Navštíveno 3847x

tak fakt nevim co si mám o tom myslet asi že to bude pecka protože na stadionu a přímo v centru města to bude hukot
[ Link ]

21.06.2006, 23:42 |
*DM* To asi bude fakt pecka :o))) hlavně když bude pršet,to jim z tý plochy moc nezbyde.
Navíc je to první ročník,takže po zkušenostech jezdím jen osvědčený srazy.
Nevím jak ostatní,já si jedu tusnout do Slušovic za klukama na Db Drag a myslím si,že nejsem sám,kdo tam pojede.

22.06.2006, 07:37 |
EFCA no koukam ze organizace je fajn, kdyz si hosi ani nezjistili, ze 28.6. neni patek, ale streda..... :o))))

22.06.2006, 09:11 |
toom nevim nevim
13.00hod.-spanilá jízda za doprovodu policie
-třeba to je tuning akce policie a chtěj poznat všechny tunery :-P
boha jeho, kdo to, co to, jak to, a proč to? :-(
no já jsem nějak nenašel,kdy se ten sraz koná!!! Tedy datum!!! takže už ted je mi to najěk divný:O(
newim co se ti na tom nezdá jsem sice blondýna ale ne blbá je tam datum i od kolika to je takže já se určitě půjdu podívat :)
2jájina:
když jsem koukal na ten link co ž bylo cca 19,30 tak tam takové info nebylo!
jinak ted už je:o)
tak promiň to jsem nevěděla ale musíš mě chápat jsem boleslavanda a těm klukům co to dělaj to přeju at se jim to podaří

23.06.2006, 07:11 |
pajan Konečně v bouli hurááá na škodovku vyženem němce!!!

23.06.2006, 08:01 |
April ahoj všem no to bude zajímavý ale nemaj tam ještě cenu vstupenek jak to mám chápat že by holky mohly zdarma??to by bylo super
to: *DM* hele fakt newim jestli seš depešák (depeche mode) ale vo co ti jde když tam píšeš takový blbosti jako že jim tam bude přšet ...moc nezbyde--nechápu to si opravdu myslíš že by stáli na hřišti ..je vidět žes tam v životě nebyl protože jinak bys věděl že tam je asfalt :)
Zralok: Fakt nevím, jak si koukal, ale bylo to tam v 19:20, což sem na to koukal já, takže to bych se zase toho webu zastal :-)

23.06.2006, 17:55 |
*DM* To monoblock: Já jim nepřeju nic špatnýho,jen ať se jim to vyvede,jen jsem psal že jsou Slušovice a Db Drag a jedeme s hifikama tam.
A taky jsem psal,že už po skušenostech na debutový srazy nejzdím.
Dnes dělá sraz každej,ale je jich sotva polovina,co za něco stojí.
2HIGHTOWER :
hele nebudu se přít o minuty, at tak či tak, tak jsem na první našlápnutí nenašel základní info, které by podle mne mělo bejt...
Jinak pokud to čas a počasí dovolí tak se přijedu podívat...
2 jajina :
v pohodě, jo a pokud jsi na fotečce ty tak sluší:o))

24.06.2006, 08:56 |
Cormi jajina: pěkný
obdobně si tady mohly prezentovat i ostatní členky :-)

02.07.2006, 09:00 |
Ladza tak jak to je s tím srazem chtěl bych se tam podívat ale neaktualizujou stránky psaly že má bejt program už dávno kompletní a ještě nejsou ani ceny za vstupný . Nevíte teda někdo kolik to bude?
nehrajou náhodou ten den doma fotbalisti zápas v předkole ligy mistrů ?