Navštíveno 4954x

Asi už se to tady řešilo ale je to čílený 700 za 2 lidi a auto když si spočítám ze litr projedu a litr tam aspon nechám tak asi pojedu do chorvatska:-)

03.06.2006, 14:00 |
Katy a vy jste tady nedavno nadavali a resili cenu na sraz v Prerove , a tady to mate !!!
navic Hradec za to moc nestoji. je to spise tuneni "sama sebe" a o auto aby se clovek bal dnem i noci.
no a jak je znamo, pekna auta aby hledal....
tak ted se hadejte kdo chce na sraze vydelat.

03.06.2006, 16:42 |
TROY :o))) není co řešit pro mě tim hradec padnul a klidně at rejžujou poláky´a votuzéry

03.06.2006, 16:49 |
clown tak tam pozdravujte ...

03.06.2006, 18:14 |
Katy 2troy: i tak se to da rict ;)
OT: votuzéry, to slovo me fakt baví :-)))))))

03.06.2006, 19:57 |
TROY luke
tak lepeňáci :)
nene, to uz neni ono, votuzer je daleko lepsi :-))

03.06.2006, 20:22 |
petis asi jako clown:-))

03.06.2006, 20:35 |
*DM* Mě teda poserrrrrr................je pravda že těch,co tam pojedou za obec tam bude s těma Fambama a hundrtkama mraky.......

03.06.2006, 20:41 |
*DM*

03.06.2006, 22:34 |
KhuTchi | Upraveno: 2006-06-03 22:37:04
at se proberou.... za 700 kč je to prawě ta jeta škodarna na tuzing...:P
kdo nejel prerov tak se muze ted mlatit do hlavy a co prisel pac hradec za ty prachy fakt nestoji
hradec byl a bude vo hovne

04.06.2006, 10:37 |
feri Do Hradce jsem jezdil kazdej rok,ale letos je to neunosny,Jak napsal Akordysek,radsi pojedu do Chorvatska.Za 1900kc mam zaplaceno 9 noci v apartmanu.
Není nad malý srazíky, většinou minimum vlez, dělají to lidi pro zábavu ne pro prachy. Jo a na takovýchhle velkých akcích se spousta blbečků ztrácí v anonymitě, dělají bordel, nedej aby někoho zmrzačili. Hradec nebrat
Já prívě taky jezdil.Pro nás to byl gut sraz jeli sme tam fakt banda lidí minulej rok nějak 30 aut a perfektně se bavili ale s tou cenou letos na to jim s..u nic tam tak zázračnýho není ty pěkný auta sou furt do kola na každým srazu..dát 700 za vlez někam kde si musím ještě postavit stan nebo tak něco to je hrůza.ted sem se Vrátil z vranovské přehrady sice nám nevyšlo počasí ale byli jsem na 2 dny v chatce vybavené .za 290korun tak kde to sme to jako mám platit 700 za nic?to nechápu...to je tuning nebo nějaká nová čínská restaurace pro kluby mercedes:-)
nejel bych tam i kdyby to bylo zadara pac to je fakt slabota, takze nemam co resit
já jedu jen kvůli dbdragu, jinak bych taky nejel....děs a běs..

04.06.2006, 23:25 |
*DM* Jako hotdog,ku*wa,doufám že budou ňáký pěkný pohárky o:)))))))))))

05.06.2006, 08:04 |
Katy at se chytnou panove poradatele za nos.....za chvili splacou nad vydelkem a bude z toho max vesnickej a polackej sraz !!!
fakt nepochopim....to jsou slepi a hlusi ?! doufam ze z nich nekdo chodi sem na forum aby si to mohl precit.ale za vidinou vydelku si z toho stejne nic delat nebude.
bohuzel tam bude i TuningCup ,takze nekteri tam pojedou i proto(ale skoda penez).

05.06.2006, 11:31 |
TROY katy
nechoděj - co jsem četl na jinejch forech tak jim už psalo dost lidí na mejla atd a nejsou schopný odpovědět.Za to v polsku na tuning forech jsou na to natěšený neskutečně.

