Navštíveno 2732x

21.05.2006, 21:01 |
*DM* | Upraveno: 2006-05-21 22:40:38
Kdo si jede v sobotu tusnout za klukama z DB Dragu ????????
DM :-)))))) oprav si to :-))))) já se možná ukážu
DM - ja Ludo jedu urcite.
mishan: tak ted nevim. :)))))) ty ses asi superman :)) mozna pojedes na SK a mozna do Bludova :)))) ??
jasné, já stihnu všechnoooo :-))))) ne nevím rozhoduju se mezi těma dvěma srazama,velké dilema, fakt, ale asi převládá Bludov, ikdyž je pro mě podstatně dál, tak je větší šance, že se umístím :-))))

21.05.2006, 21:35 |
paia jedu.
mishan: jestli teda pojedes, tak co jet v patek?

21.05.2006, 22:13 |
petis sice jsem říkal že pojedu až na Milovice, ale jestli to vyjde tak se mooožná ukážu:-)
hmmm, to mě nenapadlo, to bysme aj možná mohli :-))))))
JEDUuu,
jeste aby ne,kdyz to mam za kopcem.
Jen nevim,jestli bude auto do te doby pripraveny.

21.05.2006, 22:42 |
*DM* Googoo - opraveno dík!

22.05.2006, 00:09 |
Kolja jedu taky uz v patek....
kurvadrat, musim si vymenit sichtu v hokne, slysel jsem ze Bludov je hustej :-)

22.05.2006, 09:38 |
Pluto ja jedu taky. To je divny. Uz se na vas tesim.
Pluto: to je divny :-)
ja mam na sobotu zase 2 zesiky takze se tam taky pojedu podivat :-)))
Route88 ale jenom podívat, jo?? nic víc :-))))))) jasné!!!!!!!!!!!!!!!!!
taky asi prijedu jak to tak vypadá...
mishan: ses jina kategorie, tak Ti to muze bejt jedno, ne? :-)

25.05.2006, 18:02 |
Petan.B | Upraveno: 2006-05-25 18:08:12
Tak nevím, co vidíte na Bludovu... Byl jsem tam loni a škoda peněz za vstup. Odhadem tak 80 aut (včetně aut v kempu). To bylo víc aut na parkovišti pro lidi! Některé vystavené tam byly ještě nedodělky (např spojlery bez barvy), málo místa a trapný sprinty. K čemu jsou někomu také sprinty, když začíná u vily a cíl je někde před křižovatkou na obchvat a Postřelmov, kam je stejně vstup zakázanej. Navíc jezd jení po jednom (tady chápu, uzká silnice)... Organizace žádná, páč k čemu by byla na takovém "parkovišti". Jen můj názor, tak se do mě klidně pusťte...
Petan.B: ti co tu píšou, jedou hlavně kvůli dB dragu, zbytek je jim ukradený :-))))))
mishan: Tak to oki. Tak dlouho jsem tam ani nebyl, takže ani nevím, jak to večer probíhalo... Myslím ten dB Drag

25.05.2006, 18:48 |
Pluto Petan.B: Byls tam vůbec? Nebo jsi to jen slyšel? dB Drag Racing probíhá celý den a večer už tam opravdu nic nepořádáme. Škoda, asi jsi byl někde jinde :-))))
Pluto: Byl jsem tam tak do dvou hodin odpoledne a nepořádalo se tam ani prd. Navíc nechápu, že když napíšu, že jsem tam byl, tak mě napadáš, že nebyl. Do Bludova to mám 20km, tak nemám zapotřebí si něco vymýšlet... Je tohle vůbec fórum, nebo tu všechny napáde za názory?

25.05.2006, 21:05 |
paia ja si na misto nemuzu stezovat, zaparkoval jsem vzdycky a pekny auta se tam taky vyskytujou.
Petan.B co se hned čertíš??? Pluto tě vůbec nenapadl, jen se tě zeptal, tak co se rozčiluješ?? zbytečně??? :-)))
mishan: No aby taky ne, protože to není poprvé (nemyslím Pluta). Někdo tu káru na zkritizování a každej píše, jak je super, jen že by malinko něco změnil. Já tam napsal, že se mi vůbec nelíbí, napsal jsem co a už jsem se vezl...