Navštíveno 4490x

Udělali jsme si jeden rychlej a nečekanej srazík kamarádu ze třídy a ze školy.
Aneb po delší době zase pohromadě
Ma.......

Su.....

Za......

Pi....... byl na noční v práci =o)
Davson

Tůča

No paráda,od rána čekám kdy to sem dáš :o)
Nebál bych se to zopáknout,a třeba v podobném stylu udělat i senkov:o)(zasvěcení vědí)
Jinak příště dáme na slova Martina (Tučína) a seženeme dvě značky zákaz vjezdu :o)))
Pecka
JInak u 306tky nejsou info o pánečkovi autí, tak jen dodám Ondra Suchý.Lev:o)))
Paráda. A kdo že to zpunktoval? :-) Jen se mi nelibí fotka mého autí. ( Ta jak v ní sedí dafson). Příšte to chce lepšího fotografa :---)))). Jinak já už mam půlku auta zase rozebranou. A motor téměř venku. A uvidíme jestli to po upgradu bude stačit na špagetku......................

04.06.2006, 14:07 |
Syrup no ty woe ten nadech na ty 206ce :-/ chudak car
No Víto "Udo" :o)
To jsme si to měli rozdat mi dva, asi by to bylo zajímavější než se špagetou :o)
Ale je fakt že s 15tkama to letělo lépe:o)Si pořídim nějaký sprintovací polobotky na předek tak v 15tce :o)))
Se v tom furt musíš hrabat co?? :-D
Udo( Za...) ... tě ten náklep od špagetky V6 donutil rozebrat auti?
Neboj věřím že až to bude vše 100% OK tak mě dáš jak nic.
Hele Syrupe, ono to vypadá opravdu docela fešně,zatím si nikdo nestěžoval, naopak, a ta fotka by byla potřeba z lepšího úhlu,věř mi :o)
04/06/2006 14:07 Syrup
Pán je znalec
Hele Víto, ted ani nevím zda jsi se za mě postavil :oD.....hih
Louňák sice jsem, ale potkávám jen 2 auta z těch 6-ti
mmj. ta 206 je docela hezká až na některé malé detaily ;-)
04/06/2006 14:09 MaSuZaPi_Vašek
Hele fčera bys mě dal jak nic... Fakt. S tou mrtvou váhou vzduchu fakt tragický. Znova převařím trubky na sání, dodělám výfuk o65mm, splaším váhu vzduchu a wotestuji správnost funkce IC, namontuji tvdé silentbloky motoru. A pujde se na diagnostiku a testování.........
04/06/2006 14:10 MaSuZaPi_Honza
Ne. Jede ti to pěkně. A zvůček libovej. Chtěl sem to rozkopat v sobotu ráno. Ale dyž bylo tak hezky dal sem autu ještě jeden den k dobru.
04/06/2006 14:21 Martin82
Jestli to nebude tím, že nestojíme denně v lounech na námku jak pakoši...
A joko že já stojím !!!!!!!!
Martin82: třeba to bude tím že ty dvě škodovky nesmí na silnici =o)))
Jinak jestli se někomu válí doma zbůhdarma BOSCH 0 280 217 117. Sem s ní
04/06/2006 14:34 MaSuZaPi_Honza
Jaks to myslil? Já mám ještě rok řádně platnou technickou..... :-)))
Udo Bierhanzel: mě to neříkej já ti body dávat nebudu =o)) mě nevadíš

04.06.2006, 15:24 |
Syrup jestli to vypada dobre z jinyho uhlu tak sorry. ale z ty fotky to vypada tak jak to vypada
04/06/2006 14:11 Udo Bierhanzel- znalec? jo neco vim. Hlavne se mi neprici rict svuj nazor.
No je fakt že Davson s Vítou nejezděj po Lounech jak Honzik s Vašikem :o)))
Mě autí půjde taky k lékaři a hned potom přijde sací a vejfuková vačka od Pipers camu :o)) HURÁÁÁÁÁ
Jinak Honzo na ty vrtaný kotouče si pospěš,nebo tě předběhnu :-D
ta červená škodárna pěkný:)
04/06/2006 17:21 MaSuZaPi_Vašek
ha ha zítra objednávám=o))

04.06.2006, 18:03 |
Tůča Srazík musím fakt pochválit,ale pro příště by to chtělo těch auťáku sehnat víc.Ale myslím, že když se všichni přátelé (drobného ) tuningu sejdou 9.června na Senkově tak to taky bude nezapomenutelný.tak doufám,že účast bude hojná.

