapka, ať si to veme nějaká dobrá duše na starost (domluví ubytování v tom kempu, záloha atd)...po letech bych se určitě přidal...:)
já teda ještě na žádném srazu AHC nebyl ale rád bych jel... pokud to bude v nějákém slušném termínu a nebudu muset jet z Ostravy až na druhý konec republiky tak se mnou počítejte ;-)
a kterej blbec si to vezmu na starosti? :-)))
Luke: myslíš že ten kemp nebude mít místo nějaký víkend?
Midnite: tuhle otázku musíš v tuto chvíli směřovat již na Newmana :o)

15.03.2010, 23:44 |
Augi j, jedu ;-)

15.03.2010, 23:45 |
swep priblizny termin??
:-D pribliznej termin neceho co neni? a jestli bude tak to bude cistej zazrak? :-))) hehe dobrej dotaz :-)))

15.03.2010, 23:49 |
swep tak priblizne v prvni pulce roku nebo ve druhe?

15.03.2010, 23:50 |
Augi Je nas hodne... ;-)
a proc macocha proc ne zase neco jineho? proc do kempu kde nic neni, jak by rekl piwoj ani poradne piwo...
Takovej vzkaz pro newmana a castecne i pro xenonmana: hosi a tak proc to neusporadate? A macocha napriklad proto, ze to tam nebylo spatny... Ze tam nemaj Plzeň mi fakt zily nerve mozna spis naopak... Vsechny srazy snad krom zajeci jsou v cechach tak proc ne... Jeste je kousek od macochy jeden kemp lezecka stena beach volejbal a tak... Ale zapomen na tu pohody a mikrak a repraky a vubec na muziku z aut atp...

16.03.2010, 14:00 |
zorro Jak píše L-J, jde o pohodu...první Macocha taky byla o tom, že jsme se srazili nahoře na parkáči, pokecalo se, zahrálo, prohlídla se macocha, lehčí spanilá jízda přes Blansko a sjelo se na chatu a tam se všichni vykropili...
Pokud chce někdo nějakou invenci, tak kousek od Blanska jsou Boskovice a tam je westernový městečko a určitě tam ještě v okolí něco zajímavého bude...
Zkuste začít navrhovat termíny, já to ubytování a ev. program klidně vytelefonuju...

16.03.2010, 19:06 |
pesa HA, tak to se pridam taky :) Zbyndoure, tebe jsem nevidel uz asi 15let :)
Na 100 pro bych přijel :-)
hele bežte do háje... ja potrebuju schanet pracu a ne chystat dalsi nesmysl jako s horama :-P
jako tenhle navrh tady padnul... bavili jsme se o tom s Augim a datum je jedine mozne: 14-16. 5. 2010
jako jsem nahlodanej komorni akci udelat... ale jak rikam zatim na to kaslu - mam starosti s hledanim prace a s broukem
nicmene jeste uvidime
mnoo tak v tom termínu by to byla tuplovaná akce :D 15.5. mám narozeniny ;-)

16.03.2010, 21:45 |
swep proc sou sakra vsechny akce a taky souteze emma v prvni pulce roku? to je nejake prokleti nebo co :(
macocha to bejt nemusí, stačí když se to domluví jinam každopádně pokud to někde klapne tak jedu na 100pro :)
dobrej napad jedno kam hlavne ze je regrace a zalohy kdyztak posilejte ke me na ucet min 1000kc potrebuju nove auto tak se snazte -)))))
dobrej napad jedno kam hlavne ze je regrace a zalohy kdyztak posilejte ke me na ucet min 1000kc potrebuju nove auto tak se snazte -)))))
heeeeeeeeeeeeej, Tebe ja znam, Ty jsi od Lenky..... :-DDD
[ Link ] byl jsem pred par lety tady, jeste kdyz se delal seat sraz...bylo tam cca 20 aut a v pohode, vsichni ve stanech... jen byl problem s drevem, ale zase kousek od lesa, tak pekna prochazka v par lidech a nejaky haluze jsou lespi jak nic :o)
Macocha byla vždy fajn....
Pánová já pro ten kemp ted dělám nějaká práce,vedoucí kempu je výbornej kluk..mám se poptat na nějaký termín a cenovku?Napiště kdo by asi dojel at víme počet lidí...nebo uděláme macochu u nás domluvím tam celé kabiny od sokolu je to je 4 km od jedovnic..a parkování tak pro cca 50aut určitě..
takže ...
kdo by měl zájem o Macochu pište sem.
Termín (byl by to víkend pátek-sobota-neděle) vidim někdy začátkem června. Ubytko zde
[ Link ] PS: sem to trochu uspal, protože jsem nebyl na netu z důvodu stěhování aneb konečně ve vlastním.
a mohl bych se dojet podívat když mám v autě sériový repro? :-)

18.04.2010, 02:53 |
Augi já určitě :-)

