Navštíveno 3807x

19.08.2006, 22:10 |
*DM* Tak všichni zúčastnění,jak hodnotíte sraz v Piešťanech?Z mýho pohledu asi takhle:Až na to vedro a HNUSNOU Kofolu celkem vydařený srázek.Pohoda na EMMĚ,TC zachraňovaly český auta,jinak by snad v některých kategoriích cenu ani neudělili.
DB Drag SK,tak to byla síla,tak už jsem se dlouho nepobavil,ten kdo se zúčastnil sem určo něco rád přihodí :o)))))))))))))))))))
Nejake fotky aut na
[ Link ] .
Jinak DB Drag v SK podani byl i pro lajky zabavny :P
jojo jak říká Luda, prostě dB drag o ničem, to co se tam dělo to je tak ne na stránku ale na celou knížku, to by se dalo i publikovat :-))))neskutečné co ti slováci resp. Head Judge při rozdělování kategoríí vytvářel,t obyste čumeli všichni, to jsme normálně šli někdy do kolen, to bylo opravdu moc, už jsem měl strach že budu v kategorii MONSTER :-))))
tohle radši nebudu komentovat :-))) prostě mají v tom těžký chaozzzzz

19.08.2006, 23:23 |
*DM* Mishan:wo*e to se Ti jen tak nepoštěstí být s ALI ve finále aještě k tomu v Extrému. :o))))))))))))
Jinak gratulace všem,kdo dosáhl na "bednu".
DM: no jo ale kdo to mohl vědět :-)))),jak mu psali EX na sklo, tak sem myslel že se vyvrátím :-D jinak co se týče samotného měření, byla prdel teda veliká :-))))))))))))))))))))))))

19.08.2006, 23:41 |
*DM* Mishan: njn,tak až příště bude zase někde Db Drag v SK,musíme vyrazit,stačí objet pár srazů a máš poháry se všech kategorií aniž bys musel s autem něco dělat!
no kluci já nevím jak vy ale já se bavil a bral to jako zábavu protože se ze street A dostat po ujetí pár kilometru k bratrom zo slovenska a dostat EXTREM to se jen tak každému nepodaří :-)))
mishanův nový image

tak jsem doma. tedy skoro doma :-)
Prej jsem byl první CZ auto u dbdragu co má stejnou kategorii u nás jako u nich. to mi řekl rozhodčí... jinak nedat si do díry pro autorádio které si vyndavám ven a měřím s ním na kabelu, tašticku na CD, tak jsem EXTRÉM.
když si ve ST B sundáte opěrku hlavy, už jste SM 1-2, hliníkové koberečky = extrém, peugeot 206 má seriově 2 16 cm kompa v jednich dveřích.... a podobně prostě mazec.

20.08.2006, 01:43 |
Pluto opěrka hlavy se sundavat nesmějí, to je jasné, ale kde přišli na to, ýe je to potom SM 1-2 :-))) Když je sundáte vzadu, tak potom ano, ale když je sundáte vepředu, tak je to potom Extreme :-) Jestli hliníkové koberečky jsou dávané do auta za učelem získání více dB - to nevím, ale to absolotně neřešíme. To ba jsme zachvilku museli řešit i vonný stromeček na zrcátku a popel v popelníku :-)))
muhehehe, mazec :-D a 2069 nema seriove 4x16cm ... seriova vybava 206ky je 3x16cm + 2 ovaly + 2 woofery(4 za priplatek) ... ale alu koberecky jsou masakr :-D

20.08.2006, 08:23 |
*DM* Sem musel skoro rozdělat půl auta,aby mě někam zařadily,napřed jsem musel vyndal ALU koberce,vzadu ALU plech,co mám místo zadních sedaček jsem musel přikrýt papírem :o))))))))) a skoro mě strhal ten Rakušák z auta i flok¨na palubce,ten tam prý být,pokud chci být v Street C taky nesmí.
To jsem neudělal,takže SM 1-2 :o)))))))))
strhat flock....hehe...hehe :-DDD
No co se da delat :) Hot Dogu asi te sklamu. Byl jsem prvni kdo zustal ve skupine stejne jako v CR. Ja to nechapu. Nevim jak vy, ale ja si to dokazal obhajit. Dokonce na Doorboardy (kdy jsem to uz videl, ze me soupnou jinam) jsem si to obhajil:)., Vypada to ze jsem jediny, kdo tam proste nema problem.
Mrzi me to, ze jsem nemohl jet s vama, ale neslo to. Konec konci diky tomu je Luda prvni v SM 1-2. :))) Coz me zase celkem tesi. Je fakt , ze z vypraveni Ludi jsem byl trosku v rozpacich. Treba proc mu nedovolili merit na jeho vlasnim CD.
s tím CD jsem se ptal rozhodčího, proč se ptá jestli máme svoje, mě dokonce řekl co jsem to za dbdragistu když nemám svoje, a pak nám to nedovolí.
odpověděl že to cd jde upravit. ¨
ale co jde upravit na frekvenci, ta je furt stejná...??
frekvence je stejná, ale amlituda se dá změnit, a to už tu někdo udělal... a poznáme to podle křivky která se nám tam ukazuje...
myslel tu křivku která je nad frekvencema....
Pluto: když sklopíš zadní sedačku tak nesmíš mít sundanou opěrku hlavy?? a když si vyndám rádio tak taky nesmí po něm zůstat díra a musím ji něčím zadělat??
a jak psal luda že chtěli strhávat flock, není v pravidlech že povrch musí být stejný nebo podobný??? a jestli je to v německých pravidlech jinak, když tam těma pravidlama mával, a mi to máme špatně přeložený, tak to slováci mají taky blbě, když okopčili naše. a měli by se řídít našima....
No uz se tesim, az o tom slovensku hodim rec s nekym kdo tam byl. Mohl bych se hezky pobavit......

