Navštíveno 3788x

docela príma srázek,sice tam nebylo tolik show-shine vozů,kvůli hrozbě špatného počasí po pátečních bouřkách(které se nenaplnilo) a i proto,že to zde bylo poprvé (určitě né naposledy,protože moderátor furtt opakoval jak se tu uvidíme tenhle nebo příští rok určitě znova...),což by bylo určitě fajn-letiště je docela rozumně uděláno a je to jeden z mála srazů v JČ. Jediné,co trochu pokulhávalo bylo sprinty,které se nejdřív měli jet ve dvou pruzích,pak "netradičně" ve třech a nakonec že to bude "nejnetradičnější" jen v jednom,tam organizátoři docela plavaly.... Díky tomu,že tam nebylo tolik lidí se člověk nikde netlačil a byla to prostě pohoda. nějaký fotky jsou v galerii....

09.07.2006, 17:55 |
Pluto Asi jsem slepej, nebo nevím, ale ta slavná galerie se Darylovi moc nepovedla, je v tom zmatek :-((((( Na něco kliknu a potom můžu klikat na co chci a pořád tam skáče jen jedna galerie :-)))
omlouvám se,ale bohužel mi nejde,galerie založit,asi dělám něco blbě,tak nahážu pár fotek aspon sem...

tohle bylo moc pěkný...

nějaký už v postatě "srazový klasiky"...

no a nějaká ta hudba...

plus pár drobností,který mě prostě jen zaujaly...

Máme taky pár fotek, www.tuningcup.cz
taky mame par fotek ale nevim jestli je muzu zverejnit :-)))
Lada362 tak posli na maila : hightower(at)email.cz díky ti :-)
Hightower nejsou to fotky slecen ale fotky z vecera a nevim jestli by se to zucastnenym libilo:-))
lado to si pis ze muzes!!!!!!!!!!!!!!
kdyz uz jsem tam nebyl tak aspon foto pls :-))))
Lada: Rozmysli si to Lado, rozmysli... na svy stesti pomysli... Loony ze me udelal zaskodnika, ty mas ochrapance a muzu to zabalit, pac jsem provarenej :-)
to Hero: 19:49 to je jen za ty šňůrky zatáhnout :oD
jinak srazík se mi líbil.. už abych měl hotový autí

10.07.2006, 19:57 |
Pluto Lada: Jasně, pošli mi je, dám je na náš WEB :-))))))) Tam je místa dost.
9/07/2006 19:46 H.E.R.O. - Jé tak tos byl Ty. Zahlídnul jsem někoho v černém triku AHC :o) Srazík super, jen tak z hecu a pro info kolik "natlačím" jsem se zůčastnil db dragu a byl jsem bramborový s hodnotou 135,5 dB. V Show & shine to bylo lepší, mám kalíšek za druhé místo v Škoda scene.
jj,to jsem byl já - nenápadnej jak půlmetrový hovno na I.P.Pavlova :-)
PS:jináč to tvoje na živo vypadá fakt parádně. druhý místo zasloužený (a je to místo hned za Edgem 8-)
H.E.R.O. Děkuji taky si toho cením :o)
to Tuner: koukal sem, máš moc pěkný autí