Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > EASCA - ročník 2011 v ČR

o Navštíveno 11649x o
o 28.03.2011, 14:32 | CHUROS
Ahoj,

po měsíci od váhání a zjišťování, jsem podlehl nápadu to zkusit, aby tuto sezonu tu nezůstala jenom vrčící soutež :-))

Pokud vse dobre dopadne pak se EASCA objevi na techto srazech:

21.5 Panensky Tynec [ Link ]
18.6 Relax Pardubice [ Link ]
2.7 Slusovice [ Link ]
13.8 Pribram [ Link ] datum je ted na jarni Pribram za mesic budou stranky predelany
27.8. Krivonoska [ Link ] pravdepodobne Finale CR

Seznam neberete jako uplne definitivni stale na nem pracujeme.

Pro ty co by se chteli o soutezi dovedet neco vice, je zde forum:
[ Link ]

a pravidla:
[ Link ]
(vyuzivejte zatim prosim slovenske a anglicke, ceske budou nasledovat).

Do noveho tymu hledame hlavne lidi, kteri by chteli delat SQ rozhodci, na druhou pulku dubna se planuje skoleni. Pokud ma nekdo zajem to zkusit, at se ozve me nebo at se ozve na forum easca.

o 28.03.2011, 14:43 | Kapka (M)
mluvil jsem s tebou po telefonu dopoledne..a muj nazor znaš...
o 28.03.2011, 15:03 | Augi
Rozhodně mají kratší Rulebook :-) Ten od EMMY mě ani nebavilo celej dočíst...
o 29.03.2011, 08:23 | Kapka (M)
*** presunul jsem to do Akce/srazy,v Ostatnich to rychle zapadne do minulosti***
o 09.04.2011, 10:38 | Barthez
No jsem zvedav jak se tohle chytne.... Kazdopadne good napad pro ty co jezdej na emmu.... Budou mit aspon neco. Kazdopadne rad se podivam :-)
o 10.04.2011, 08:19 | Dragster
Nechá se někde koupit origo cd na kategorii dBL a za kolik?, možná jeden nebo dva srazíky při letošní pauze zkusím.
o 10.04.2011, 12:09 | vinzek fa
Dragsterje to normalni cedo jako na dbdrag co sem koukal
o 11.04.2011, 08:34 | Dragster
Myslel jsem si, že to bude měření na nějaké skladbě a ono to bude teda jen na frekvenci???
o 11.04.2011, 14:29 | vinzek fa
nene na skladbe u toho cedecka sou i nejaky songi rozhodci jeden vybere a na ten budou merit vsichnbi vsak to znate -))
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3509 sekund.