Navštíveno 3682x

Tak nějak koukám, že nám to upadá.. ale.., příště to bude trochu jinak.. sehnali jsme se ZRALOKEM dost dobrý plac.. Pardubická Hypernova našemu sportu fakt dost fandí.. Takže nám klidně vymezí místo kdykoliv a kdekoliv, co má.. Kidně před hlavním vchodem, nebo v přízemí pod obchoďákem.. Nějaký ten fast food tam mají taky, Kdyby bylo nejhůř tak parkoviště pod ní, takže chládek, nebo i kdyby lilo.. atd.. No a hlavně taky trochu změna :-) Co vy na to?
mysliš tu u nadraží ? jestli jo tak tam už trefim takže ja jsem klidně pro a jestli je tam ještě i fast žrádlo tak ještě lepší

29.07.2006, 02:24 |
TROY :o) to vim i já kde to je ;)
tak pojedeš s někým, kdo to ví.. :-)
no trochu nevím ale nevadí. ale nějak to snad dohledeám. číslo na žraloka mám tak mu budu volat že stojím někde v háji. jen tuhle neděli jsem už pryč... ale příšt bych to mohl zvládnout :-)
co co ... Pardubice... no konečně pořádný město na sraz.... ;-)
To je zase o polovinu dáál.. to už z Náchodska nikoho nedonutím. :-(
kaufik: tak jim řekni že se jede do HK. no a pak nenápadně je zatáhneš do pardubic ne?

01.08.2006, 10:35 |
Beky Kaufík: Mě jo:)
tak jen určit nějaké datum.. Tak aby se to hodilo všem.. Co takhle 13. srpna?
no pokud nebudu ve špitale tak bych přijel :o)
Beky:
to jsem zvědavej!!!. aby to nedopadlo jako s těma piškotékama.
:-))))))
píďa363 : toje tak vychc@ný, už takhle bylo těžký je dostat do HK když tam bylovalo jen 5aut. ;-)))))))))))))))))))))
kaufik: prostě je nalož a přijeď, 13. v kolik? vracím se z dovči. tak abych to stihl. jo a kaufiku prosím stáhni ze stránek golfa. je už pryč tak ať ti nezasírá místo. děkuju
nevím, nechal bych to tak na 18 hodinku.. Už není takový pařák.. dá se normálně fungovat..
tak teď přes týden se dá celý den. uvidím v kolik se vrátíme a rád bych dovalil alespoň se podívám zase jinam
Hmm, do Pardubic nejedu... :( Přece jen je to dál od RK než Hradec... :(
unregistered: nic mi do toho není, ale opravdu je 6km rozdíl tak velký problém ?
jako bmw jo mě se to řika když jsem z hk ale je to par minut cesty furt rovně po hradubicky a tak takže svižna cesta akorat pak z te hlavni zahneš na kruhač a vedle něj je hypernova takže ani zabloudit se snad neda to už k te hradecke delvitě zabloudite spiš.
tohle je z hk od shellu na hradubicky k hypernově v pardubkach tady se snad ani zabloudit neda a vzdalenost to neni žadna

zdarec lidi, tak to tady koumu a přemýšlím co a jak...
Toho 13. by srazík šel..ale...
Ted jsem domluvil s Hypernovou, že nám poskytne reklamu a možný prostor pro prezentaci RELAX MEETINGU, tak bych to rád zkombinoval i s regionálním srazíkem...
Je mi jasné, že Vás dvakrát do Pardubic nedostanu, takže mám návrh.
8.9. což je pátek bych rád svolal Regionální srazík v PARDUBICÍCH před HYPERNOVOU, kde bychom "udělali setkání" a zároveň by jstenám pomohli s reklamou na Relax Meeting.
No a vzhledem k tomu, že se jedná o pátek kdy začíná sraz v Přerově, tak bych navrhoval ( jelikož bych se tam také rád podíval ) a nejlepší párty jsou z pátka na sobotu, tak by jsme startovali společně ( tedy kdo by jel ) do Přerova.
Reklamní akci a srazík před Hypernovu bych viděl tak na 15-16hodinu tam tak do 17,30 a okolo 18hodiny odjezd od Přerova.
nevím nakolik kdo tuto myšlenku pdopoří a kolik lidí pojede Přerov,ale pokud by tuto "před akci " kdokoliv podpoří, tak mu budu mco vděčen.
ZRALOK
což by tedy znamenalo, že pokud se dohodneme na Pardubickém regionáloním, tak toho 13. by to bylo v HK.
ja sice přerov nejedu ale do pardubek bych přijel klidně jen nevim zda bych s tou svoji seriovkou nějak podpořil prezentaci realx meetingu

já přijedu i když teda z vás moc nechápu kdy a kam
Dytuska: 13.8. 2006 hradecka delvita - asi
8.9. 2006 pardubicka hypernova - asi
odjezd od hypernovy rovnou na přerov -asi
no takhle jsem to pochopil ja :o)
DĚKUJŮŮŮ pACZQO, pochopil jsi to přesně!!!! asi jako jedinej:O(
jo jo já tam jednou byl pokud myslíš ty garáže jakoby v podzemí a byli tam tenkrát myslím i motokáry....
Thomas987: to by mělo být ono
děte mě do prdele. budu 13. v 18:00 v hk u delvity jestli tam nebudete vy tak jste máčky...
ja tam taky přijedu když tam nikdo nebude dam si hambače a pojedu dom.
Já jedu, tak doufám, že tam nebudu sám
ZRALOK: pokud jedeš, vezmi prosím leták Relax meetingu, děkuji
Tak kde jste byli???? přijeli jsme k Delvitě a tam nikdo.
ja jsem tam byl do čtvrt na 7 a píďa ten odjel dřiv protože tam krom nas dvou nebyl nikdo
kwa, tak to mě chcete jako říct, že jsem to prosral, joo?
To mě i docela s..., protože ve čtvrtek budu už bez auta, takže přijedu tak maximálně s kočárem a ještě k tomu vlakem..