05.06.2006, 12:23 |
Katy 2troy: no potes koste.....
martin tam chce jet ale vysvetluji mu,ze tam se ten jeho Golfik ztrati(ikdyz si prej stoupne na viditelne misto) a jeste utrpi nejakou ujmu :-/
no tak snad pristi rok na to organizatori uz dojdou....ale co z toho,kdyz tam napr: 200aut ceskych nepojede ale dorazi tam 200a vice polskych. je to na pikacu...at to prejmenuji rovnou na Poland Tuning Party !

05.06.2006, 12:33 |
TROY katy
:o) mě tvrdil pravej opak .o),že prej ho všichni přehlídnou :o)))).Raději at jeden někam do rajchu atd.

05.06.2006, 13:48 |
Boris Taky nejedu pže ve finále to tam stejně bylo jak v polským kempu a 700 za kemp nedám.... doufám, že jim tam přijede o moc míň lidí než čekaj....
TUNING XCARS - taky na to prdíme.
stejně je to zkoro polskej sraz...a plnech zlodějů a chmatáků co nenechaj stan či auto bez povšimnutí .
Tak tady čtu vaše poplakávání o ceně vstupného na TP a je mi trochu smutno. Vaše představy o "nabalení" se mi přijdou v poměru ke všemu okolo divné. Jasně že je to megasraz se vším co k tomu patří, ale nikde nebudete mít takový program a vše okolo. Jestli to nechcete, fajn, udělejte si malý sraz na parkovišti u Cárfůru a budete v pohodě a pokecáte :o)
Tuning party je o něčem jiném. A všechno to zajištění něco stojí a musí se to platit předem. Takže mi neseme riziko že to nevyjde a nejen že jsme půl roku makali za nic, ale jště končíme v mínusu :o(
Jasně že chceme vydělat a zaplatit všechno okolo (je to i OSA a Intergram a poplatky městu atd...)
Jasně že někdo nemá rád velký akce a chce se v klidu vyspat :o)
Ale Tuning party je fakt o něčem jiném :o)
Petr Z X-cars
PS: U nás na debatě jsme to už řešili.
PPS: Teď jsem koukal na cenu vstupenek na Madonu :o) Je to na dvě hodiny tak si to porovnejte :o)

05.06.2006, 15:40 |
Katy 2Petr: sorry,ale nemuzes srovnavat sraz s koncertem !
jo klidne si udelame jinej mensi sraz.....mimochodem je jich vic nez dost takze jeden mega velkej chlastaci a plenj chaosu urcite hodne lidi ozeli a radsi si zajede na ty mensi kde se najde stejne krasnych aut jako na TP(ne-li vice) !
jak pises ale - je to o necem jinem ! a my vetsina uz nejak vime o cem ;)
vsak treba na to casem dojdete ze se to tak nejak zvrhlo coz jste sice v planu asi nemeli ale bohuzel. Uspejete s tim uz leda v Polsku nebo u zacinajicich tuneru nebo u tech co chtej vylozene "pariiit a chlastaat". takovej program ...? to uz se tu resilo s Prerove (proc to a ono) ale stejne tam vseci skouknou auta a jedou dom. Ja osobne newim proc na vetsine srazů jsou super truper programy pro pesaky.

05.06.2006, 15:41 |
Katy 2all : sorry ze jsem mluvila za vsechny,ale myslim si ze vetsina tady ma podobny nazor jak ja...

