Navštíveno 4333x

Martinec7 viď bro a Beky při záhřevu :o)))

Johaneeeee :o)))

kráska a zvíře :o)))

do třetice chlípník Johanik :o)))

Eiffelovka a malá neboli prcek :o)))

káša alias no radši to nebudu komentovat :o))) (všimnětě si slečny v pozadí) :o)))

matrix hadr

foto z výšky cca. 280 cm :o)

a už to jelo -1.000.000 za install :o)))

hele woofer za nula, neupevnějnej :D:D (všimněte si vejškovýho rozdílu) :o)))

aTTim ready v čele :o)

in action

a jeden můj klon :o)

Prach zasranej, ale vydrželi jsme od pátku do neděle, super

a stav po 100 km jízdy po highway rychlostí 200 kph

taKY NECO O DEME

Beky při záhřevy vypadá značně použitě teda :o)
Jo abych nezapomel, nekdo mi zrejme omilem odvezl mou zidlicku, tak bych se rad s ni schledal dikes, to preci nemuzete memu psikovi udelat pa.

07.05.2006, 18:51 |
Beky Myslím, že by to jako mohlo stačit, kdo mě zase kua naklonoval..!!!!

07.05.2006, 18:54 |
Beky Jako bacha.....:))))))

Jeeeeeeeeee abych nezapomel na Barbie

A malem bych taky zapomel na Petulu

Johanik: ty prasaku jeden.
No ta fotka s Beky, sakra.. :D
Jinak ja moc fotek nemam, protoze se mi letosni mimon nelibila...

07.05.2006, 20:49 |
TROY martinec :oDDD prej bárbíí tý woe to jsou machny vošklivý jak kurvy z E55.Jinak beky ty musíš taky olíznout všechno =).
won fyjat jede 200 jo? :o)))
taky mazec ! :-)

07.05.2006, 23:31 |
JR jak ho vidim na ty motorce, tak sem si vzpomnel na pruser v Prirami.
VFR ... proste idiot (nasral me tam svou jizdou nekolikrat)...
Xko... :-) fajn interier
JR: Souhlas
Sám jsem tam málem sejmul motorku protože si prostrě najednou umanul že to předemnou stihne, nemluvim o tom kolik motorek se kolem mě jako pěšího prohnalo 50kou...Jo a byl jsem mimo jiné u toho incidentu vzadu u slalomu, v sobotu kolem 19. hodiny tam někdo sundal motorku,jenom odřeniny a otřesení... ale nějak mi uniklo kdo za to mohl...Podle mě by měli mít parkoviště vyhrazený a ať choděj pěšmo jako všichni, fakt už me to totálně sere
mno hlavne si neumim predstavit, ze by nekdo z tuneru lezl autem bikerum na srazy, tak proc ty vylizany zmr*i musi jezdit na takovyhle srazy a delat tam jeste bordel.
To co se stalo tomu bulikovi vzniklo tak, ze ho v rozletu zastavil ridic felicie, ktery ji necekane rychle vyparkoval zpetnym chodem ven z rady stojicich vozidel. Na to ze ten dement na ty motorce nemel prilbu ani poradny hadry dopadl vzhledem k vsezravemu povrchu letiste dobre.
souhlas nedovedu si představit co by předvedly tyhle debilové přimachrovat jim na sraz motorek s autem tak Tě sežerou ....
BMW dělá takovéhle Quality Programy???? ;o)

08.05.2006, 09:10 |
*DM* Jako MarauderZ28
to: Troy>> No prave proto kdyz je to takova raketa a oblikne se jak vis co to jsme vsichni umiraly, ale to me s*re ze jsem nemel u sebe fotak, kdyz tam chodila baba a mela minisukenku a silonky ji lezly dlolu, no mazec, ale jinak super akcicka i srazek, hlavne sobotni particka v hangosi.
Martinec7: souhlas, hangar party pecka!
200 kph? Fakt jede... no problem

ta holka na tý motorce vypadala děsně, zezadu vypadala jako žába :o))) jinak motorky souhlas
to Timo: by mě zajímalo co ti v tý rychlosti z toho auta upadlo :oDDD
Jak rika Timo jede mu to, sam jsem to zazil je to raketka..... :oD
Megane Scenic 1.9 dCi lehce dostal mno :o)

08.05.2006, 13:58 |
Beky Až na ty ostré brzdy..:)))))))
Timo>> ze te huba neboli, nas*at vsechny veci ke me do auta a potom rikat ze jsem dostal a kadak, kdybych neusnul na startu tak nevim nevim? :oD
Beky>> je to jen v noze, kdyz si na to clovek zvykne tak to potom jde, ale je pravda ze bna to i ja nekdy zapomenu a taky si slapnu, ale brzdi to jako krawa a nezvadnou a nezvadnou :oD
Ty woe, ja vlastne ani v Mimni nebyl, nebo jo ? :-))) ups

09.05.2006, 12:32 |
Beky | Upraveno: 2006-05-09 12:34:18
Jj, po chvíli už to šlo..akorát těch basůůůů tam bylo moc, tlakaři..:)))))
Přídám pár foteček z noci ze SO na NE pro srabíky, kteří zdrhli :o)))

a nedělní ranní :o)

co je to tam vzdau za uzasny tri kary na pravo a za toho frajera?
Repro: to je takovej vocas, buď rád,že ho neznáš.. a to modrý vpravo, to je jen podpalovač na gril :oD
addamec: Ty woe tys tam byl taky ?!?
byla tam cela nase sebranka... Lumpy, Mara, Adam, Ynsane, já... ale jeste nas par chybelo...
ty woe proč mi Adama nikdo nepředstavil :D
TheTimo: jsou to hulváti :D
Ty krawo sem se ale vopalil co? :oD, Jinak podpalovacka griliku je neskutecnej narez, bych rek ze to byla nejhezci podivana na dobrou noc.
taky jsem se byl podivat :-)
jeden autoportret :-)))

cestou jsme se stavili na Certovych Hlavach :-)

a jedina pekna auta :-)

11.05.2006, 07:24 |
Valis 007: Ty tam vypadas jak pirat,woe :-)))
Taky sem ho u Petry v autě nepoznal, šel jsem k autu jako že jsou tam nějací zloději a pak tam vidim piráta, tak jsem hodil brake :D
uz mu tam schazi akorat horici sud