Nabízím 500Kč za kontakt na majitele vozu se špičkově upraveným autem, který by byl ochotný přijet do Ostravy na výstavu tuningu. Více info na
[ Link ] I touto formou platí nabídka pro vystavovatele v hale možnost získání VIP pozvánky, která obsahuje kompletní full service na celé tři dny (ubytování, jídlo, pití, zábava)
Touto nabídkou nechcu tvrdit, že nejsem schopný ty lidi najít sám, ale ušetří mi to spoustu běhání, jelikož nyní musím řešit partnery akce a čas neúprosně ubíhá.
Peníze vyplatím buď hotově nebo převodem, jakmile auto bude stát v hale.
Kontakty na mě najdete na webu
[ Link ] S pozdravem Petr Jahoda aka Tastix
Poznámky:
Samozřejmě když využije této nabídky přímo majitel vozu, bude mít prostor v hale zdarma.
Ještě bych chtěl upozornit, že zájem začíná být obrovský a prostor je velmi omezený, tudíž asi budeme nakonec auta vybírat, každopádně s tím jsem tak trochu počítal a máme pro případné zájemce vymezený prostor přímo před pavilonem u vstupu, kde projdou také tisíce lidí.
Jinak mě můžete kdykoliv kontaktovat na telefonu, e-mailu, ICQ nebo využít registrační formulář, tam když navedete případného zájemce, tak ať uvede do poznámky jméno toho, co ho doporučil a kontakt na něj.
Hodně lidí mi psalo, jestli to není Apríl, je to fakt holá skutečnost, stojí za námi hlavní pořadatel autosalonu pan Weber a ten všechno pozorně sleduje. Takže nemějte obavy, že by to byl nějaký poděl, jde opravdu o seriózní nabídku.