Navštíveno 7539x

20.05.2010, 08:29 |
Kapka (M)
kdo jedete se juknout kousek za hranice na noční akcičku?
[ Link ] co vim tak JR+Fordik,Johan s usteckou bandou,moje maličkost..

20.05.2010, 09:05 |
JR ono z Prahy pojede docela dost lidi ...
v kolik plánujete odjezd? Po hokeji? :o)

20.05.2010, 14:21 |
JR ve dve z Prahy
O mě beze mě :o) Ale tak jo, když už jste mě napsali :o))
takže cca ve 3 na tomhle Agipu ?
[ Link ]

20.05.2010, 15:04 |
JR jo
já nejedu, tak prosím fotit a točit :-)
přemejšleli jsme, ale prdíme na to, bude hnusně a ani časově se to moc nehodí, ale předpokládám, že bude ještě jednou letos, to už bych vyrazil :o)

21.05.2010, 08:16 |
Kapka (M)
co jsem nekde cetl..tak tohle by mel byt snad jenom jeden termin v Drazdanech...ale pokud naši nahodou postoupi do finale..tak to asi taky vypustim..musi se fandit preci :-)
ty woe nejakej hokej, par pitomcu se honi za nejakym pukem a vsichni sou z toho na vetvi :)

21.05.2010, 10:11 |
JR jako Johan :-)
Jako ti dva nade mnou. Taková super česká výprava a takhle postupně odpadnete??
takhle se pár pitomců honí do Drážďan :o) to musí bejt strašná nuda nekoukat na žádnej sport suchaři
Escudo: važ slova :o) a radši se přidej, když si psal, že pojedeš.A jestli bude hnusně, tak v těch garážích mi to bude celkem jedno.

22.05.2010, 08:47 |
JR holt je treba nahodit video minule akce
[ Link ]
Každopádně sraz cca kolem 3 na posledním Agipu před hranicemi, mělo by jet ještě cca 15 aut z Prahy, takže se přidáme do kolony
Já si dneska dojedu pěkně pro woofery do MB a tim pro mě víkendování končí, spíš pak uděláme zase něco tady

22.05.2010, 19:44 |
Kapka (M)
tak na 90proc Drazdany padaji...protože jedeme cela banda fandit na Staromak do Prahy
Drazdany kazdopadne nepadaji, raz stale plati a jedu na 100%
rad bych jel ale neni skym a love

23.05.2010, 20:23 |
Kesam :-)
tak jste přišli o zlato pánové :o)
nepřišli jsme naprosto o nic, zato vy jste přišli o super sraz, kterej navstevnosti jak spickovych aut, tak divaku predci vsechny nase ceske srazy

24.05.2010, 09:07 |
Fordik | Upraveno: 2010-05-24 09:11:25
Jj, zlato je pěkný :o)
Ale jak píše Johanik. Takový káry sem ještě neviděl a pardon, ale žádný český sraz se tomu co sem tam viděl nevyrovná. Ještě když jsme už za tmy, po 3 hodinovém chození mezi auty v garážích a 2 hodinovém venku, odjížděli, tak byla fronta jak lidí pěšky, tak aut, že sem to sakra dlouho neviděl.Absolutně sem nechápal, jak může mít sraz v garážích obchoďáku takovou atmosféru. Věřím, že od moodyho bude zase reportáž a fotek bude taky plno. Já nevěděl co fotit nebo natáčet dřív.
Takže hokej pěkný, ale Drážďany super!!
Kesam: měl si vidět ty Fiesty. Udělal sem ti pár fotek, tak to musím dneska probrat a taky pár hezkých brouků pro Lukeho. Škoda jen, že Ford scene tam byla v malém zastoupení. Příště jedu zase a snad už svým.
tak to že je německá scéna "trochu" někde jinde než naše srazy bylo doufám jasný už když jste tam jeli :o) mě se tam chtělo už loni, ale vždycky to nějak nevyjde
Escudo: to je jasný. Akorát sem nečekal, že na jednovečerní akci to bude vypadat takhle.Takový káry v čechách nepotkáš nikde a pokud ano, tak to sem zabloudil nějakej němčour :o)
Jinak bych málem zapomněl, ale moje hlavní díky patří JRovi, se kterým sem se svezl tam i zpět a cesta v kabriu za svitu sluníčka byla paráda :o)

26.05.2010, 21:11 |
Kesam Fordík díky tak mi něco nahod do meilu nebo někam díkes.

26.05.2010, 21:18 |
Prady Taky bych uvítal nějaký fotky třeba na rajče, aby člověk viděl o co přišel :-)
Dá se zjistit, kdy bude nějakej podobnej sraz?

26.05.2010, 23:56 |
X-sat (M)
Teda říct, že nějaký sraz byl lepší než neuvěřitelné finále MS v hokeji, kde hraje naše repre je až hřích :-))) promiňte za OT
Ale prd hrich, co na tom, cumet na bednu :) Stejne se to clovek dozvi vecer ve zpravach, tak o co jde :)

27.05.2010, 11:07 |
JR dalsi fotky na tuningy.com