Navštíveno 3520x

:-)

16.04.2006, 00:05 |
Katy staronove auticka. moc pekny !!!
teda cim dal krasnejsi....
ta ultime je mazééc, na dálnici nás předjížděla, a ve 140 jako by jsme couvali :-))))

16.04.2006, 11:13 |
TROY na tu Ibizu se lambo doors vůbec nehoděj
Poky :-)

16.04.2006, 22:43 |
Beky Fajn srazík...
ta rx-8 je proste zkurvena maximalne jak to jen zkurvit de
Proffesor_W ... souhlas :-(

18.04.2006, 07:33 |
Smrada (M)
Me se ta osma docela libi
Jinak diky tomuhle serialu alespon vim, co tam bylo, pac sem to moc nestihnul projit ;-)
proffesor_w: se mi tak zda ze tam od asie jste nejaky moc chytry :-)
co Ti na RX8 vadi? ze ma komplet vyfuk HKS? ze ma Greddy sani+filtr? ze ma Greddy turbokit? odlehcene remenice? bodykit od ATH? nebo Ti vadi VeilSide zadni naraznik?
no alespoň vím co tam bylo za auta...
mě se ta RX8 líbila nevim co vám na ní vadí? ale nejvíc jsem slital na tu Ultimu GTR

18.04.2006, 12:17 |
clown kral ... mno .. mozna jen trosku by na tu RX8 mohl dat jine kola .. :o)
jinak mi to jako des zas az tak neprislo .. , rekl bych, ze hodne nad lepsim prumerem ..
clown: souhlas, na fotce ma nasazeny jeste jiny kola, bezne jezdi na DUB Remix 18"
ale kola jsou nejsnadneni vymenitelna cast, ale kvuli tomu neni snad dokurvene cele auto :-)

18.04.2006, 12:59 |
Beky Smrado...i ty jeden pracante..:)
nejen Smrada pracoval a auta ze srazu viděl až tady .... :-))

18.04.2006, 20:47 |
Syrup kral: pripojuju se k proffesorovi- vim jak vypada i s tema DUB kolama, ale ty to auto nezachranej ani v nejmensim. a to ze je tam nacpany snad vsechno od HKS..prosim... ten bodykit je divnej, stejne jako cely to auto celkove. sorry ale je to zprznena RX osma

18.04.2006, 21:19 |
TUNER Nevim jak jezdí majitel,ale ten motor dostává asi pěkně naprdel,vim že Wankel rád baští olej,ale to jak hulila ta RX8 při sprintech a i na volnoběh,to jsem valil voči.Páč takhle nehulí ani vylítaná 120...Jinak mi zas tak hrozná nepřišla i když muj styl to přesněn neni...Samo že na těch chrom kolech vypadala líp než na těch seriofkách kde měl tušim slajky na sprinty...

21.04.2006, 12:20 |
Shr3k | Upraveno: 2006-04-21 12:21:49
IMHO Hinsberger vyrábí fakt otřesnosti, takže se Proffesor_Wovi a Syrupovi nedívím. O chromkolech ani nemluvě. Láša-Autolaros má mnohem vkusnější úpravu.
Ještě doplnění: Hinsberger vyrábí fakt otřesnosti, který bych si ani na svou trojku nenavěšel, i kdyby byly zadarmo. Ovšem uznávám, že sehnat v Evropě za solidní $$$ slušný bodykit pro RX-8 je problém.