Navštíveno 2742x

Yakuzáci budou dělat takový malý zahájení sezony 18.3. v Březně. Přijede pár týpků z Vysočiny ukázat káry a budou se i slavit dvoje narozky, takže se určitě přijeďte ukázat, ať borci z Vysočiny ví, že my tady na severu nejsme žádný másla!! A Yakuzáci samozřejmě přijedou ukázat novinky...Čím víc aut, tím líp!!
Tommy VTEC
www.civicvt.wz.cz
hmmmm,že by jsme dorazily.....je to lákavé (no podle počasí) ale asi na 100% :-)))
Ja bych se taky urco stavil
doufam,ze uz bude lepsi pocasi tohle uz je fakt peklo!!!!
No, taky doufáme, že bude lepčí počásko, ale snad jo. Hlavně nezapomeňte vzít s sebou dárky!!! :-)))
Tommy VTEC
www.civicvt.wz.cz
jestli bude cim, tak taky dorazim
.....to jsem zvědavá jak se nám to tam vyvede :-) Hlavě doufám, že nám bude přát počasí!....a přijede dost lidí....:-))

27.02.2006, 11:46 |
TG Tak to taky rad dorazim, kdyz tam bude tolik lidi....:-))
a urcite ne sam....
Sice nenma pripravenou kařu, ale rad bych taky dorazil......... :o)

27.02.2006, 18:20 |
Jerry také dorazím, ale asik nebude čím tak udělám něco pro své zdraví a přijedu na kole

27.02.2006, 18:31 |
Valis Jerry: No chudak tvoje zdravi,to mu teda das na prdel:)

27.02.2006, 19:02 |
mates ze bych uz nastrojil taky karu???

27.02.2006, 23:00 |
Jerry to Valis : no pokud pojedu před tebou nebo 2 hodiny po tobě tak to docela půjde , jen nesmíš jet ty blízko přede mnou :-)))

27.02.2006, 23:44 |
Valis To je wuuuuul :-)))))))))))

28.02.2006, 09:24 |
Jerry Jak wuuuuul ??? bych přijel a plíce zauhlený a modřiny všude, jak ti padají z auta ty brikety tak by mě to umlátilo
to Jerry: kdyby mi to jelo tak, jako Valisovi, bylo by mi jedno, jestli mi padaj z auta brikety nebo uhlí.... :-)))
Taky jedu a možná i členové Art tuningu, jen napište v kolik!
Nebo zase ve 14:00 jako obvykle?
jj, jako obvykle od 14ti hodin....
www.civicvt.wz.cz
ty woe 18.3 mam taky narozky tak se prijedu ukazat :-)
to Jindrs:
cijo, tak to doraž, se těšíme!!!
Jinak pro ty, co jezdí do Března často, mám pár videí ke stažení na
[ Link ] Tommy VTEC
Yakuza Clan Podbořany
Už ať je pěkně..........
Prijedu na 100% musim vyskouset gogouse jestli bude hezky.Transporter byl lenoch :-)

09.03.2006, 13:20 |
mates vypada to, ze nam pocasi nepreje. Uz ted nestiham a nejsem blazen to nastrojovat dokud jeste snezi a je zima
Taky se nejspíš ukážu ale asi ještě nebudu mít komplet auto tak přijedu s kámošem.....
Tak počasí by mělo podle předpovědi bejt o něco lepší než bylo, ale doufám, že se pletou a bude ještě lepší, než všichni čekáme. Aspoň deset stupňů nad nulou a hlavně puchejř by měl vylézt, ať se zahřejem. Máme přes zimu hodně novinek, tak je chcem ukázat a myslim, že pojedem, i kdyby mrzlo. Už tu zimu prostě musíme nějak zahnat!!
Tak se tam snad sejdeme v hojném počtu a bude sranda!!
[ Link ] 
no jo ja se tam taky stavim, aspon zas rejzarum ukazu zac je toho ital!! :D stejne nemam co delat

16.03.2006, 22:55 |
Civic_VT | Upraveno: 2006-03-16 22:58:07
Tak to jsme zvědaví, kolik z vás se tam ukáže, hrdinové....
No, uvidíme, jde jen o to počasí, snad nezklame a bude aspoň jako dneska...
A s tim italem bych to zas tak nepřeceňoval....:-))
Doufám, že to bude stát za to a nebudem tam sami...opět:-/
Taky jste tak nadržený??!! :-))
Yakuzáci z Podbořan
www.civicvt.wz.cz

No jelikoz mi jezdi punto jako cerny uno.... :D
jo tesim se aspon zablbnem, ja prijedu na 100pro
no tak pekna akcicka...cca 70aut, dobrej pokec, akorat to tomu Lubošovi porad moc jede :((((
Hmm, mooc pěkná akcička, už dlouho se tam nesešlo tolik aut jako dneska a to počasí moc nepřálo. No, už aby bylo léto a dalo se trochu dýl stát venku a pokecat. Záběry z kamery nic moc, klepaly se ruce, ale fotky nějaký budou. Brzo je sem hodim...Ale spíš založim novou diskuzi. Zatim zdarec a díky za hojnou účast, bylo to good!!
za Yakuza Clan Podbořany
Tommy VTEC
www.civicvt.wz.cz