Navštíveno 7070x

Vážení přátelé,
rád bych Vás pozval na volné pokračování Tuning párty na letiště do Hradce Králové. Ač pod jiným názvem TUNING FEST, ale ve stejném termínu 21.6.2008, bude na plochách probíhat sraz vystavovatelů, úpravců a hlavně fanoušků tuningových vozů. K vidění bude bohatý program na hlavní ploše, zahraniční DJ na podiu s kvalitní muzikou, zábavný doprovodný program a soutěž o nejkrásnější tuning. Samozřejmě nějaká ta atrakce ze zahraničí.
Fy. X-cars s.r.o., která TP pořádala, se nedohodla na pronájmu ploch a proto akci neuspořádá. Já jsem byl třetím společníkem tét fy a stál jsme u zrodu TP již při jejím prvním ročníku v r.2002. Jelikož si kluci nechali obchodní značku, musel jsme název změnit, aby tradice Tuning párty nezanikla.
Petr Holštein
+420 777 16 21 55
petr.holstein@centrum.cz
www.tuningfets.ct (zatím ve výrobě)
Nechápu proč si se rozhodl to uspořádat když v termínu 20.-22.6. je v HK už Relax Meeting kde je EMMA, dB Drag i Tuning Cup.
Podle akcí ti může bejt jasný kam všichni pojedou ;-)
včera jsem byl zrovna v HK a na nějakým rádiu hlásili, že se nebude konat, že se nájemce nedohodl s plochou... tzn, že to byla zpráva od původních majitelů ?

06.02.2008, 16:28 |
TROY :D tuningfets :-D aneb tuning pro smažky
Sorry,ale je to nějaký dost podivný ;) celý
Podivný je to, když kluci cose mnou TP dělali, řílaki celou dobu, že jednají a přesto věděli, že nic nebude. Tak jsme se toho ujal sám, bohužel až v lednu :-(((
Termín moc mněnit nejde, s ohledem na pronájem ploch apod.
Máte pravdu Emma, dB Drag i Tuning cup jsou na Stříbrnáku, mluvil jsme o tom s Pasatakem. Nedá se nic dělat. Uvidíme, ale přesto bych rád tradici zachoval.

06.02.2008, 19:36 |
JR Petr H: A co je pravdy na tom, ze to bude jenom na ty pojezdovce?

jako Infernus, vcelku rád bych se zůčastnil, ale pokud bude stejnej víkend Relax, tak neni moc co řešit, přecijenom pohodička kempu je trošku jinde než bejt mezi vožralejma neandrtálskejma polákama, který kradou
Plochy ¨se zmenšili, jelikož město chce znovu obnovit provoz letiště. Bude zde plocha 250m, podium, atrakce, vystavovatelé apod. Co nebude je sprint.
Petr

Určo Emma...Emmani a RelaxMeeting..;)

07.02.2008, 09:54 |
TROY Tak relax je jasnej ;-)))).
Nechci bejt vlezlej ale co tam vlastně bude krom plochy 250m pódia s ušmudlanym Dj ze zahraničí (jako by jich u nás nebylo dost a dobrejch) pár atrakcí kvůli malý ploše, vystavovatelé? (docela by mě zajímalo kdo do toho pude a kdo tam skutečně přijede) a když tam nebude ani sprint + EMMA + dB Drag + Tuning Cup.... co tam vlatně ty lidi budou dělat? tohle jste milej pane Holšteine nevypočítal.
Infernus...
Hlavne tam budou polaci!!!! :))) Brrrrrr!!!!
milej pan Holstein píše, že se vynasnaží udělat stejně dobrou akci, jako byla Tuning party. Bohužel když mne kluici vypekli z termínem a nechci jít proti Tuning cupu(Pasataku), musím to postavit na něčem jiném, zábavě pro lidi..... věřím, že návštěvníků bude dost. Ale přesto děkuji za pozitivní připomínky k mé osobě, je to podnět pro zkvalitnění akce. Děkuji a přeji at se akce na Stříbrnáku vydaří... Petr
Rikal jsem si, ze se do teto debaty nebudu zapojovat, a ani nereknu nikomu, aby se v tomto prispevku vyjadril. Proste jsem cekal jak se tu rozvine debata, ale ted me to preci jen neda. Nikoho jsem ani ja a ani nikdo jiny nevypekl. Ani ve snu me nenapadlo, ze kdyz se rozhoduje, ze tuning party nebude, prijde nekdo jiny, ktery ma v umyslu prevzit castecne prostory atd. Myslim Petre ze vis, o cem mluvim.. Relaxmeeting jako takovy neni zadna megalomanska akce, ktera by byla schopna pojmout takove pocty aut a lidi, co tuning party. Naopak, zakladame si na kvalite organizace, na soutezich, ktere dle meho nazoru davaji srazu urcity punc a na prostredi. Proto nikdy relaxmeeting nebude na letisti ci podobnem miste a o takovych poctech. Ti kteri maji misto mozku adrenalinovou bombu nemaji u nas proste misto, s nimi samozrejme neprijedou ani lidi s nimi zprateleni. Zalezi na tom, jak tyto dve akce budou nachystany a verim, ze obe se dockaji urcite navstevnosti dle programu atd. Proto bych tu Inferne nepsal poznamky, co tam ty lidi budou delat. Urcite tam bude pripraven program, ktery nekoho oslovi vic, jak relaxmeeting...
Petr H
Není to myšleno zle proti Tobě, to ne...
Ale je to prostě tak...
já se jen připojím s tím, že Relax na Stříbrňáku se přípravoval a připravuje už dost dopředu a jednalo se se soutěžemi dost v předstihu a termín se dost zvažoval... Jinak jak psal Pasatak, koncept Relaxů je úplně jiný než "lětištní" akce..
pokud budu moct jet tak určitě RELAX. to je záruka kvality. hradec je pro mě mimo. myslím kvalitou atd. raději méně aut a sranda, než moc aut a čekat kdy mě někdo nakoří a pak řekně bardzo ja tuna šukam pani. Ale hlavně přátelé a EMMA. letos asi pojedu míň ale jsou akce kde budu rád :-)