04.06.2006, 18:40 |
Martin82 | Upraveno: 2006-06-04 18:43:49
...
04/06/2006 18:40 Martin82
No slyšel jsem něco o prasátku a soudku.
Kažýdý nějaký poplatek aby se to zalepilo a myslím že OK akce

04.06.2006, 18:44 |
Martin82 | Upraveno: 2006-06-04 18:47:26
tak kdyby mě chtěl někdo pozvat, tak bych se možná i na chvilinku stavil a vzal bych i jednoho Vendelína s nickem MazliG
abych taky poznal lidi z Loun co chodí na toto fórum ;-)
04/06/2006 18:40 Martin82
No organizátor je Tůča, ale myslím že čím víc tím líp

04.06.2006, 20:25 |
Tůča Martin82 klidně se zastav i nickem MazliG alespoň poznám pár nových lidí.A myslím si,že i ta banda co tam bude semnou vás taky ráda pozná.Ale problé je,že mám objednáno jen 42 kilogramové prasátko.U mě je oficielně zamluveno 20 lidí + vy.tak si teď říkám,kolik mám vůbec koupit piv.Každý dával zápisné 300 kč.Jakou symbolickou částku dáte vy?Jen vás všechny,co jste zapojeni do akce Senkov,můžu poprosit aby jste již dále nerozšiřovali informace.Jelikož na Tu malou vesničku ve které se to pořádá by to byl fakt šok,kdyby se tam sešlo hafec aut.Už teď bude problém kam všechny auťáky naskladát.
S pozdravem : Organizátor Tůča
No každopádně to bude velkej masakr :o)))
Protože tahle banda je fakt střelená :-D
Takže pokud někdo bude chtít,nebude litovat,to můžu slíbit...

04.06.2006, 22:22 |
Naglis | Upraveno: 2006-06-04 22:25:20
Nezbývá mi než s Vaškem souhlasit... Bude to mazec... Jinak ty fotečky ze sraziku moc pěkný... Škoda,že mě tam nikdo nepozval,no...

05.06.2006, 06:47 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-05 06:52:11
čuzi tak už sem tady taky,Pan DÓDO Tuning HROCH 100%.Srázek se moc poved někdy musíme zopakovat a ten co tam píše že ty dvě auta nesměj na silnici tak ať ten jde do prdele takový voli jsou nejlepší ví hovno ještě větší hovno umí a chtěl by pomník,takoví ať radši držej hubu (závist) chytráci""""""""".Jinak ještě jednou musim srázek pochválit a někdy zopakovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D :-D :-D Ty woe Davsone to řekl Honza, komu nadáváš :-D muhehe sis to zase blbě přečet.Si dělal prdel.....Jáj
Víš tohle-----Martin82: třeba to bude tím že ty dvě škodovky .....bla bla bla
znamená, že odpovídal M82ce,ne že to 82jka psala :-D
Neboj to se naučíš....
Davide jen neboj zopáknem a nebude to trvat dlouho,bude to ještě větší masakr než ted:-)
Paráda, když je tu už i Davson :-)

05.06.2006, 09:12 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-05 12:14:53
čuzi tak to se omlouvám ale příště tam nic takovýho nepiš,výš že sem na tyhle věci chytlavej´.,,,vždyť mě znáš """"co vidim to vidim,jak to vidim tak to čtu""""
Co to sem cpeš za tmavý fotky:-D
takhe má vypadat moje muzika i s kapacitorem který tam nebyl z technických důvodů(schořel jak papírovej drak v peci)
co bys chtěl to sme fotil osobně vždyť mě znáš,,,,,,,,,já a technika,,,,,,sláma mi kouká z kapsi a něco po mě chtěj
Jsem rád že jsi to přiznal :-D Joke "vtip" :-D:-D
Jdu objednat vrtaný kotouče od Zimmermana, nemám co dělat :-)

05.06.2006, 10:38 |
Mario co to ma za motor to erko?
já sem zvědav na ty tvý kotouče dovez mi je ukázat nebo aspoň napiš na jaký stránce se na ně můžu kouknout,a konečně si přiznal že ti honzis natrhnul prdel a z toho se už nevykecáš.možná seženu ty značky zákaz vjezdu ale nic nezaručuju.
No jak přijdou ukáži:o)
Jinak mrkni třeba na www.autodoplnky.cz
a dej brzdové systémy
Se fakt těším na to 2.0 T FSi,myslím že to tu káru roztrhá :-)))

05.06.2006, 16:47 |
SCN Zdárek! Tak jsem se odhodlal a zaregistroval....Určitě bych to zopakoval!!! Ondra 306ka!
SCN No paráda, sem nečekal kolik lidiček sem natáhnu:-D
Ha končím v práci, konečně domu......

