Navštíveno 3383x

nemate nekdo nejaky videa ze sprintu? hlavne toho hnusnyho zlatyho G2 :-P

19.03.2006, 03:52 |
Pagoš Já sice žádný video nemam, ale můžu potvrdit, že nějaký postarší fau-vé s výkonem 55koní na něj nemělo. Ale mělo plnej kufr muziky a plnou nádrž nafty, takže to vůbec nebylo objektivní :-)
Jo a s Jerrym už nezávodim, protože na benzín, mu to docela slušně hulí a jak je v Chomutově známo, čím víc obláčků, tím víc koní :-D
.

Achálův nový vůz

.

:-)

.

jo ST to byla mňamka

ST sprintovalo :-)

bez komentáře :-)

příjezd Yakuzáků.....hmmm

mě se to líbilo :-)

dobrá práce :-)

Reprákovi to zase jezdilo :-)))

no a když tam bylo nejvíc aut,tak mi došla baterka :-( ......snad fotil ještě někdo
no docela tam jel ten colt 1.8GTi to sem necekal. ty bmw taky docela sli. Jedinej kdo mi ujel tak POLO od Luboše, ale jednou tak o auto, podruhy tak o dve..proste nesmi dat za 4 :D Jinak tam opet byli auta kde jsem se dost zasmal. Jak majitelum, tak chudinkam autum. Ale akce to byla pekna klidne bych za 14 dni zopakoval...
tak to bych te mozna dal :-D ...jednou jsem Polo udelal, podruhy on me :-)
ale asi to bylo rukama a nohama v Polu :-)
Reprák: tak to ses zasmál i mojí Vectruši :-)))

19.03.2006, 17:36 |
Lukaash | Upraveno: 2006-03-19 17:36:41
19/03/2006 03:52 Pagoš
Jo a s Jerrym už nezávodim, protože na benzín, mu to docela slušně hulí a jak je v Chomutově známo, čím víc obláčků, tím víc koní :-D
:-D lol

19.03.2006, 18:55 |
Valis Sraz byl super,jen jsem byl nasranej,ze mi to zas nejede :-(
Kdyz uz mi da i nejaka stara oskliva dvojka,to jsem to teda dopracoval.. :-)
Tak fotky nějaky mám, ale video bude tak do týdne, jen co bude trochu čas.
Taky bych to klidně zopakoval třeba za 14 dní, mohlo by přijet i víc aut. I když účast byla hojná...

19.03.2006, 20:13 |
Civic_VT | Upraveno: 2006-03-19 20:16:03
Reprák a "Diesel" parta... Hoši, klobouk dolů, jede vám to jak sviňa!!

Některý káry byly fakt chudáci, ale třeba jsou na začátku a polepší se...každej nemá miliony

Ale sešlo se i dost pěkných aut a bylo vidět, že se přes zimu tunilo...

Jen málokdo by poznal, že to není RS, ale je to krasavice

Tak tohle bude fakt bombice.... Už se těším, až bude v laku...! Alfinka :-))

...i zezadu je krásná...!!

Ale rejže je stejně nejhezčí....jak mladá, tak stará!!

Kvůli těmhle lidičkám jsem to všechno vymyslel... nezklamali a přijeli se na nás podívat i z 200km vzdálené Vysočiny. Kvůli utrhlému silentbloku na motůrku ale nemohli sprintovat...no, pro tentokrát se jim to odpouští...:-))

Yakuzáci v Podbořanech při přípravě na odjezd...

Tak myslim, že jako přivítání sezony to bylo good, takže teď už může být jen pěkně a hlavně sucho, aby takových akciček bylo víc a víc. Už aby bylo pořád aspoň jako v neděli....
to Valis: Velká radost, že jsem Tě předjel, měl by ses polepšit!! :-))
Ale žádný velký úpravy jsem nedělal, jen jsem ji seřídil a přetěsnil....:-))
I tak Ti to ale jede jak drak!! ;-))
Za YC Podbořany
Tommy VTEC
Civic_VT: No, my uz tam privitali sezonu 1.ledna :-)

20.03.2006, 10:44 |
Valis Civit_VT: Pssssst,woe,nemuzes sem napsat,ze me sprasila rejze,oni by se mi smali ;-)
Budu tam muset naroubovat ten cooler,snad to trochu pomuze.Takhle by to dal neslo :-(
Lukaash: no az tam enbude kat a bude tam neprasklej a vetsi IC, tak uvidime :D
Sraz Art tuningu Kadaň před odjezdem do Března u Alberta Kadaň

Převzaté foto

Opět převzaté foto

RB...ok, uvidime...taky mam nejaky prekvapka :-P
taky pridam svoji trosku do mlyna ;)

P206 Yakuza

moje malickost :)

20.03.2006, 20:41 |
Dwarf to dj.Dekl: Jezdi perfektne... kdyby mel nekdo video ze sprintu, hodne bych to privital.
19/03/2006 22:01 Civic_VT
viděl jsem na Suchdole před kolejí, kouknul jsem se na zadní brzdy a poznal jsem hned o co jde
No celkem dost lidiček snad mi to příště taky vyjde :-(

21.03.2006, 14:49 |
Beky Některý auta teda moooooc pěkný..
skoda ze mi to nevyslo ale byl jsem uz nalitej a to neridim

21.03.2006, 18:46 |
Valis Jindrs: Tys byl v sobotu po obede nalitej? Ty woe,bez se lecit :-)
po obede si dal jedno :-D

22.03.2006, 10:14 |
Zemi Tak to mi hodne mrzi ze jsem nebyl, ale bohuzel Hondu mam stale v garazi a drifty jste tam asi neporadaly... :-)
20/03/2006 10:44 Valis
Civit_VT: Pssssst,woe,nemuzes sem napsat,ze me sprasila rejze,oni by se mi smali ;-)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lolik
Myslím,že se tahle akcička zdařila. Počasí taky nebylo nejhorší a myslím, že ty narozky co Civic_VT slavil, oslavil SUPROVĚ :-) Tak vylepšujte ty své motůrky a snad se brzy udělá další srázek!