Navštíveno 4387x

našlo by se tady pár členů kteří by zašli sednout někam a pokecat?

27.11.2007, 09:38 |
D@ve kdy??? kde??? nekdo by se nasel:
[ Link ] ;-)
žadný termin???????ani místo??????
to byl jen výkřik do tmy :-))))))))
nebyl.. Mishan me nema rad... :D jinak kdyby se zapojil ali atd.. jako klidne i mishanek :D
mishan: nic sem vám neudělal.. :P
ani nebylo třeba, stačí jaký si
jaky? by me zajimalo.. napr co sem udelal tobe...
radši tu řeš někoho , kdo se s tebou setká a ne naše vzájemne antipatie ;-)
ja k tobe zadne antipatie nemam, potreboval si pomoc (ty vis co myslim) tak sem se snazil, nemuzu za to ze to nevyslo.... Nepotrebuju se s nekym setkavat ale pokecat a poznat nove lidi.. nebudu se s tebou hadat ale je to od tebe docela nefer
to ale s tou dotyčnou věcí , která nevyšla, nemá nic společného!!!!!!, to sem ti psal ,tak nevím co to tu vytahuješ panebože
11/12/2007 22:21 mishan
ani nebylo třeba, stačí jaký si
ne jen sem ti chtel naznacit ze kdyz nekoho znam tak se mu pokusim pomoct kdyz ma nejaky problem a ty reknes jak si...
ty vole ,mě jebne, já nevím jak to už vysvětlit, prostě s tebou nechci komunikovat, měl si otázky a připomínky, které mi byly proti srsti a vytáčely mě,stačí takhle???? aby si to konečně pochopil?
mel jsem otazky pac sem o hifi nevedel nic.. Nemuzu za to ze nemas trpelivost. Pripominky jsem nemel. Nebudu ti brat to co tady pises. ale mel by ses zamyslet nad tim kdyz necemu nerozumis tak prebirat zkusenosti od zkusenejsich.. no nic s tebou to nema cenu.. doufam ze te nepotkam na zadnym srazu ...
no jo, život je krutý :-)))))
hesky včil jsem se docela pobavil asi udělám nějaky scuk a jako třešínka na dortu bude
Midnite VS mishan
a když tak si můžem i vsadit - poraženy platí :-))

14.12.2007, 07:16 |
D@ve Aligátor : pekne :-D na koho vsazis??? ja na Midnite ;-)
Já dám na Mishana,ale kua jak prohraješ draku ,tak ti ještě pridám.........
AlesHL: přidáš čeho?? benzínu do nádrže?? :-))))))
bych se na vás mohl tak....... víte co :-P :-)))))))))
hehe lidi... ja proti mishanovy nic nemam :D
Dave: diky za podporu :D
jakej je kurz?? ze bych si taky vsadil??????

25.12.2007, 19:37 |
BT4U Když bude slušné datum, přijel bych ;-)