20.08.2006, 17:58 |
Pluto Flock nevadí a kdyby vydil, tak to není SM 1-2 ale Extreme, pořád jsem nějak nepochopil, že to všechno sypou do SM???? V SM taky nesmí být úprava před Bsloupkem. Uprava před Bsloupkem smí být až v Extreme :-)))
Hotdog: Tohle bych asi neřešil, to opravdu nemá vliv na získání vetšího SPL :-))) To dírou po rádiu bys ho spíš teoreticky ztratil :-)
až jsem se divil, že nic nenamítal na mojí vyltumenou střechu. už jsem se viděl jak sundavám tapec. jo a taky po tom co řekl že jsem SS 1-2 tak se mi ptal kolika voltovou mám baterku jestli mám 12V. Proč když můžu mít do 18V????
Ale pak mi pozval do trenčína na jejich dvoubodovou akci... tam už bych mohl být třeba EXTREME :-))

20.08.2006, 18:55 |
*DM* Mno hoši,holt je to Slovensko,všichni až na malý vyjímky k tomu přistupují hodně emotivně
Hotdog: pokud by se našli nějací odvážlivci,kteří by do toho Trenčína jeli,možná bych se i přidal,záleží kdy to bude a co bude u nás.
no jo u nas je to smutok bohuzial :(((((
mishan: pekny tuning :DDDDDDDDD

20.08.2006, 19:20 |
*DM* Felda 16: Naopak,o zábavu celý den nebyla nouze :o))))))))))
felda: dík :-)))) šak za to možete vy.... :-))
Barthez: jestli bys chtěl pokecat, tak to je tak na 2 dny :-))))
jinak co se týče zábavy, tak to opravdu nemělo chybu :-)))))
jo a ješte jedna perlička na konec: pokud nemáš napevno 2. baterku tak tě nepřipustí k měření :-P
Mishan : No uz se tesim :-)))))))
mishan: s tou baterkou by to mělo i logiku
ale nie na db dragu podla mna....ved som sa ho opytal. co sme na emme??? iba sa usmial :D co uz :D
jako figury good, ale kozy nemaj, jinak ten posledni hardware z toho linku je slusnej kus.

20.08.2006, 23:11 |
Pluto Když u dB nemusí být napevno nic, tak nevím, proč by měla být napevno baterka :-)))))

20.08.2006, 23:15 |
Pluto Ale alespoň si od nás berou inspiraci, ale zase na druhou stranu nevím, proč nám berou všechno (pravidla, vydávají se za nás) :-))))))
viz
[ Link ] Pod kolonkou ILUSTRAČNÉ OBRÁZKY je náš stan a my jsme tam přitom nebyli :-((((

21.08.2006, 00:45 |
paia Pluto: ses si jistej, ze jste tam nebyli? ve fotogalerii je dokonce Lada s Unem...
"ILUSTRAČNÉ OBRÁZKY" nemusi byt preci primo z te akce ne?
jo přesně ja píše Radek: ilustračné znamená, že to může být uplně z jiného srazu :-)

21.08.2006, 20:24 |
TROY někdo další fotečky?

21.08.2006, 21:18 |
Pluto Hmmm, tak my si dáme do fotogalerie ILUSTRAČNÉ OBRÁZKY taky, třeba z Mimoně. To bude ilustrace :-))))))))

21.08.2006, 22:16 |
hotdog | Upraveno: 2006-08-21 22:18:07
Ona ani ta galerie není z piěšťan. rozhodně jsem tam neviděl ani žáka ani maxi perverz ani motorová brzda