Navštíveno 3183x

je to jen dotaz mluvilo se o tom že by byl pravidelně tak se chci jen zeptat zda by byl zajem o to aby byl 9.7 zase sraz u delvity ?

03.07.2006, 07:19 |
sotek já sem pro

03.07.2006, 08:10 |
píďa363 | Upraveno: 2006-07-03 08:12:07
pokud bude stk tak to muzeme dat

Zájem by byl určitě, ale jestli bude i čas :-)
SG: mohli by jste přijet tim waranem koukal jsem že už je na novejch značkach no aspon něco ma ten bodovej system dobreho ted ani nemužu kolem tak rychle jet tak se mužu kochat pohledem na něj :o)))
Nechtělo by se vám 23. ? Já se totiž vracím 18. a rád bych se tam ukázal.. Navíc ŽRALOK by měl mít už taky dostavěno..
to pasaťák: proč ne.. záleží na ostaních
poptal jsem se všude nikdo ted nema čas takže bych to nechal na zoho 23. taky
Mě to je celkem jedno kdy to bude, ale určitě jedu, pokud mi do toho nevleze nějaká neodkladná práce
OK, tak to necáme na toho 23.. Takže se tam uvidíme :-))
Taky dorazim, je to kousek...
výborný.. zase v pět večer nebo nějak jinak?
takže až toho 23 ?! Já jenom že Kaufík mne uváděl do omylu že je to dnes??!
jj dneska by nikdo asi moc nepřijel navic venku je vošklivo
ty vole ještě že tě nenapadlo tam jet. 23. je lepší datum. nevím jestli tam nepojedu na kole..
vždyť bylo venku pěkně !! toho 23. bude určitě chcát a bude zima...jestli nebude padat náhodou i sníh.....
píďa363 : tak to jsem zvědavej...a proč bys jel na kole?! No jestli pojedeš tak já pojedu za tebou autem a budu ti fandit..... ;-))
Tak to buďte v klidu, já pojedu za váma taky na kole a za sebou budu mít ještě kočárek s juniorem.. :-))

18.07.2006, 18:43 |
zazaa bude teda neco toho 23. ?
bych se zastavil ... povezu asi akorat auto do servisu tak se v nedeli jeste chci projet :)
jo 23.7.2006 je u delvity v 17:00 srazík