05.06.2006, 17:57 |
TROY :o) katy se toho nebojí a má pravdu
Řešit to nemá cenu mě třeba nezajímá nějakej dragster co 2-3 zrychlí jak hovado dále nějaký kapely to je taky o ničem. Já se chci podívat co kde novýho je postavenýho atd.Kdyby na den pro čumila jako já bylo vlezný třeba 150 tak to ještě akceptuju.
2Katy Ale právě proto, těch malej srazů jsou mraky a jsou všechny stejný, u nás je vždycky k vidění něco, co jsme většinou sami chtěli vidět v akci (viz Jetdragster) atd. :o))
Ukaž mi sraz s takovýmhle programem. Jasně že někomu z Vás se to prostě nebude líbit, ale rozhodně to není o ceně.
A fakt od začátku to má být PÁRTY !! To znamená že se máš bavit a pařit, pokecat si můžete u kafe :o) Proto to porovnávám s koncertem atd. Od začátku jsem to bral, že na sprinty je Mimoň, na leštěnky byl Pávov (už není :o( ) a ta naše akce je o zábavě a na něco se pokoukat Podívat se na kaskadéry, speciály, dát si pivko a projet se na čtyřkolkách, poslechnout si něco muziky, atd.
V jiné debatě (tuším že k Mimoňi) byla výše vstupného brána jako omezení vstupu "chátry", a ono to tak taky funguje. Zažil jsem na jedné podobné akci bez vstupného bandu houmlesáků jak žebraj a otravujou u stánků, ty to spolehlivě odradí.
Jo a jak jsem četl o worthersee (viz:
[ Link ] ) tak vjezd autem do arealu 50 EUR.:o)
Myslíš že to půjde nějak jinak?
A myslíš že mají být všechny akce jako vejce vejci podobné? Já si to fakt nemyslím, věřím tomu že to děláme dost dobře a že to zkrátka jinak nejde. Ale rozhodně to nikomu necpu že to je to nej, každému se líbí něco jiného a každý si může vybrat. Jak už jsem psal můžeš ale nemusíš když nechceš, chápeš z toho tu svobodu?
Ale podle sebe beru že pojedu radši někam, kde se budu bavit a uvidím něco, u čeho budu mít hubu dokořán. :o)
PS: Ta Madona mě moc láká, ale 5000 abych měl dobré místo je taky docela pecka. Takže s přítelkyní tak 11500 s cestou a jídlem :o)))
PPS: To myslíte že poláci jsou na tom ekonomicky nějak líp, nebo co?

05.06.2006, 18:04 |
TROY petr
VW see sem netahej to je o něčem jinym tam bych klído i 50€ dal
2: Podle toho článku o čem jiném?
to Petr z X-cars:
Hradec se ani po kotniky nehrabe na VW see a to hlavne organizaci :¨)kterou by Hradec k*revsky a dost potreboval za ty penize co vybirate na vstupnem.Ale to nikdy nedokazete stejne takze Hradec zbohem papa

05.06.2006, 21:10 |
FXS nevim no, těšil jsem se tam letos, ale nakonec jsme to zavrhli, protože cena vs. organizace není asi to pravý ořechový a bylo to podle mě už vidět i na porovnání loňský a letošní Mimoně a tady to bude platit ještě víc si myslim
a porovnávat Madonnu s TP no nevim
Hradec je out se nezlob ale za ty prachy byste mměli každýmu postavit stan z ledničkou a ještě barem:-)

06.06.2006, 08:09 |
Boris Další věc, že mě se třeba líbí právě ty menší srazy takže jedu např na 100% Milovice....
TEda nechapu, co tady resite ? 300,- za cloveka mi teda az tak moc neprijde, mozna je to tim, ze jezdim vetsinou sam :-) Hradec je nejvetsi tuning u nas, pokud se nepletu, jak pise Petr, jde tam o party, show a to co jinde v CR na srazu neni.
To co tu pisete o organizaci, ano s organizaci je to vzdycky nejak spatny, ale holt je to taky o lidech. Zazil sem X srazu i mimo CR a to hlavne v Nemecku, kazdej clovek tam poslechne poradatele a vse je OK zvladnuty. Tady jenom vidim, jak se cechacek na poradatele zaksichti, div ho neprejede a to je vsechno. V tomhle je to hlavne o lidech.¨
Pokud nechcete jet na Hradec, nejezdete, ale nemejte tolik zbytecnych reci. Kazdyho bavi jinej typ srazu, tak proc hanit zrovna Hradec ?
Jo a ty 300,- pkud se nepletu je na celej vikend. Jedte do Nemecka, tam je to za 15 Euro na den, za kazdy dalsi dny se plati dalsi Eura navic.

