Navštíveno 17723x

Po nějaký době se nám uvolnil víkend, tak jsme si řekli, že vyrazíme na tuhle komornější akci. Hlavně pokecat, pogrilovat, popít, ono toho tam moc na koukání nebude :o) už je to pěkně dlouho co jsme nikde nebyli. Přidá se někdo? Viděl bych to ze soboty na neděli a pokud by bylo večer hnusně, tak se můžeme přesunout třeba k nám. Z Prahy je to půl hoďky cesty
[ Link ] 
jestli tam bude možnost naposlouchat nějaký instalace,rád bych se na chvíli stavil
Tak v tomhle ohledu asi moc neposloužíme, bude tam moje exauto, který je téměř vykuchaný a pak něco, do čeho jsem se rozhodl zatím nic nedávat. Možná jestli dorazí Erik :o)

03.05.2012, 20:18 |
Etien (M)
ma byt blbe pocasi... :-(
Má být jako dneska, což by bylo super. Semtam přeháňka, až v neděli má pršet víc. Já myslim že to klapne :o)

03.05.2012, 21:13 |
Alííí Heh, pustěj mě tam s rezavym pikapem? :-D
Určitě, dokonce se šancí na pohár :o) když tam pustěj mě s autem z plastu...
tak ja skoro jiste ne,pac jsem nachcipanej a stejne nestiham....(((
jinak podle foto z lonska to bude asi opravdu hodne komorni..o))

04.05.2012, 12:57 |
Beda hm, tak i beze me. musim byt v nedeli uz na 8 v praci :((
pocasi nic moc

Luxusni predpovidac pocasi, dneska jsem projel republikou napric a cely den teplo a krasne, pod 23 stupnu to neslo, takze se to seklo jen o 10 :-))) jestli to ukazuje na zitra o pet vic, tak to budou tropy :-) my uz jsme domluveny, kolem do 11 nakup v Beroune a pak rovnou tam - klasicke oznaceni Escudova Campu :-)
Možná, budu u Hořovic tak to mám kousek...