Navštíveno 4381x

až na to debilní počasí dobrá akce, ještě v noci byl přesun domů, páč pršelo takovym stylem, že bylo mokro ve stanu, záhadným způsobem se vyfoukla matrace, tak nebylo co řešit, honem v dešti zbalit (naházet do auta) a hůráá domů... a nejlepší byla kontrola PČR přímo u baráku, když sem zaparkoval atuo, že chce vidět doklady a že za mnou už jedou delší dobu a nemůžou mě dojet ... když už moknul venku 5min a já furt v tom bordelu nemoch najít doklady, tak si posvítil do auta kouká na ten bordel a ptá se jestli jedem z daleka? říkám že, jo .... a nečekaná odpověď hmmmm tak naschle ... :-)

jeeeee von tam byl aj skřitek s consul capri

28.05.2006, 09:09 |
Pepíno_Honda | Upraveno: 2006-05-28 09:13:32
a víš co je za káru na těch fotkách 28/05/2006 09:02 ? ;-)
já jo, a neřeknu... :o))
sakra, Pacqo to prásknul :o)) Ford Capri z roku 1962
jinak koukám, že je na fotkách můj Civouš... :-)
no počasí se opravdu nepovedlo,ale jinak super akce:-)snad se všichni vrátili z nočního závodu:-)))
pepíno_honda: promin ale fakt nevinně ja to netušil že to napišeš ten ford capri consul je tady z hradeckýho street dogs jinak majitel ještě staví rejži crx bi-moto
vím, že Capri je Ford, ale nepochopil sem proč tam má znaky Hondy? ale auto to je pěkný ... i ty minibajky v barvě auta měl pěkný ... :o)))
ja nechapu proč nekdo tahle domrdal Capri....
Paczqo: fpoho, já jen, že jsem na to koukal taky jako blázen, tak jsem po tom "pátral" .... ;-)
Toho Capriho znam ........akorat by si zaslouzil lepsi lak

28.05.2006, 15:19 |
Kmoda No ty znaky H jsou tam myslim z recese.Jelikoz je to sraz Hond a skritek ted nema Hondu s kterou by se ucastnil a nedavno probiral s klukama s Hondaclubu jestli se vubec smi bez Hondy ucastnit tak toto je asi takova legrace. :-)

28.05.2006, 16:47 |
Toyo jéééé tam to muselo byt dobrýý :o)) skoda ze sem tam nebyl:o(((