Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Menší story: Cesta Vsetín- Příbram

o Navštíveno 2914x o
o 16.04.2006, 13:52 | mishan | Upraveno: 2006-04-16 13:53:34
Tak jsme se s Aligátorem domlouvali, že by jsme mohli zajet do Příbrami a konečně prubnout jeho New music a pokusit se získat nějaký ten pohár. Výjezd byl naplánován na 22h ale ještě se to dodělávalo, takže jsme vyjížděli až ve 23:30 směr Zlín a D1. Ale to co se stalo po 20 km jízdy,tomu snad nevěřil ani jeden z nás. V obci Vizovice si Alda nevšiml díry ve vozovce, a rána jako prase, oba jsme leknutím poskočili na sedačkách a okamžitý stop. Samozřejmě defekt a seklý disk tak asi 1,5 cm. Druhé kolo do odneslo taky, bylo sice seklé ale neušlo. Tak nic, volali jsme Ondrovi ať nám doveze rezervu (taky nápad jet tak daleko bez rezervy) prosím zdržte se komentářů, díky :-)). Tak jsme po půl hodinovém čekání nakonec ve 0:30 vyrazili směr Příbram. Cesta probíhala v pohodě, potkali jsme pár aut co jela taky na Tuning, a dorazili jsme do Prahy, kde jsem se dali podle mě směr Plzeň, a za jednou křižovatkou nás odstavili naši příslušníci noční policie: Po otázce na Aliho, zda pil a kam jedeme, jim sdělil že když jedem ze Zlína, tak asi těžko něco požil a že jedeme na Tuning do Příbrami na soutěž s muzikou, jsme nečekali jejich reakci, že jim to máme ukázat a pustit. Tak Ali zamachroval a zase jsme se dali směr Příbram, ale když jsme tu chvíli stáli, zadní kolo bylo asi trochu blbě natočené a jak byl ten disk seklý, tak asi po 300m jízdě zadní kolo taky ušlo. Naštěstí jsme měli s sebou i tu druhou rezervu a kola jsme vyměnili a konečně se dali opět na cestu do Příbrami, kde jsme ve 5:33 konečně ještě po menším blouděním dorazili. Uff

o 16.04.2006, 13:55 | mishan
a odvezli si 2 poháry za vítězství na Emmě a v dB dragu :-)))) moje tušení se vyplnilo:-))))
o 16.04.2006, 15:34 | Area51
Hezky pribeh:o)))
o 16.04.2006, 15:43 | erix7 (K)
shit happens, ja uz ty moje story radeji ani nepisu.
o 18.04.2006, 09:11 | píďa363
erix7: ono stačí když je vyprávíš
o 18.04.2006, 12:43 | Crimson
to je nápad jet tak daleko bez rezervy .....
o 18.04.2006, 14:57 | Pagoš
Hele já jednou píchnul dvě kola naráz a ještě v půlce cesty do Plzně, taky chuťovka...
o 18.04.2006, 15:25 | Beky
Jj, Erikovi jsou jedinečné..:)
o 18.04.2006, 15:28 | Smrada (M)
My jednou bouchli dve gumy i s rafkem v neoznaceny dire na dalnici u MB. Stalo nas tam 25 aut, ktery to projeli a vsichni sme menili kola. Blba vzpominka
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3024 sekund.