Navštíveno 5109x

20.03.2008, 23:26 |
Katy Nekteri to treba uz vi, ale pro ty co se budou za chvili treba ptat...:)))
OFICIALNE MIMON V KVETNU SE NEKONA, vice na odkaze:
[ Link ]
no to je pěkně na hovno, i když posledních pár srazů to tam bylo "o hubu" tak jsem se tam vždy těšil...
tak snad to v červenci vyjde
myslim,ze to ani nevadi...o))
mno ja bych jim 600 000 za pronajem taky nedal, nasrat!!
Nechali to zdevastovat a rozkrast, nedali do toho ani korunu, a kdyz tomu nekdo najde nejaky uplatneni tak mu jen hazej klacky pod nohy.
H-Hozna: nj typický příklad toho jak se umí stát (úřady) starat a nakládat se svým majetkem ...
jako P528, nijak extra mi to žíly netrhá :o)

21.03.2008, 22:07 |
kucik za chvíli se srazy budou konat n aparkovištích u marketů,protože letiště nebudou,nebo za nehorázný prachy a tak by to bylo aspoň zadarmo:-), on totiž nebude ani Hradec asi z podobného důvodu jako v Mimoni
Škoda,těšil jsem se. Pěkně to tam páni zastupitelé zazdili:(

21.03.2008, 22:24 |
*DM* Jako H Honza,třeba panu starostovi vadí,že nedostal od pořadatelů na kávu.

21.03.2008, 22:53 |
Katy no me to taky zily netrha...
ale komu jo, tak si misto toho muzete zajet na:
Free Tuning Show 11.-13.7. Mnichovo Hradiste
[ Link ] #
(za organizaci stoji i nekdo,kdo poradal Mimon).
Chystal jsem se tam, ale na druhou stranu ušetřím protože to mám celkem daleko a nechám tam spoustu peněz :-(
jedině dobře ....... beztak by tam zase někoho zabily nějaký kokoti . . . . .
stejnak bych tam asi ani nejel a když tak klasicky jen na sobotu

26.03.2008, 15:28 |
choze H_Honza bylo tam toho víc než jen ta suma :-(
teda byl jsem tam jednou minuly rok a debilnejsi akce jsou uz snad jen srazy u hrbitova v brne nebo u hradiska v olomouci ... kvalitnejsich nahrad je dost a dost:
[ Link ]
Proffesor: tak jasne ze u hrbitova je 90%kretenu a ten zbytek pochybnej ale aspon se da potkat par supr lidi jinak nez v hospode...
Sice mi taky mimon chybet nebude ale tvrdit ze MCR v zavodech do vrchu (kde pokud nemas licenci budes dycky jen divak) je adekvatni nahrada za tuning sraz je vice nez usmevne...
l-j:proc myslis? je snad lepsi jet na sraz kde je hroma ozralcu,90% seriovek,10% upravenych aut z nichz mne 8% nezajima a ty 2% vidim na kazdem dalsim sraze a prectu si ¨v kazdem tuning casopisu. Jedinöu zajimavou aktivitu pak poskytuji sprinty u nichz je to uplne stejne - 90% seriovek,10% upravenych relativne rychkych aut. Nicmene prirovnavat sprinty k akcnim zavodum je smesny,...alespon ty tuzemsky.Pred dvema lety jsem tkay po srazech jezdil,ale postupem casu to preslo z autohifi a lestenek v cite performance a ovladatelnost. A pro takoveho cloveka je mnohem vyzivnejsi navstivit MCR vrchu nebo nejaky rally kde toho uvidi a dozvi se mnohem vic nez na deseti tuning srazech dohromady. Takze ano, ja to beru za vice nez adekvatni nahradu. MCR je na kukacku, jak jinak, i kdyby si mel licenci tak na startovnem das silenou sumu. Pokud te zajimaji silna auta tak tam si prijdes na sve od obsahu 1.3 az po formule. Na kterem tuningovem sraze tohle uvidis? Pokud se chces projet levne, bez licence je tu nespocet amaterskych soutezi od carbonie,sima sprintu az po KWBT.
Nechci,nebudu a ani nemuzu tento nazor nikomu vnucovat, kazdy mame to svoje. Byl jsem na posledni mimoni,puvodnu plan byl tri dny,nakonec to byl den jeden a jestejsem stihl v nedeli kwbt na ecce homu coz mi spravilo naladu.Kdyz uz sraz tak neco mensiho,Prerovy byly super, Vyskov, Slusovice. neber to jako snahu o nejaky spor, jen si myslim ze lidi co maji radi upraveny auta by se mohli zajet podivat na akci kde ty auta opravdu upravena jsou:-)
omlouvam se za hromadu chyb :-(
ja si myslim ze je dobre ze uz Valky nejsou.
posledni dobry MV byli č. 5 pak to stalo za hovno a Sandymu to prerostlo pres hlavu. Od najatych patnactiletych spratku co jenom kourily a bylo jim jedno kdo co dela, muze si za ty prusery vlastne sam. Na jeho obhajobu hlavne to, ze se toho ujal a ze se hodně snažil, bohužel špatně najaty personal mohl za spoustu zasadnich chyb ktery prispely k temto zaverum.
Kdybych nespal ve VIP tak tam snad ani nejedu, co ty kreteni vyvadeli. Ano je to povaha ceskeho tuzera, ale s tim se bohuzel musi pocitat, kdyz chce delat nekdo takovou gigaakci. Nepamatuju se, ze by se na panencaku neco takoveho stalo (napr.)