Navštíveno 4951x

Co kdyby se cca za 14 dní udělal o víkendu srázek??Sobota, neděle je to fuk. To už je na dohodě. Mluvil sem s pár týpkama a možná by se tam pár aut sešlo!?

17.07.2006, 16:13 |
Ladza tenhle nebo příští tejden bych moh docela bych někam jel. kdyžtak dej vědět na mail jak to dopadlo. Co auto a music?
Zdendo to bude na Skale Benátská - se mi bude naprd proplejtat mezi rockerama :-((
spíše o týden dřív, nebo ten další
Benátská je 28. až 30.7. (což určo nejedu!!)
Takže po dohodě s pár lidma,je termín ten další týden po benátský.

31.07.2006, 07:23 |
FXS takže to znamená 5.8.2006 a čas?
to by šlo, pokud nebude pršet, já a Golfik potvrzujeme účast.....
tak se corrado smekej a pěkně to domluv :-))))
No já doufám,že budou udělaný brzdy.Ale na 99% bych to udělal.Zejtra to domluvim.
5.8. je také v areálu Vratislavického pivovaru jakýsi Maniac meeting (tuning sraz).....nevím jak to je organizované a jak to bude vypadat,ale máme v krámě reklamní letáček...
jooo...a 6.8. bych to mohl stihnout i já.....teda jestli si mě nenajme nějaká stáj F1 jako testovacího jezdce :-))...v sobotu v Budapesti....
CTS.CZ : upřesni pls ty Vratislavice, taky bych tam zajel a jediný co jsem o tom našel je, jak to jednou dával Ralf na tuning-forum, ale nebylo tam nic konkretního
Mára...:snad od 8hodin...jeden náš zákazník se snaží něco uspořádat....já moc podrobností také nevím...jel bych se tam mrknout,ale budu trochu moc daleko....jinak když zkontaktuješ v pátek Ralfa tak ti to může přečíst z toho letáku co máme na krámě...
zastavám na **Maniac Meeting** po obědě .. bude tam hudba - kamarad s Jablonce *DJ Brožek* - tak aspon pivko se dám ... neděle zkusím zastavit v Jablonci

05.08.2006, 09:46 |
dakty zítra se taky přijedu podívat do Jablonce...