Navštíveno 15518x

19.03.2012, 11:42 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2012-03-19 11:43:36
Jedete se někdo svézt? "..a udělat ze zánovních na dojetí?" :o)
© -Hans-
[ Link ] 
Když vše vyjde tak bych měl dorazit ;)
Pár lidí má domluveno svezení, tak zas bude ring taxi :))

20.03.2012, 15:58 |
Kapka (M)
behem stredy-ctvrtka prezujeme vozovy park na letnaky..a taky dorazime :-)
Super :-) hlavně,aby vyšlo počasí...zatím to vypadá velmi slibně.

21.03.2012, 14:01 |
Rudi jedu, jen průser, že na čumendu, auto se nestihlo :-(
Jak to dopadlo kluci? Prezili vsichni bez uhony?

24.03.2012, 21:45 |
milanek-rs | Upraveno: 2012-03-24 21:46:27
Jen jedný fobii se zřejmě urvalo kolo a dalo to kotrmelec podle toho co jsem videl a pak i slyšel jinak nic co jsem tam byl :)pěknej víkend hodně lidí i aut.
jen foto než se vypnul telefon

25.03.2012, 11:15 |
P.E.T.R | Upraveno: 2012-03-25 11:16:27
Tak máme po jízdách, bylo to naprosto perfektní. Hodně lidí, ale jinak supr počasí i jízdy se vyvedly.
Tady je moje video ze 2. jízdy, první jsme nějak nestihly natočit. Komentář zkuste ignorovat. :D :D
Kdyby náhodou někdo měl nebo našel fotky a videa 2 stříbrných Citroenů Saxo, tak budu moc rád. Díky
[ Link ]
Akce jako vždy parádní, jen škoda, že přibejvá lidí co ani netuší o čem okruh je :-/
Nakonec jsem vyrážel už v pátek na party u kamaráda s červeným eRkem (mimochodem motor z Alfy Romeo, cca. 190HP, omezovač 7800rpm). Auto na okruhu bohužel nefugovalo, po pár vteřinách plného plynu přestalo ject protože asi nestíhá palivová pumpa. Byla to daň za rychlé dokončení auta před akcí a projížďka po okresce problém neodhalila. Až se to dořeší, bude to masakr!
Tak zas na podzim pokud vyjde čas!
Až stáhnu videa, nějaké sem dám.
Moje časy dle videa:
2. kolo 2:16 v provozu
3. kolo 2:10
4. kolo 2:11
Na Saxo to neni špatný. :)
Bez spolujezdce a bez chyb si myslim, že 2:05 je reálných. Ještě budu odlehčovat a koně taky ještě půjdou o něco nahoru. V Mostě jsem byl teprve podruhý.
P.E.T.R. Tak to je pěkný, holt koně tam nějaký jsou ;)) Kolik to váží vs. výkon? Já jezdím kolem 2:20 ale v zatáčkách moc rychlejších aut není :-))

No mam změřeno 130k, ale teď je tam jinej vejfuk od svodů dozadu a jednotka Saxo Challenge, ta posunuje omez na 8000ot a je tam jiná mapa. Takže teď je tam něco mezi 130-140k. Ještě mam doma vačky, ty snad přijdou taky brzo. Rád bych 140-150k.
Hodně udělal krátkej stálej převod, sice klesla maximálka, ale sbírá se to úplně jinak.
Bohužel jsem to zatim nevážil, ale odhadem 850kg a plány jsou cca ještě o 50kg dolu. Budu vyhazovat klimu a odhlučnění pod palubkou. No a příště asi vyhodim i spolujezdce. :D
Největší skok od podzimu jsou brzdy.

