Navštíveno 3152x

Sraz super, počasí vyšlo náramně, skvělá parta lidí jako vždy, gratuluji Petře alias Blondýnce k 1. místu v SQ Rookie 2000 a Pagošovi k druhému a Pywojovi za 1. místo v SPL :o) Fakt sper akce, už se těším na další, pár foto, zbytek bude na webu za chvilinku!

mazec fotka :D

pro nas akce jeste neskoncila... Ja, MaSuzapi-Vasek a Naglis sedime v dočce a chlastame... jako jedini z cele plejady AHC clenu co slibovalo ze zachlastame, pokecame a podobny kecy... nikdo nic z toho co slibil nedodrzel. den byl byl supr, ale vecer stal opravdu za howno... "diky" moc dotycnym...
jinak gratuluji vsem vyse jmenovanym k poharum...
jojo, super akce, konečně jsem pár z Vás poznal osobně, a jste super :-)))

15.04.2006, 23:14 |
choze Luke ste měli přijet v pátek když semtam byl sám :-(
jinak super akce :-)
to: The Timo, teda kamo fotky, gooot, tesim se i na ty ostatni, jinak me moc se** ze jsem tam nemohl bejt s vama , ale snad to uz vijde priste pa..... :o)
The Timo: no jistěééééééééééé :-)))

16.04.2006, 11:06 |
Luke-Jeep | Upraveno: 2006-04-16 11:12:09
ad k memu prispevku o vecerni party:
neni to mysleno na cele AHC ale jen na urcite osoby (ti jichs se to tyka vedi) - pisu to jen proto ze mi prisla omluva ze strany ze ktere sem to vubec necekal - a moc za ni Mikovi_VW dekuji
nejde o to ze by se muselo jit chlastat, ale dotycni mohli neco rict driv aby sme mohli z Vaskem treba ridit nekam jinam... po tretim pivu a jednom michanym drinku riskovat proste nebudu... a Vasek taky ne
mishan: tak už jsem doma :o)))
Martinec7: Příště Ti to klapne ;o)