Navštíveno 2734x

Nemáte někdo link, kde bych našel výsledky sprintu teď v Brně? nejlépe celkový, ne jen první tři v kategorii... dík

10.04.2006, 15:02 |
gigo taky bych rád viděl... ;-) I když ty moje starty :-(
gigo? s cim jsi jezdil???
LOL sem myslel, že kdysy slavnej brněnskej sraz už se nepořádá
Scream: teď to bylo náhodou super!
gigo: jak si dopadl? koukal jsem na ty Tvoje starty.. nic moc :-)

11.04.2006, 10:15 |
gigo Luke: koupil jsem hondu civic VTi :-)
Petrvti: jj, já vím a přiznávám...podcenil jsem trenink :-(
tak časy kolem 16,5 žádná sláva, tohle VTi jezdí běžně čas 16 - já měl nejl. 15:52 a to jsem měl jen KN filtr, zadní tlumič Remus a Denso svíčky, jinak nic. Jinak tu pul vteřinu Ti berou ty velký a těžký kola, na sprinty bych s nima teda rozhodně nejel.. alespoň přední bych měnil třeba za origo..
Tady mate vsechny vysletky z Renocaru
[ Link ]

11.04.2006, 16:47 |
gigo Petr...přesně jak to říkáš... něco budu muset vykoumat...hlavně co se týká těch kol. Asi vždycky seberu mamce její 14" plechy :-)))
no většinu plechů 14" tam nedáš kv. brzdám, dozadu jo, ale dopředu ne, taky jsem to zkoušel, jdou tam origo litý Honda 14", ale plech jsem tam nedal ani jeden, sice to na šrouby vleze, ale zadrhne se o třmen
gigo: ptam se protoze sem aspon pri treningu sedel v tom broukovi ;-)

12.04.2006, 21:20 |
Kapka (M)
koukam na ty vysledky...oni už nejsou koeficienty na turba??? že par aut je uplne v jine kategorii než by mel byt...
2Petrvti: Bohuzel cas z renocaru se neda moc porovnavat s ostatnima. Napr. Jirka Matura mel cas na posledni mimoni best 13,81 a to jeste bez uprav co tam mel v Brne (okolo 280HP) 14.050. Sam jsem se s nim bavil o vysledcich a faktem je, ze Brno se "asi merilo jinak"...