05.06.2006, 17:31 |
SCN

05.06.2006, 17:38 |
Daryl (A)
mno, na jednu stranu peknej uter, na druhou stranu by frajer potreboval pekne pres drzku.
No Akce a srazy nakonec to stejne skoncilo u prasete a pywa uz se tesim jak si dam do frnaku muhehe :-)
Jaj SCN, no tak to je masakr, je fakt že by potřeboval přes hubu, ale taky je fakt, že český policajti s jejich schopnostma a technikou se na moc lidí nečapou, plus ještě že mu bylo teprve 15 :-D :-D........
Kluci návrch,co jít k Policii :-D Nééééééééé JOKE !!!!!!!!!!
Drž se sekretařiny vendelíne.... :-)
Já bych mu teda přes hubu nedal... Jen další důkaz o tom,na jaký úrovni je česká policie... Samej úplatek,samá buzerace a pak jim 15ti letej fakan šlohne auto z garáže... No ještě,že jsem se k nim nedal... d:o)
čus tak tomu frackovi bych dal na hubu a zpřerážel ruce a vic by si to nezkusil.ale to by sme odbočili od toho co sem chtěl co takhle někde udělat nějaký forum jen takhle pro nás louňáky a vydláky já vás moc nevidim tak aspoň takhle mám možnost se s váma držet ve spojení a vědět o všem co se děje v okolí loun a co se kde plánuje,a když už se venca chlubí z kotoučema tak já mám taky něco ve čtvrtek jsem objednal celou sadu čirých světel na předek i s blinkrama (už se těšim na to jak dódo prokoukne ze předu)a že sem byl odpůrce neonů tak sem objednal sadu pod auto tak sem zvědav.jak to příjde tak dám fotky. a otom fóru někdo popřemejšlejte bylo by to dobrý pro všechny vždyť tu máme takový machry co na netu uměj tolik věcí, já sem rád že tady něco napíšu a dělat nějaký stránky to by to dopadlo tak něco kurva udělejte vždyť keců máte vždycky plnou hubu a skutek utek.
Kua Víto nedělej ze mě sekretářku :-D:-D
Davide to není prdel, jen tak něco udělat, ale tak na Senkově proberem ano??
no kurva neser na senkově to dohodnem ale pro sekretářku by to neměl bejt problém nebo honzis by to zvládnul taky ne nebo to udělat na nějaký stránce

06.06.2006, 09:50 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-06 10:04:11
tak tady je moje sada světel na mé dódo
přední světlo velký

06.06.2006, 09:51 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-06 10:03:24
předek přídavný dálkový ze strobáčema

06.06.2006, 09:51 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-06 10:02:42
blinkr s parkovacím světlem

ty woe kdo ti tam radí že jsi sem dokázal hodit ty obrázky:o)))
Ale jsou fešný,budou slušet......
ty vole to se povedlo po dvou hodinách mě samotnýmu,,,,,,,to výš musim se s tim kurva už taky naučit te´d když mám možnost bejt deně na netu a na ten senkov nescháněj kluky ale baby výš takový ty na jeden večer(vošustit a vopustit,nebo takový "jako poď ven" jestli si pamatuješ co to je.

