Navštíveno 7520x

29.05.2010, 22:12 |
hoff jedu . . . koho potkám? Už se to blíží, hnedle další víkend.
ja jedu mam to za barakem:)

29.05.2010, 22:44 |
JR | Upraveno: 2010-05-29 22:48:46
urcite ne, je to dalsi ze srazu, kde nejde o kvalitu, ale o kvantitu a prave diky takovejm jdou cesky srazy silne do hoven.

29.05.2010, 23:08 |
Kesam nejedu vozím ženicha v Milevsku po svatbě :-)
přemluv squerovi, jedem, teda pokud nebude chcát

30.05.2010, 13:56 |
hoff jj + Veselí
Jedu se podívat na kamarádovo RHčko na sprintu, pokud bude kloudně.
Tuner: Pojedeme se žlutkou?, tak se zastav pro mě v Hrádku.
Joo tak u mě to zatim vypadá že ne...
hoff: Jak jsem ti psal včera po ICQ. Bohužel kvůli tomu úrazu jsem musel odložit Korsiku na kolech a odjíždíme tuten pátek...
Dragster: Fakt chceš ject? Já se rozhodnu v pátek večer dle počasí, ale jinak samo Žlutkou.
takže co? Stan, gril, střecha? jak je na tom Squere s tweety?
Hi, ani nevíte jak rád bych jel, ale v pátek mám zkoušku ve škole a v sobotu mam nahlášený auto na parrota a přední repro + natahání a zadní repro, navíc co zbude chvilka se budu muset učit na "posraný" audit a tak, do konce června jsem totalne zabitej, čeka me jeste 5 zkoušek (do 30. června) a navíc do 15.týho mam odevzdat bakalářku :-(

01.06.2010, 17:07 |
hoff ale budeš študovaneeej :OD pak budem chodit na radu.
Gril beru

01.06.2010, 17:26 |
Oli squere:
to mě připomíná muj loňskej rok kdy v sobotu a neděli sme byli v brně na autosalonu kde byla dvou denní soutěž emmy a v úterý sem měl státnice na VUT. A jak mě bylo fajn :D :D
to nás tam teda bude :o/ Hoffe, koho sebou ještě potáhneš?
to aby jsme přijeli dvěma autama :o))))

01.06.2010, 23:35 |
hoff nooo já a dva basáky, gril a kus žvance . . . se zase účastnim dBdragu tak je jasný kde se budu motat. . . . až se naleju :OD
tak já se ztam nejspíš taky ukážu ;-)
Kesame: kdo se žení? vim že má dneska svatbu Jirka Kurfiřtů, ale jestli je to v Milevsku...