Navštíveno 14154x

Jede někdo se podívat? Já budu od pátku do soboty. Přez sobotu střízlivět a pak domů :)

Máš v plánu roztáčet sedmu dvřema napřed jako v hradci? :-D

06.05.2012, 19:46 |
relax pokud se nic nepokazí, tak plánuju vyrazit
party boy: byl jsi u toho? :-D Jel sem se schovat dozadu :)))
Jj, tři bukvy stály bokem ve vestách s foťákama na krku a já byl jeden z nich :-D byl si pár metrů od nás.
moc se ji nechtělo mrše co? :D Měl sem v tu chvili hrozny nervy na ty pořadatele kvuli těm sprintum, tak sem se jel uklidnit. Nemas nejaky foto nebo video když už ste u sebe měli fotaky? :)
No hele mi tam šli za účelem fotit to rally a bylo to zrovna když jsme se tam tak nějak vypakovávali. Takže já tě rozhodně nestihl vyfotit, zeptám se kluků jestli se to někomu nepovedlo. Jako někde jsem čet, že organizace sprintů docela děs. Mě tam ale spíš večer srali ti nachcaní poláci. Jeden mi tam nabízel zbořenou e38 jak kdyby jí někam bokem poslal do něčeho za mojí e39 :-D Ale neřek bych, že se tomu tvýmu autu nechtělo, já byl naopak docela překvapenej, vždyť to má dvě tuny.
no hlavně je to automat, takže jak si určitě viděl tak to jedno kolo udělalo během 5ti vteřin dýmu až doprdele :))) ale to druhý než se utrhlo aby se to roztočilo chtělo víc úsilí :D a to ta svině má přez 300 koní :D no kdyby něco někdo měl hoď mi to sem :)
Ses tam roztáčel dvakrát ne? Poprvé si pálil jedno kolo, ale napodruhý se mi zdálo, že už se krásně pálej vobě. Tohle já zkoušel s tou mojí naftou taky, ale totál trapas :-D Jo hele zeptám se a kdyžtak ti to hodim. Škoda žes tam nepřivalil trochu pozdějc nebo si to nezkusil ještě potřetí :-D
dvakrat no, presne po prvy jen kotel dýmu a po druhý už dvě plynulý kolečka. Ono to chvili de v omezovači na jedničku a pak tam ten automat hodí dvojku a to už neutrhne. No a když sem chtěl po třetí tak už po mě šlo to trapný mondeo s majákama :))

14.05.2012, 10:41 |
Kapka (M)
budeme tam v plné síle s EASCA i DB Drag..tak se koukejte ukazat :-)
Taky tam já a moje auto budem ;-)

vinc: zajdu zas po roce na pokec :)

15.05.2012, 21:32 |
Etien (M)
skoda ze uz je to ted...
Jedete někdo v sobotu ráno z Ústí nad Labem??

16.05.2012, 21:56 |
relax je fajn, že tam bude tolik lidí, škoda že nikoho nejspíš nepoznam :o)

17.05.2012, 18:45 |
Q tak si mě tam někde najděte. budeme s Qb taky :-)
Q : tebe bych mohl po těch letech možná ještě poznat :-)

17.05.2012, 22:43 |
relax pánové, berete někdo nějakou tv? :D přeci jen po obědě hokej ČR - Slovensko, večer finále ligy mistrů :))
já mám tv v autě, ale že bych tam pustil celý panenčák, to asi těžko, ale hlavně po objedě jedeme směr Praha

18.05.2012, 09:53 |
P3RF3KT | Upraveno: 2012-05-18 09:53:17
konny: jasny jedeme banda sraz v půl sedmý na lukoil dole u mostu, ppoznáš mě podle černý bestYje :)
tak za mě dobrý :) konečně něco co má nějakou organizaci a řád, akorát se mohli pořadatelé víc zabejvat hovadama co místo 30ky jezdili po areálu 130 a to jeste v deset večer! Jinak dobrý, počásko supr a auta taky vcelku pěkný. Kdyby měl někdo nějaký zajímavý fotky může se podělit :)

19.05.2012, 17:42 |
choze Ty woe 4 zraneny!!!!!!! Co se tam stalo?
jo? kde? tak to ani nevim.. jinak jeste nejake foto

a stačí

jojo ted sem to zrovna taky našel, nic méně netuším co se stalo..

19.05.2012, 19:03 |
relax | Upraveno: 2012-05-19 19:06:05
co jsem viděl, tak v tom má prsty AC Cobra ... viděl jsem jen následky a auto slušne pocuchaný, vrtulník, sanitky ... jestli vletěl do lidí .. nevim
E: aha tak vletěl do lidí no :( bylo to kousek po startu každopádně jsem rád, že jsem u toho nebyl ... musí to bejt příšerný jen vidět
teď sem mluvil s kámošem co mu tam jeli 2 auta do kterejch stavěl motor...
prsty v tom má cobra (škoda pěknýho focuse, kterýho natřela..), dostal na startu vánočku, kterou neukočíroval - stačilo jen ubrat plyn a auto by se srovnalo a nic by se nestalo..
to je důvod proč už nikam nejezdím - dokud nebude zajištěná trať betonovým hrazením místo pouze gum, nebo zábradlí, -sic to zkurví auto, ale zůstane to jen u plechů...

19.05.2012, 21:02 |
gizmi Rajdlos: zde fotky:
[ Link ] Byla modra :)