tak jsem si udělal taky výlet do Příbrami na tuning show. Musím poděkovat bohu, že poslal krásné počasí a sobota se fakt vydařila... úroveň srazu byla v pohodě (volné wc,spoustu jídla,relativně dobře udělané sprinty) jen se jako obyčejně vždy našel nějaký zamindrákovaný řidič,který všem v areálu mezi lidma musel dokázat, že na to má (tady jsem nechápal k čemu jsou pořadatelé,když na ně občas viděli a ani nehlesli???) jinak,ale vcelku fajn. Show a shine,tam jsou defakto staří známí (viz. fotky), pár pěkných aut + ameriky se taky dalo najít,ale opět spíše převažovali zárodky tuningu :-) já byl nejvíc nadšen z instalací,protože naživo to vidět a hlavně slyšet je fakt paráda (nejvíc mě teda dostala sestava pavla528,která vypadá nevinně,ale je fakt super). Emma i dbDrag vesele měřily a den se chýlil ke konci a nastal čas odjezdu.sraz byl okay až na pálející ksicht od prvního jarního sluníčka :-) PS:ještě bych rád dal historku při vjezdu: zastavila mě policie s tím,že to co mám na autě za kola jistě není v technickém průkazu.... než sem stačil něco vykoktat,tak prohodil at jedu,že si počkaj na LEPŠÍ.... vivat policie!