06.06.2006, 08:22 |
Alííí Čekal jsem, jestli někdo bude oponovat... Jsem téhož názoru jako johanik, a Hradec jedu.
300,- mě nezabije, a polskej kemp si rád prohlídnu...
2Akordýsek No tak pokud to dáš v EURech tak ti tu ledničku osobně přinesu a natáhnu kilometrovou prodlužovačku :o)))
2johanik Maximální souhlas s tím čecháčstvím, ale je to hodně o naší novodobé "šlechtě" lidi kteří moc rychle zbohatli (jasně že ne prací) a pokud narazíš na takovýho "profesionálního syna" který spoléhá na papínka mafiána, tak to ti pořadatelé fakt nezmůžou. Sám jsem zažil když borce poprosila naše pořadatelka aby kousek uhnul s autem a on ji sprostě odbyl že on je někdo a bude si dělat co ho napadne! To by jsi fakt musel mít za každým borce z ochranky (hodina á 130 kč) takže by se vstupný pohybovalo 300 ale na hodinu :o( Takže ano, je to hodně o lidech. Doufejme že to není naší slovanskou povahou, ale jen výchovou :o)
PS: Jo a pokud se pojede podívat na pořádný sprinty (rozuměj dragstery) kde uvidítě i ten JetFunnycar, tak vstupné je 75 EUR na den, ale moc pořadatelů nepotřebujou, protože když tam ti strejdové něco řeknou, tak všichni poslechnou :o)

06.06.2006, 09:46 |
gigo a nemáte tak trošku pocit, že v Rakousku a Německu jsou na trošku jiné sociální úrovni? Kdybych si například jako řezník v Německu vydělával v přepočtu cca. 40¨000,- tak bych na vstupné 75EUR klidně dal...
No a ty je nemáš? Tak koho jsme to vlastně šli volit? :o((
Ale to je prostě o tom, že benzín stojí stejně skoro po celé evropě a taky se tě nikdo neptá kde na to vemeš.

06.06.2006, 11:06 |
All Já teda nevím ale řekl bych, že spousta lidí to bere jako příležitost pro výlet s rodinou. Když se naloží manželka a dvě děcka je cena vstupného prostě důležitá. Já nepojedu. Vstupné by mi až tak nevadilo ale nemám rád monstrózní akce kde je obrovská kumulace pitomců za volantem.
prostě tuning je o penězích. nechci se někoho dotknout, ale hodně jich je právě zbohatlíku kteří na sraz přijedou s CLK v serii aby jen ukázali že na to maji. už vidím jak 20ti letej kluk vezme na auto za půl míče a do pravi dá dalších 300t¨. takový jsou nejhorší. nagelovaný šampónci namachrovaný.

06.06.2006, 11:36 |
Katy | Upraveno: 2006-06-06 11:40:16
nema cenu to uz resit. kdo chce, ten pojede kdo nechce nepojede (ti rozumejsi) ;)
jeste bych jen chtela podotknout , ze ne vsichni kdo stavi Showcary a nejake lestenky apod. nemaj penez plnou pr... a nemuzou vyplacnout jen tak tolik lowe ikdyz by treba radi jeli.
jo, mas pravdu ze je to Party.....a proto ja jezdim na srazy. na party si muzu zajit na kterou koliv "piskoteku" tady za rohem ;)

06.06.2006, 12:51 |
Boris | Upraveno: 2006-06-06 13:27:51
Johanik -) nepruď -) svoboda projevu.... ; )
Takže si myslím, že je dobře to tu probrat..... Pokud se mě něco nelíbí vyjádřím se a tím, že tu je tolik vyjádření tak se to nelíbí víc lidem a pokud to někdo nedokáže unést ať to nečte....
A pro pořadatele je to jen plus pže maj odezvu na změnu....
Jinak pokud uděláš chybu za volantem a někdo na tebe zatroubí tak Ti to třeba dojde.... my tu prostě jen tak troubíme....
Pro někoho kdo tam chce jet je to stejně jedno stejně pojede jen přijdou o takový jako jsem já... já bych se tam jel podívat ale pouze za určitých podmínek pže to pro mě není ta nejdůležitější akce.....
Nic ve zlém... ; )