07.06.2006, 20:39 |
cira Konečně jsem tu našel nějaký známý.Kdyby někdo netušil co sem to za vtěrku tak jsem to já Fryčák.Jinak až bude něco dalšího tak se rád připojim,ikdyž zatim spíš jako divák,ale to se časem podá :-).Jinak pěknej srazík.
nazdar našel sem novej plácek na sraz je to veliklý asi jako deset fotbalovejch hřiš´t a nikdo tam nejezdí protože je tam zákaz vjezdu ale to se podá tam nejezděj ani policajti takže jako by nic je tam i špicovej asfalt a na sprinty jak dělaný.je to hned za lounama včera sem se byl projet na čtyřkolce a našel sem to akorát je tam trošku horší ale to se podá na čtyřkolce sem nic necejtil.prostě jak dělaný na srázek ještě že komouši bili šikovný a takovej plácek udělali, dřív tam jezdili tankama a dnes je to opuštěný a nikoho by sme tam ani neprovokovali protože kol do kola nikde nic maximálně se tam občas šuká ale to by se taky podalo tak zatim tuningu zmar.a zítra senkov už se těším (na baby)ůůůůůůůůůůůůů .
Ty woe 8o) Davsone tolikrát v jednom threatu "to se podá" kua chlape,vesničane :-D:-D
Jo taky se na zejtřek těším,bude to masakr :-)
07/06/2006 20:39 cira
nazdár chlape, no neboj až něco bude dozvíš se to, dejme tomu pár hodin předem:o)Stejně jako mi,kdo to dává dohromady , muhehe
no kurva venco piš ti česky ja tě píčovinám co tam píšeš nerozumim nějekej tretr nebo co,pro mě musíš normálně vždy´t viš jek to vidim tak to přečtu tak ještě jednou pro mě a česky,ale ten plácek je suprovej tak příště tam.já vám zase přes nějaký posraný kamínky už nejedu.a se zvědavej na ty baby.jo abych nezapoměl už mám blinkry a nádhera už aby přišli světla a cwelý předek byl hotov.Pan dódo a už mám podložky pod péra a dneska kroutimv péra tak sem znědav
Davide, kde to přesně je??Jen pro představu víš:-)Přeci jen LN znám docela dobře,ale tohle si nějak nemůžu vybavit...
Hele na kamínky si nestěžuj,ty už tam dávno nejsou,jen se dělala úprava na povrchu,tak tam byly nasypaný ,ale jak říkám,už je to cajk
Já nevím ale prase by se mělo v Senkově jíst tajně, protože jak ho Davson zmerčí, tak máme po masu.
Davide koukej na klávesnici když píšeš, nějak přehazuješ písmenka =o)) Já vím že ten počítač je pro Tebe záhadou ale to zmákneš, jinak na Senkov jedeš na 4kolce nebo s DODO. že bych se na tý mašince projel =o)
No jede tam se čtyřkolkou,ale nepučil jí ani Martinovi,že prej až mu na ní přijde sportovní vejfuk....:-D
Mě jí půjčí, bo se sním umím domluvit a ví že jsem narozdíl od Vás rozumnej =o))

09.06.2006, 06:02 |
davson a dódo | Upraveno: 2006-06-09 06:07:28
na čtyřkolce nejedu jedeme ze suchardou autem,a to s tím rozumem byl jen vtip protože rozum nemá nikdo.a čtyřkolku zásadně mladejm nepučuju stačí že na ní jezdim já jo a ten plac je za bejvalejma kasárnama
Za kasárnama??Tam se staví Zahradní město,proboha kde myslíš??
Mě spíš napadlo jak se jede za Shellkou na Líštany a podjíždí se obchvat,tak na křižovatce doprava a tam by mělo bejt bejvalí letiště problém je ten že přes cestu jsou betonové zátarasy, ale Frontera si s nima poradí :o)))
to jo ale když pojedeš dál po cestě tak tam jsou ještě po vojákách parkoviště na tanky tak tam až pod kopcem(blšaňák) a je to tak dobře schovaný že to neni od nikud vidět.
tak děkuji za pozvání, ale nakonec nepřijedu. věřím že by s vámi byla obrovská sranda ;-)
ale musím se dneska odpoledne vracet do Prahy, mám moc učení :-/
JJ dneska jsem na to koukal v práci z družice,ale zase tak ohromný se mi to nezdá,zůstal bych u našeho místečka
Martine82 to je škoda,já se nabunbám za tebe,platí??? :o))
Davson :
Jsi to stěma 10 fotbalovejma hřištěma asi trošku přehnal. Fotbalový hřiště je docela velký, ne jako u vás na návsi kde máte udělaný branky z cihel a hřiště má rozlohu 5x5m. Je tam akorád 5 plácků vedle sebe ale nic tak velkýho jsem nenašel.
David a jeho oko neni pí.. oko vidí =o))))

15.06.2006, 16:40 |
SCN Zdárek!
Chytil jsem se nápadu a doufam ze mi to vydrzí! www.ln-tuning.unas.cz