Navštíveno 7144x

Hura do prerova :-) parkovani v hale i venku a velika diskoteka,kdopak jede?
[ Link ]
dá se tam dojed nebo jen plavat???
kuwa 6km od našich. asi to nestihnu :(

21.05.2010, 00:11 |
Katy jedu podporit jurise jako vzdy ;)

21.05.2010, 08:18 |
Kolja kdybych to nemel tak daleko,tak dojedu,ale bohuzel mam to cca 5km :D

21.05.2010, 09:56 |
Prady Určitě nee, Cars party Panenský Týnec, tam bude jak db drag tak sprinty :-) ....nechápu proč se ve stejný víkend koná víc srazů, takhle to sráží kvalitu obou dvou srazů :-/
Přerov není nic moc, hezkých aut fakt minimum a zbytek jen takové ty splácaniny

21.05.2010, 19:30 |
Katy 2midnite: ale dost znamych a docela pohoda ;)

24.05.2010, 19:08 |
Katy fotky ze srazu :
[ Link ] juris ma proste smulu :( ale aspon se to dobre prokecalo pac bylo hafo casu.
Sakriš, buď vidím špatně a nebo jsou snad všechny fotky rozmazaný :o((

25.05.2010, 08:12 |
Kolja souhlas s Katy... uz po seste sraz v Prerove a po seste prselo :( jinak pokec supr... ;)
co jsem jel v pátek do Kroměříža a potkal cestou ,,tuning" auta, tak se mi chtělo akorát zvracet

25.05.2010, 15:35 |
Prady Midnite: to ti věřim, přidal si mě nějakej kluk na FB, kterýmu je 17 let a má nějakej tuningovej klub Prostějov či co a ty auta to je hnus velebnosti....oni obhajujou oblepování auta laminátem..jejich slova: no laminate no fun, prostě děs! a oni právě objíždí tyhle moravský srazy s těma popelnicema typu CRX rychle a zběsile s metrovým křídlem na prdeli nebo modrá felicie v kombiku s bílejma žraločíma laminátovejma nárazníkama, napůl urvanejma a nelakovanejma....co je ovšem nejsmutnější je, že se s těmahle autama jsou schopný na srazu postavit mezi libovky :-D......
Každopádně VIVAT Panenský Týnec...libovka, spousta aut a krásný počasí, celý den sluníčko :-)
no jo angels tuning klub....

25.05.2010, 18:03 |
Prady kordobacek: myslim, že tak nějak si říkají...
no jo to mluví za vše..nikdo jinej tohoto typu se na zdejších srazech nevyskytuje..

27.05.2010, 01:44 |
Katy angels klub neboli Zaciqa - IGNORE, doporučuji ! ;)
2Kolja: jj, to se mi libilo, bylo hafu času.
Katy: řekl bych ze to je slovo chlapa s tim zaciquem ale nechci te urazit :-))) mysleno jakoze zaciq nebrat :-D

20.06.2010, 16:27 |
Katy vssak ja jsem takovej mix...:D takze mi neurazis;) naopak