08.02.2008, 11:47 |
JR Ja si myslim, ze se tady nejedna moc o dva konkurencni srazy, protoze kazdej je zamerenej jinak a na oba srazy prijedou lidi.
Vlnu jakychsi narazek, pripadne i urazek tady rozjel Infernus, kterej sice nechce bejt vlezlej, ale z jeho prispevku na tomto foru mam pocit, ze furt nekomu nekam leze.
Návštěvnosti na obouch akcích byxh se nebál,na letiště přijede podle mě hodně lidí,protože to budou brát jako "pokračování" Tuning párty...myslim si,že spousta z nich ani nezaregistruje změnu názvu a nebudou řešit,jestli to dělá někdo jinej.
Proč se lidi hadate?Vždyt máte alespon na výběr a je jen dobře že,ač trošku díky nedorozumení, se akce stretly do jednoho terminu a jak už tady bylo psaný káždy p ojede tam kam se mu bude chtit..................svobodná země ne?:-)
tak pokud bude volno, tak rozhodně Relax...
jen mi teda příjde, že stříbrňák je sakrasakra malý prostor... máme v kempu karavan už asi 15 let, takže vím, o čem mluvím.....

08.02.2008, 20:36 |
*DM* Uvidíme,do tét doby než to bude,se to ještě několikrát změní,počkáme na kalendář TC.
To se všechno uvidí.. :-) nicméně nejsem stejného názoru, je 100% větší jak Konopáč, máme k dispozici i prostor podel rybníka až k té odloučené restauraci. Už jsme běhali s pásmem a pod. Přeběžný rozpočet je cca 1000 aut.. Vše záleží na organizaci a na jasných pravidlech.. :-) Znovu opakuji, neděláme sraz typu tuning party, nebo mimoň apod. Nemusím na srazu vydělávat, kdo zná mě, nebo ŽRALOKA, tak i ví, jak na tom jsme s rozpočtem na Konopáči a že to není akce výdělečná.. Pokud se kemp naplní a nebudeme už moct pouštět dovnitř, nebojíme se na rok následující zavést rezervační pravidlo s nějakými podmínkami vjezdu.. Chápu, že toto určitě přispějě k dohadům, proč já nemůžu dovnitř a proč on ano, ale prostě udělat sraz narvaný polepenými "pekáči" umí každý.. My máme vizi trochu jinou..
Pro mě po loňsku jedině Relax! Mam to do Plas 20km a jsou ve stejném termínu jako 220 km vzdálený Relaxmeeting ale i tak jasná volba! Nej sraz sezony
Ale jednu otazku mam.Je tam plocha nekde nejaka kde vjedeme s těma našima autama?Ne ež bychom meli neco extra ale jen to ze treba na konopači je pro nas travnata plocha tabu jelikož jak jsem meřil svoje auto je 8 cm od zeme a ta trava......no nerad bych aby me z tama nekdo musel tahnout

09.02.2008, 10:15 |
JR radim: myslim, ze tohle se srazem na letisti nema nic spolecnyho.
No neřekl bych, že je tabu. Že se ti tam nechce není to samé, že nemůžeš. Jak na Konopáči, tak na Stříbrňáku je tráva rovná, a tím myslím opravdu rovná.. drobné nerovnosti budou srovnány.. Já osobně jsem měl auto také 8cm nad zemí a nebál jsem se sjet i dolů na louku v Bludově, což nebyl zrovna anglický trávník... Pro zarputilé "betonáře" jsou i na stříbrňáku místa, kde svého mazla mohou postavit..
Souhlas s Pasaťákem, Bludov je tím známý že tam s rovným povrchem není radno počítat a hodně nízká auta tam jsou na ploše taky, neviděl bych problém
Nemužu říct že by se mi nechtělu už jen proto že jsem na konopači byl vždycky a rad ovšem beton je beton ,snad bude volnej a bludov jsem jel parkrat ale prave z k vuli tomu ze se tam nedalo sjet tak uz jsem tam nejel a taky k vuli nekterym opilym navstevníkům,jestě že na konopaščí je takovy klid
jak na Konopáči, tak na Stříbrňáku budou připraveny plochy, kde se auta s takovým snížením bez problému umístí. Na obou srazech budou také organizátoři na plochách, kteří budou pomáhat a kontrolovat nerovnosti a budou navigovat, aby nikdo nepřišel na svém miláčkovi k úrazu...
Tak to je fajn i kdzy na konopači bylo na asfaltu pred podiem trosku plno jeste ze tam je ta plocha nahore u emmy
Alei tak nejak o rpezijem hlavne kdyz tam budem

12.02.2008, 20:01 |
Katy rozhodne Relax (a gt) :)
.... tak v tomhle mám jasno..... budu v Itálii :-D
Je to snad poprvé v historii, pokud se nepletu, kdy jsou dva tuning srazy v jednom městě a v jeden den...
...Relax forever