Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > WEVI Showcars City 2008

o Navštíveno 4729x o
o 23.03.2008, 12:45 | Tastix
IX. ročník OSTRAVSKÉHO AUTOSALONU WEVI uvádí doprovodnou akci s názvem WEVI Showcars City 2008, která proběhne v prostorách ostravského výstaviště Černá louka ve dnech 2.-4.5.2008. Po všechny tři dny na vás čeká nádherná expozice špičkově upravených vozů. Na neděli pak pro vás chystáme tuningový sraz, vstup na sraz je pro veřejnost ZDARMA.

Program:
- výstava špičkově upravených vozů (2.-4.5.2008)
- tuningový sraz (4.5.2008)

- virtual tuning show
- minituning show

- DJ's show - the best DJ Michael C, Marco Biary, Voy-tech
- chillout zone
- styling zone 4 girls&women
- fruity&drink bar
a mnoho dalšího...

foto k příspěvku  od Tastix

o 31.03.2008, 03:37 | Tastix
Jako jedni z mála pořadatelů pro vás připravujeme jedinečnou Virtual Tuning Show, kterou si vzal na starosti jeden z nejlepších webů s touto tématikou PaceVT.com

Zde je malý výčet toho, co na vás čeká:

- ukázka nejlepších prací (CZ & SK + WORLD)
- soutěž o VIP účty
- vše o Virtual Tuningu
- představení VT Ligy
- sraz uživatelů webu PaceVT.com

Odkazy:
www.wevi.cz
www.showcarscity.cz
www.pacevt.com
o 02.04.2008, 00:31 | Tastix | Upraveno: 2008-04-02 00:33:00
Nabízím 500Kč za kontakt na majitele vozu se špičkově upraveným autem, který by byl ochotný přijet do Ostravy na výstavu tuningu. Více info na [ Link ]

I touto formou platí nabídka pro vystavovatele v hale možnost získání VIP pozvánky, která obsahuje kompletní full service na celé tři dny (ubytování, jídlo, pití, zábava)

Touto nabídkou nechcu tvrdit, že nejsem schopný ty lidi najít sám, ale ušetří mi to spoustu běhání, jelikož nyní musím řešit partnery akce a čas neúprosně ubíhá.

Peníze vyplatím buď hotově nebo převodem, jakmile auto bude stát v hale.

Kontakty na mě najdete na webu [ Link ]

S pozdravem Petr Jahoda aka Tastix

Poznámky:
Samozřejmě když využije této nabídky přímo majitel vozu, bude mít prostor v hale zdarma.

Ještě bych chtěl upozornit, že zájem začíná být obrovský a prostor je velmi omezený, tudíž asi budeme nakonec auta vybírat, každopádně s tím jsem tak trochu počítal a máme pro případné zájemce vymezený prostor přímo před pavilonem u vstupu, kde projdou také tisíce lidí.

Jinak mě můžete kdykoliv kontaktovat na telefonu, e-mailu, ICQ nebo využít registrační formulář, tam když navedete případného zájemce, tak ať uvede do poznámky jméno toho, co ho doporučil a kontakt na něj.

Hodně lidí mi psalo, jestli to není Apríl, je to fakt holá skutečnost, stojí za námi hlavní pořadatel autosalonu pan Weber a ten všechno pozorně sleduje. Takže nemějte obavy, že by to byl nějaký poděl, jde opravdu o seriózní nabídku.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3843 sekund.