06.06.2006, 13:19 |
Petr z X-cars | Upraveno: 2006-06-06 13:34:04
chyba :o(.
na hradec sem jet chtel, ale došlo mi, že fakt za dvojku na kterou by mě to vyšlo se můzu bavit daleko líp, nemít strach, že mi tam posrany poláci vykradou stan nebo mi nejakej debil naboura auto nebo prejede hlavu, kdyz budu spát. Myslim, ze ti lidé, kteří tam jezdí s auty na která se dá koukat tam nejezdí proto aby poslouchaly nejaky kapely nebo videli na 3sekudy nejakej dragster, kterej je jeste muze prejet. To je program pro lidi, co tam prijedou ve stodváce a chtej delat bordel a v noci ukazovat jak jim to jede mezi lidma a nikdo s tim nic neudela a nebo pro fotry od rodin v seriovejch autech. jenze i tihle lidé dřív nebo pozdeji přijdou na to, ze tam nebude na co koukat, protoze tam nikdo nebude chtít jezdit ani kdyby to bylo zadarmo.
asi tak.. Gigaakce jsou k hovnu, asi je to tim, ze uz jich mam hodne za sebou a je to porad to samy. Ja uz asi nejedu nikam, ani mimon, ktera zacina bejt na tak spatny urovni jako hradec jen tim ze je to akce pro debily, ktery si prijely vychlastat palici a pak vsem ukazovat jak ta jejich stodvaca jezdi. Proste nejlepsi je klubovej, regionalni a mensi sraz, kde je muzika, kde se griluje a vsechno je pod kontrolou. Neni to vubec o poctu lidi a aut. A verim tomu ze kdyby libi vedeli ze Hradec je neco extra tak to zaplatej a pojedou. Ale kdo jezdi i jinam nez jen do HK tak vi ze vsechny PARTY jsou lepsi nez Hradec. Mimon, Fun tuning car wars, Milovice, proste vsechno je lepsi. Hodnotim to z hlediska organizace, programu, sprintu.
Obhajovat tyhle gigaakce muze jenom organizator nebo nejakej zacinajici "tuner"...
Ja uz jsem asi zestarnul nebo co, protoze tuning cup je porad stejnej, porad stejny auta, stejny lidi. Hezky auta, ale proc se na ne jezdit koukat 10x ročně?? (pokud tam clovek nejede kvuli necemu jinymu, treba ja kvuli sprintum - ty byli minulej rok v HK uplne nejhorsi. s 1300ccm Turbo si jel ve stejny kategorii jako AC cobra, Lambo, Impreza, atd. Tohle muze udelat jenom nejvetsi blazen.

07.06.2006, 08:05 |
Algol | Upraveno: 2006-06-07 08:09:04
Jak již bylo napsáno, čím větší sraz, tím větší koncentrace hovad a idiotů...radši menší sraz, pár lidí, ale o to větší pohoda, apropos jaká party? Nezačíná se z toho dělat něco trochu jinýho? Nemá to být o autech? Není třeba potřeba, aby měl člověk taky možnost se vyspat, když má druhý den ject třeba sprinty nebo i jenom tak celý den korzovat mezi autama? Před 2 létama v Mimoni to bylo udělaný ideálně, ve 23:00 se zavřela dráha, zhaslo se osvětlení i stánky a kdo se chtěl bavit, mohl jít do hangáru mimo "kempovací" plochu, ale aby tam byl bugr celou noc, na to fakt není nikdo zvědavej...a jak píše Repro, stačí ject párkrát do roka na menší sraz, úplně to stačí...taky už sem asi starý dědek, ale nemyslím, že cílem tuning srazu je ožrat se jak hovado a pak tam dělat bordel...a ta organizace na HK party je "pověstná" už delší dobu a rok od roku čím dál tím horší...kdo je zvědavý na vybraný auto nebo stan? A o prachy tu nejde, tedy o tu cílovou sumu, ale spíš jde o to, že byste mohli za ty prachy nabídnout aspoň to, že se člověk vrátí v pořádku domů, a to ne pěšky...čili je jasné, že HK nejedu a nejel bych ani v případě, že by to byl jediný sraz v roce....
tou dobou budu v Chorvatsku za stejne penize :-(
V diskuzi o jakýmkoli srazu bude vždycky někdo pro a proti :o))) !

