Navštíveno 3114x

Kdo pojede z Mostu do Mimoně?
já, ale mám spešl trasu:
pátek - Ostrov nad Ohří - Most - Postoloprty - Litoměřice - Česká Lípa - Mimoň :o)))
ahoj my jedem z mostu v patek
Marian:a v kolik?co máš za auto abych tě poznal!?....
neblani Polly, snad nechceš jet, řidičak dostaneš až za dva roky a snad nechces do nekoho nabourat
:c)))))))))))))))))))))))))))))))))
pro turba: mame šedého civca 5G,na okně napis Girlstuning.je vidět v Budovatelský:-)
Marian: to si jako rozdvojená osobnost ? v normálním životě "boy" a v tuningu "girl" ?? :o)))
Pepíno_Honda: :-))))
ne to jako ze mame s pritelkyni kazdy svou hondu ale moje je pred lakem tak tam nejede:-) jedeme jen jednou a to jeji a ja na tom vydelal protoze budu mezi samyma zenskyma hec:-)))
mozna taky pojedu, ale az SO
Rajdlos: uz s S2K nebo porad s picassem? nebo ze by S-klasse? :-)
Rajdlos: neblbni, se ti něco stalo? ;-)))
mmj. já taky asi pojedu, jen nevím jestli v pátek s pražákama, nebo až v sobotu s louňákama
psal jsem mozna :o) ale jen placam z toho slunicka, ale spis to vidim chata, pivka, kamosi :o)
kdyby jsi napsal: chata, pivka, ženský.
znělo by to lépe ;-)
Scream : já už umim řídit i v 15 letech....já nejsem ten tip kluka co ještě ani neprotáhnul na cirkusplace auto!!!!

01.05.2006, 20:39 |
Valis TurboB: Ty ses teda boreeeeec!!!
no ale já nevim proč tady všichni machrujete že máte řidičáky a auta...počekejte až dojde doba na nás co jdeme teď do učení..
ja jedu z Mostu v SO rano, Rajdlos, kdyztak muzem jet spolu, nebo kdo jeste pojedete. Turbo-boss: z tebe bude jednou dobrej strelec
no jo ale jenže vy mě všichni berete jako toho 13 letýho kluka co jsem byl to jsem byl ještě debil a mlel jsem krávoviny!!!teď mi FBS řikal že jsem se změnil....já prostě bych potřeboval nějaký clapy jako jste vy který by mě brali sebou na srazy a např kdyby něco dělali v garáži abych se mohl od vás přiučit protože teď to budu potřebovat mě práce nevadí já rád máknu(na autech)....

01.05.2006, 22:51 |
TROY turbo
až na vás dojde doba tak doufám,že budu jezdit v OTéčku ;) a nepiš,že potřebuješ chlapY :oD zní to homosexuálně

01.05.2006, 23:21 |
JR myslim, ze kdyz nekdo dela v garazi na aute, tak ma svy prace dost, nez aby jeste nekoho zaucoval.
Martin82: ty tam budou taky, kdo jinej by se o nas staral :o)
RB: dam Ti vedet, treba ta chata padne a nebo se na par hodin trhnu

02.05.2006, 15:37 |
Valis TROY: On myslel prece poradny tvrdy chlapY :-)
vidim to na sobotu rano bud z LN bo MO..
Ja jedu jak The Timo je to goot cesticka az na vobcasne kousicky, kam nase dane nesahaji asi zrejme? :oD
My jedeme v sobotu v 6 (slovy v šest) hodin ráno z Podbořan a s Mostečákama máme srázek v 6,30h (slovy v půl sedmý) na benzínce u Loun (silnice Louny - Most, první benzínka po levý straně od Loun směrem na Most). Čeká se do 6,45h (slovy třičtvrtě na sedm) a valíme dál. Kdo chce, může se přidat, pojede nás docela dost (cca 12 aut) :-))
Takže všem šťastnou cestu a uvidíme se v Mimoni....
Za Yakuzáky
Tommy VTEC
www.civicvt.wz.cz
Civic_VT :nevzal by jsi mě sebou?