27.03.2012, 10:33 |
LadaF tak já se svými 2:25 v první jízdě jsem pěknej žabař :( ,
ale je pravda, že jsem tam byl poprvé, další jízdu už nemam z čeho zjistit, držák kamery odmítl jet, ale pocitově tam zlepšení bylo :)
na žlutku se pěkně koukalo, jezdí ti to parádně :))

27.03.2012, 13:28 |
P.E.T.R | Upraveno: 2012-03-27 13:29:54
Prosím o fotky a videa stříbrných Citroenů Saxo, kdyby někdo měl. Asi jsme jezdili v blbej čas, protože jsem se skoro nikde nenašel, jen pár videí, kde je sotva poznat auto. :D
Asi je to tim, že vypadá obyčejně, tak to nikdo nefotí, ale myslim, že dost lidí jsme tam překvapili. :D

27.03.2012, 15:57 |
LadaF mám žlutku, ale saxo bohužel ne

27.03.2012, 15:57 |
LadaF
P.E.T.R. Teď jsem sjel to Tvoje video, koukám taky pro nadávky a rozčílení nechodíte daleko :-DDD To jsem to svoje nemusel posílat kámošovi na vypípání :-O ale jinak pěkně to jede a stopa taky good ;)
tuner: videl jsem onboard z toho erka, vole to je masakr :D pumpa nepumpa proste bokem kdykoliv kdekoliv.
Proffesor_W: Jo na to, že to jelo jen do 4500rpm a jen po dobu 4 sekund a muselo se ubrat, tak mazec. Až to pojede do těch skoro osmi, tak to bude něco nepředstavitelného...
No příště dam zase radši kameru ven. :D Ale tak alespoň to neni taková nuda. Všechno myšleno v dobrým, to padlo tak nějak v zápalu boje na trati. :) Možná až na majitele toho Porsche GT3 RS, ten se vážně choval jak naprostej idiot a to nemyslim jenom na dráze, ale hlavně na parkovišti, kde dělal hodiny mezi autama a lítal tam jak dement. Divim se, že ho pořadatelé nevyhodili.
P.E.T.R: mám pouze kolegu

Bylo to super. Jen furt nemůžu sehnat videjko zeleného Focusu RS, který mi byl za zadkem a měl z venku GoPro. To co točil můj spolujezdec je neprezentovatelné a musel bych to vypípat:-) Jinak souhlas, že se tam pár jedinců chovalo jak...
Kamera venku je o ničem, slyšíš jen vítr, takhle je pěkně slyšet motor, řazení ;)
Co se týče GT3 RS tak dle xichtu patří Robertu Ž. kterého bude pár lidí znát z tuning cupu s jeho TTčkem co je teď na Ukrajině. Nechápu co si gumování mezi auta dokazuje? Na druhou stranu to na cílovce bylo dle mě regulerní předjetí a vybrždění, spí bych měl za volantem GT3 strach, že mě to zavře to první Saxo, protože na to měl právo - byl tam první...
Spoiltak: Myslíš Takeshiho? Jedno má tady:
[ Link ]
xenon04: Koukam, že fotíš často, kdyžtak příště si vzpomeň i na ty naše nákupní vozíky. :) Díky a fotku předam.
To videjko bohužel není ono:-(No počkám si, až se někde ukáže. Byl to křiklavě zelenej focus s přezutým předkem na bílých kolech.

28.03.2012, 09:29 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-03-28 09:30:11
Spoiltak: No však to je on - Takeshi, měl na předku slicky. Chodí na Tuning forum a nebo Ford Focus, chvíli jsem tam s ním kecal. Tady je pod mou fotkou:
[ Link ]
Pravda. Tedy je to jen jiná jízda. Díky
cau,mam video z vnitřní kamery,ale tam jsem natočil tři jízdy po sobě palubku,tak ti můžu vyříznout jen to auto co potřebuješ
Z gopro video jsem ted dostal,tak ho upravim a pošlu odkaz :)

03.04.2012, 11:19 |
Takeshi | Upraveno: 2012-04-03 11:20:44
Pár fotek z Mostu...
Fikux

04.04.2012, 01:00 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-04 01:00:50
Takeshi

Něco pro MiniMike ;)

Něco pro JR ;))

130RS

Nejrychlejší BMW

je třeba ubrzdit...

Eidyho eRko

v koloně

Alfa Romeo...

04.04.2012, 01:07 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-04-04 01:09:38
Už vím proč mě popraskal komaxit na bývalých kolech. Kámoš ho dal na bubny a udělal tohle :-)))) přitom Alkyton na bubnech drží.

A to je asi vše...

Sice už je to nějakej pátek, ale dostal jsem video z kámošovo Saxa, tak tady je část, kde jsem vidět před nim. Zhruba v polovině je vidět i ten maník s Evem X.
[ Link ]