08.06.2006, 00:22 |
Katy 2Francouz: to ano, ale dulezity je pak vysledek....kolik PRo a kolik Proti;)
HK je myslim "knock-lej" ;)
2Agol: ozrat se jo,ale v kruhu pratel a pak zalest spat.jinak ty vyplachy mozku co pousteli loni v HK v patek vecer do sesti rano byly opravdu otresny (spalijsme kousek od podia). pripadala jsem si jako na TechnoParty a ne TuningParty.v sobotu vecer jak na RockFestu....
a jak pisou kluci - je to O AUTECH,tak se vzpamatujte !!!
a neni to tim ze starnete,ale mate otevrene oci a rozum ;)
Zatím jsem nevynechal ani jeden ročník, mám to kousek. Myslím, že je to super party, ale jako sraz mi to nevyhovuje. O nějaký doprovodný program nestojím, ubytoval jsem se vždy v pátek, v sobotu si prohlédl auta, pokoukal a jel se odpoledne koupat a vrátil se k večeru, takže mi je nějaký program naprosto ukradený. Na TP jezdím kvůli autům, sprintům, grilovačce. Místo nějakých koncertů bych raději viděl nějaká pořádná auta a ne jenom otlučené, zavodící a do lidí najíždějící 120 a staré bawory. Nevím, jestli pojedu, myslím, že to za to nestojí. Porovnávat TP s koncertem??? no nevím... každý má svůj názor.
A co se týče D srazů??? To porovnání mi připadá naprosto mimo... podívejte se do několika fotogalerii z takovýchto srazů a snad pochopíte....
Já jedu :) vždycky je plno lidí co na ten a ten sraz nadávaj, na cenu taky všichni nadávaj, já jezdím sama, takže mi je jedno, jestli dám v Mimoni 400kč nebo v HK 400Kč...... je fakt, že program moc nesleduju, ale mám tyhle velký akce ráda... proč mít všechny stejný.... vždycky záleží, kým se tam jede a né kam se jede
Katy trochu se pleteš. Navečer byla právě plánovaná TechnoParty. To všechno bylo napsané v programu :o)
Zase číst tu názory od lidí, kteří tam třeba ani nebyli a jen ten sraz haní, je tak trochu divné. Mám za to, že ta organizace zas tak špatná nebyla. Na parkoviště vás nasměrovali a to že nějací blbci tam jezdili mezi lidma jak hovada, tak tohle už pořadatel moc neovlivní.
Programy jsem v minulých ročnících nesledoval, ale na letošní capueru (nebo jak se to píše) se celkem teším. Může to být parádní podívaná :)
zeptal bych se jinak, když na to tolik lidí nadává, tak proč jich je tam každý rok tolik????
Petan.B: právě že by pořadatel měl ty hovada ovlivnit, nechceš přece tvrdit že to je jen naváděcí služba na to aby tě navedli kam zaparkovat....
mimochodem je nutná nějaká registrace? loni mi tam něchtěli pustit, že nejsem registrovaný....

10.06.2006, 13:31 |
Elis Já jsem ráda,že tam plno lidí nejede...aspoň tam budeme mít víc místa na stany...kdo nechce, tak ať tam nejezdí...mě se tam pokaždý líbilo...prostě to neni jenom o autech, ale taky o jiný zábavě...ale samozřejmě záleží taky na lidech, s kterýma tam jste...
A nikdo neovlivní, jestli tam budou večer jezdit vožralý debilové...tomu prostě nejde zabránit a je to všude...stan mi taky můžou vykrást i když pojedu na klidnej víkend na Mácháč...prostě je teď taková mentalita lidí...s tim se nedá nic dělat
A pořadatele taky chápu...když si vzpomenu, jak jsme organizovali blbej maturitní ples pro 300 lidí, tak je mi ještě teď špatně...a zadarmo ani kuře nehrabe...kdybych to pořádala, tak na tom budu chtít taky vydělat...Vy ne?
hotdog: Beru, jenže to by museli stát za každým rohem. Registrace nutná není. Je to klasický sraz. Normální lidi, co se jdou jen podívat se přeci registrovat nemusí. Byl jsem tam 2x a pokaždý se jen ptali, jestli jedu na plochu nebo nebo na parkoviště. Paradoxně jsem tam byl s S105 :o)

10.06.2006, 16:43 |
Beky Wow..tady se to rozjelo...
Každej vždy bude mít svůj názor.. Však to znáte..
Btw: Není nad to mít u vstupu známý..;)
A bacha...
Co vím, tak tam zase budou stát z obou stran kaktusáci, a za vše, co nemá být na autí, budete platit..
Spíš bych dával pokuty za to, co na autě být má a není. Jako třeba kliky u dveří...
jenže já potřebuju na plochu k dbdragu a tam mě nechtěli pustit... ale vyhádal jsem to...