18.04.2010, 09:27 |
Směty Také bych rád dojel, ale asi bez ubytování, maloch by to nedal. :o(
za me spis ne... na 90% nebude cas
Luke vždy říká že ne a pak tam je :o) Vlastně ne, ty jsi ten "já tam nebyl" :o))
Za mě dle všeho taky ano.Záleží na termínu.
tentokrat to myslim bohuzel vazne...
také nevím zda bude čas :(

18.04.2010, 19:54 |
Yawor ano, potvrdím dle termínu

18.04.2010, 21:47 |
Augi Já jsem řekl ano, ale je jasné, že nebude kdy... :-(

19.04.2010, 09:10 |
Lenka Taky podle termínu, ale zúčastnila bych se ráda
No jo ten termín všelijakej a je jasný že jestli luke dodělá brouka tak to bude mít narvaný..já se snad nějak urvu,ale sám tam nebudu:-D
Nejde o brouka ale o práci

19.04.2010, 20:06 |
clown za mne ano
kdyz to bude volnej termin tak 2
hmm, tak ja Vam snad udelam i samolepky na auto :-)
spíš udělej hlasování o termínu :o))

21.04.2010, 21:54 |
Smrada (M)
Pojedeme radi
mno když nebudu mit nic duležiteho tak bych tež dojel....hlavně ten termin že....to směty..nehuč..maš strach že malej mara bude řadit vic ja ty ;-P

22.04.2010, 20:28 |
Směty tazman: žena ti vzkazuje že dostaneš na budku. :oD Mara ti něco provede s dcerou a nebo oběma.. :-) Až vyroste. ;o)
jj pojďme řešit termín ať se tady jen tak neplácá, každopádně Beky a spol bych rád opět viděl
Já bych klidně přijel taky v pátek 100% akorát v sobotu nevím jak to bude s prácou
Beky: máš stále trpaslíka? :D že bych vzal také čivavu?:D
Midnite,auto nebo psa :-DDTak nahodte nějakej termín šup šup
spíš Bekynku v něčem hezkém a krátkém :D:D:D
druhej cervnovej bych mozna mohl.. prvni urcite ne ;-)
midnite:ty seš zvíře:-Dpočkej ale minule to bylo s polovičkou ne?:-)
Luke Sleep:-D Ok tak kdo nahodí něco dalšího,popřípadě souhlas

26.04.2010, 16:15 |
clown Midnite myslel, ze by treba Beky mohla zkratit Jaguara :o))) Akorad nevim, jak by to vyresil s Ivousem .., ale jeho boj :o)))
Akordýsek: aj teď by to bylo s polovičkou a trhačem :D
clown: nakonec to můžem zkrátit na místě ne? :D
Woe...=))) beru Teu =) a na ní si smlsněte =))
Kima už nemám =(, ale máme "extrémní bojovnici Pittstafa" z útulku...=)
No hlavně se dohodněme na tom termínu... ale byl bych tak pro červen ať mohu jet svojím auteeeem :) snad to stihnu :(
jj tak kdo to teda vyřeší??nebo to je zase jen planej poplach??
takže červen druhý nebo třetí víkend ? aby mohl tahoun L-J :-)
což by bylo datumove 11-12-13.6 nebo 18-19-20.6
co Vy na to ?
takže červen druhý nebo třetí víkend ? aby mohl tahoun L-J :-)
což by bylo datumove 11-12-13.6 nebo 18-19-20.6
co Vy na to ?
já jsem pro ten 18,19,20.6
za mě jako Midnite, 3. tejden
tak zkusíme druhej..mám zavolat járovi,šéfuje kempu,jak to vypadá fruhej týden s kempem...
tak druhý týden zas já nemůžu :(

03.05.2010, 17:55 |
Yawor 19-20, druhý nemůžu
druhej na 95% taky nejedem

03.05.2010, 21:43 |
Yawor Escudo - bodejť by jo, co tam beze mne :o)
tak se na to vybodnem a potkame se na krivonosce..
já myslim že ať na ten nebo na ten termín bude lidí dost, tak to prostě určete pevně a hotovo

04.05.2010, 10:11 |
Katie já myslim, že se na to vykašlem, kdo by vás chtěl vidět..? :-D
tak třetí týden??poprvé podruhé:-DD

04.05.2010, 14:24 |
Lenka Potřetí! Třetí je o.k. :)
sedmeho srpna...
...bude hezky pocasi :-D

04.05.2010, 15:01 |
swep jako kral :)
ok aspon se nemusim stolicovat do pripravy...

13.05.2010, 12:59 |
Lenka Taky by mě zajímalo. Zatím to šlo do... ztracena

25.05.2010, 08:26 |
Katie Takže co? Nic?
takže asi padá což? jinak kdyby byla tak se omlouvám, ale nestihnu dodělat auto