11.06.2006, 12:57 |
Algol To Elis: samozřejmě, že když někdo něco pořádá, nedělá to zadarmo, ale pokud si neodvede práci, nemůže na tom chtít vydělat...pokud tedy nezvládne hovada za volantem, asi by to spíš neměl pořádat, protože tohle patří k té práci, kterou musí zvládnout...a těma pořadatelama, nezlob se na mě, ale pokud postavím dům a on spadne, nemůžu se vymlouvat na to, že to bylo těžký, půjdu sedět bez pardonů, takže pokud je to pro ně těžký, nemají to dělat...anebo se musí pokusit překonat sama sebe...:-)))
To hotdog: neboj, nadávám a určitě tam nebudu :-)))
A opět je to o autech, nemůžu předpokládat, že když půjdu na muzikál, tak tam budou prodávat vietnamský ponožky, stejně tak by to mělo být na srazech, je jasné, že doprovodný program tam bude, ale hlavním tahákem by měla být ta auta, ne monstr plakát, který tatrman tam vystoupí, je z toho estráda a ne sraz...
A proto moje volba jsou menší srazy, velké nechám těm, kterým se to líbí, neznamená to, že jim to vymlouvám, pouze jsem napsal svůj názor na věc, pokud tady mají být chvalozpěvy na HK party, tak se neúčastním:-)))
Howgh...
Algol: kdybych nemusel tak tam nejedu, ale jedu jen a jen kvůli dbdragu. taky mám radši menší srazy kde je klid....

11.06.2006, 18:07 |
Pluto | Upraveno: 2006-06-11 18:11:03
Mě by zase jen zajímalo, kdo zmanipuloval naší anketu, jestli toužíte po zařazení HK do kalendáře soutěží. Když to tady čtu, tak ani jeden dBdragista nemá vůbec radost, že se bude muset do HK kotrmácet. Stejně tak z toho nemám radost ani já, ale když si to lidé v anketě přáli, splnili jsme jim to.
Stejný důvod, jako proč jsme letošní druhou Mimoň prohodily za Vysoké Mýto. Prostě pohoda sraz bez ožralejch dementů za volantem to jednoznačně vyhrál :-)))
No třeba si pořadatelé zajistili atrakci a lidi co budou muset zaplatit vstupný. To hlasování není takovej problém ovlivnit když je to v řádu desítek hlasů

11.06.2006, 22:24 |
Pluto Jasně, že ne, ale komu o to šlo? Nic jsme za to nenabízeli :-))))) Mno, asi sranda. Ale držíme slovo, tak jedeme.
Komu no pořadatelům toho srazu vydělají na nás slušně za vlez ne?
No petr-x-cars ma pravdu pokud chcete udelat vetsi akci tak to taky stoji nejaky penize ap okud mate zaplatit vse tak preci nemuzete delat sraz tak aby jste ho dotovali a nebyli jste prinejmensim nula k nule tak ze si nemyslim ze by se nekdo nabaloval a z vlastni zkusenosti z prerova muzu rict ze poplatky najmy atd to je docela pekny balik a mnozi by jste se divili co todle stoji, a je preci na kazdem jestli tam jede nebo ne at je vstupne jakekoliv
A stejne si myslim at je vstupne 100 nebo 1000 pokazde se lidi budou hadat ze je to moc, to je proste ta nase povaha česka
2 radim_tcp Díky. Jasně že máš ve všem pravdu. Navíc tam je pořád obrovský riziko že se něco nevydaří, ty lidi nedorazí a ty skončíš tak mega v mínusu. A to je pak teprve prdel :o((
Dali jsme se na cestu velký párty a nevidím jinou cestu. Dělám akci nejen pro lidi kteří se přijdou pokochat autama, ale hlavně pro vás, aby jste se bavili a užili si to. Jak už tady zaznělo, malej srazů jsou mraky, maj svoje kouzlo, ale Tuning party je jen jedna!
Nikomu ji necpu, nemusíš tam bejt, ale pochop že třeba i Dbdrag a TuningCup stojí na penězích ze svých sponzorů, a kde myslíš že se ty sponzoři chtějí vidět??? Na malý akci nebo na velký?
no ja bych jen doplnil, k tomu jak jsi rikal, ze to udrzet tam poradek s nejakejma prerostlejma klukama by bylo drahy. myslim, ze pokud by tam místo drasteru, kvuli kterymu tam stejne nikdo nejede, byla ochranka, vyjde to i levneji a spousta lidí by tam daleko radeji jela. to je jen takovej navrh....